İzmirli bir baba kızına seslenmiş: ''kızım dışarı çıkabilirsin ama eve erken saatte gelme biraz kafanı dışarıda dağıt. geç gel eve, erken gelirsen eve almam'' :D
Cevabın nedir?
+1 yılKardeşim soru sormuşsun güya ama bir cevap aradığın yok sen kendi hakaretini sergilemek istemişsin yalnızca. Bu tarz genellemeler senin içinde bulunduğun gruplara sıra gelene kadar rahatsız etmiyor mu seni? İlla senin de dahil olduğun insanlara mı hakaret edilmesi gerekiyor bu önyargıların yanlışlığını görmen için
12 Yorumla- +1 yıl
Haklısın..
Soran+1 yılhakaret falan yok soruda saçmalama
En İyi Cevaplar
- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
+1 yılİzmirliler bu yaptiklarini cagdaslik saniyor.
1511 Yorumla- +1 yıl
Sizin görmemiş yobazlığınızdan iyidir en azından. ne bu İzmir insanlarına laf etme çabası
- +1 yıl
Yobaz lafini iltifat kabul ediyorum. Eyvallah
@sudesoruyor - +1 yıl
@sudesoruyor geyette haklı kendisi çok şeker birisi
- +1 yıl
bende yobazım cahilim gerikafalıyım len :D
- +1 yıl
Evet uleynn
Artik bunlar hosumuza gitmeye basladi asdfg :DD
@fuocoturco - +1 yıl
Evet hayvanları idol edinmeliyiz.
Bunlar hep gericilikten :DD
@fuocoturco - +1 yıl
atlar ileri gidiyo. D
- +1 yıl
Haklısınız. İnsanlıkta çare bulamamak ve hayvanları ilke edinmek sizin açınızdan baktığımda mantıklı.
- +1 yıl
Onu biz değil ne yazik ki savundugunuz zihniyet yapiyor.
@SinirliBiber - +1 yıl
yobazın kelime anlamını bilmeden cahil anne ve babalarından öğrendikleri şekilde kullanıp duruyorlar. Güya bu etiketle İslam'ı sindireceklerini zannediyorlar. Siz bir görüşü dayatmıyorsunuz ki yobaz olasınız. Yobaz diye hitap edilince eziklik hisseden ey Müslüman. Sen yobaz değilsin bu laf cambazlığına kanmayın :DDDDD
+1 yılwww.guzelsozler.be/.../arsizliga-cesaret.jpg
galeri2.uludagsozluk.com/.../...3%BCrek_382889.jpg
kimin ne olduğunu çoğunluk biliyor bu ülkede20 Yorumla
- Aile & Toplum konusunda 8b cevap paylaştı.
+1 yılSen ve sen gibi düşünenler o kadar dar beyinlilersiniz ki size herkes geniş gelir. :):
1018 Yorumla- +1 yıl
Aynen katılıyorum
Soran+1 yılsen boyozunu ye hadi :)
- +1 yıl
Beynimi kemireceğime sizler gibi boyozumu yerim.
Varsa mantıklı cevabın beklerim. Yoksa omurilik soğanınla mutluluklar dilerim. :):
Soran+1 yıltartışmaya gerek yok mutluluklar size
- +1 yıl
Tartışamazsınız zaten. Elinizde bir şey yok. İyi günler. :):
Soran+1 yılhala laf sokarak neden uzatıyorsunuz? isterseniz saatlerce tartışırım
- +1 yıl
Tartışalım buyrun. Öncelikle açık kimliğiniz ile gelin. Nereli oldugunuzu görelim. Gerçi bir İzmirli kadar cesur olabileceğinizi sanmıyorum ama. :):
- +1 yıl
Bunun izmirli olmakla alakası yok ben mersinliyim babamdan izin almam çıkıyorum derim çıkarım ikimizde birbirimizi bilirim güvenir bana :)
Soran+1 yıl@black_wine
@blue_wine
@red_wine
sorumda 3 tane ''_wine'' ile biten hesap var. çok işsizsin gerçekten bu kadar hesap açmışsın. anladım şarabı da çok seviyorsun :)- +1 yıl
Tabi işim gücüm yok. Hepsini açtım ve kastım. :):
- +1 yıl
bakın şimdi cidden sizi burada kimliğinizi biliyor olsaydım rezil ederdim. @SinirliBiber 'e bu şekilde ithamda bulunamazsin. Bizler de gerçek de arkadaş olan üç kisiyiz. siz beni kendi kimliginle takip edin ben size gostericem, taniticam valla. @soran
- +1 yıl
@blue_wine biz kendimizi biliyoruz nasılsa. Takmıyorum boşa atılan iftira ve kötü ithamları. :):
- +1 yıl
Öpücükler o zaman sana. :) @SinirliBiber
- +1 yıl
Ahahah bak bize bu geniş der gene @blue_wine :):.
- +1 yıl
Ahahahha dese de gülsek bir . :)) @SinirliBiber
- +1 yıl
Neyse bu kadar zaman ayırmak yeter. Cahil olmadığımıza şükürler olsun.
AI Persona’ya Sor
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
10
Cevap
26Cevap
Ya sen neye dayanarak İzmirlileri bu kadar kötülüyorsun ki. Nesin sen ya? Genişliğin de bir tanımı vardır. Genişlik yoldan çıkmak anlamına gelmez. Önemli olan kişiliktir. Bir laf vardır sürekli ahlaktan bahseden ve kendini ahlaklıların timsali olarak gösteren ahlaksızların başıdır diye bilmiyorsan öğren de gel. Ve bana burada ben çok ahlaklıyım, siz ahlaksızsınız diye ahkâm kesme!!! Hadi canım yol al şimdii!!!
15 Yorumla
Soran+1 yılmavisi gitti kırmızısı geldi @blue_wine
daha senin mavi olanınla tartıştım az önce. o yüzden uğraşmayacağım
Soran+1 yılözel mesaj istemediğim için gizlendim o kadar
ben izmirliyim. bu kisinin karakteriyle alakali. ailem beni sehir disinda okumaya gondericek kadar taniyor biliyor ve bana guveniyor. izmire gittigimde disari ciksam babam uyur beklemez annem ayakta kalir hep en gece eve 12ye dogru gelirim merakta kalmasinlar diye. benim kimle oldugumu bilirler, nerede oldugumu bilirler. he cevremde cook genis insanlar yok mu? var tabii. kisilik meselesi. ailem yeri gelince de cok katı olabiliyor.
318 Yorumla
Soran+1 yılevet herkes aynı değildir. ama ortalamaya bakılır
Soran+1 yılderdim yok
Soran+1 yılsenin yapamayacagin seyleri bizler yapiyoruz diye batmis?
evet bu cümle çok söylenen bir klişedir ama her zaman tutmaz. ben istediğim her şeyi yapacak şeye sahibim ama namuslu ve ahlaklı biriyim aynı zamanda :) kendini kontrol edemeyenleri kıskanmam
Soran+1 yıltakipçi erkeklerini üstüme mi salacaksın :)
Soran+1 yılonun nesini kıskanayım. sapıkça bir soru açıp foto koyayım benimde kolayca bir sürü takipçim olur.
ama ruhumda izmirlilik yok. maalesef yapamam öyle şeyler :D- +1 yıl
@SinirliBiber ay ben çok ayar oldum buna.
- +1 yıl
@blue_wine bu tip insanlar aile baskısı ile büyüyerek hayatlarını yaşayamadıkları için yapmak isteyip yapamadıklarını başka insanlara, toplumlara ve kitlelere nefret duyarlar. Özellikle çağdaş insan tabirini geniş diye bilecek kadar bilmezler. Bu gün bunla tanışıyor olsan sana asla sen İzmirlisin, genişsin bile diyemez. Bakma bunların yazdıklarına. İzmirli görseler dipleri düşer. :):
Soran+1 yılsen çiğdem çitle hadi. iyi akşamlar
- +1 yıl
erkek takipcilerime bile takmis kiz hey allahim sanki ben dedim gelin beni takip edin diye. ah ah insanlari bilmeden tanimadan yargilamalari beni deli ediyor ama evet dusuncelerine katiliyorum. :)) @SinirliBiber
Soran+1 yılhala yaşamak isteyipte yaşayamadığım geyiğini söylüyor bana ya
@SinirliKumru- +1 yıl
Yahu boş verip takmamak ve kendi haline bırakmak en güzeli. Sonuçta karşında kim oldugu, kaç yaşında olduğu veya cinsiyeti belli olmayan birisi var. :):
- +1 yıl
O kadarda guvenmiyor işte kendine :)) @SinirliBiber
Soran+1 yılEn güzeli takmamak diyor 2 saattir destan yazıyor.
Doğru söylüyorsun rica ediyorum takma beni artık
Gizli Üye(30-35)+1 yılÖncelikle Ben doğma büyüme İzmir'liyim.. Halada İzmirde yaşıyorum. Çok yanlış düşünüyosun. İzmirliler geniş öyle karısının kızının derdinde olmayan insanlar değil.
Sadece insanları;
Kıyafetlerine
açık giyinmesine
sevgililerine
dışarda gezmesine göre yargılamayan ÇAĞDAŞ insanlar :)))514 Yorumla- +1 yıl
bu genişlik değil çağdaşlıkmı oluyor cok sacma
Cevap sahibi+1 yılbir insan açık giyinmesine göre yargılanmaz sizinki geri kafalılık kusura bakmayın
- +1 yıl
Sizin gibi yobaz olmaktan kat be kat iyidir İzmirli olmak..
Cevap sahibi+1 yıl@tercihlistart katılıyorum
Soran+1 yılsenin 15 yaşında kızın olsa mini eteklerle gece sokağa çıkmasına da izin verirsin.
bu çağdaşlık değil! her şeyin normali ve usülü var- +1 yıl
Bunların geniş kavramını görmek lazım. Ne yaşadıklar ki İzmirlileri geniş olarak lanse ediyorlar.2 tane İzmirli ile sohbet etseler yüzüne çok genişsin diyebilirler mi acaba? Diyemezler. Bunların hepsi çok iyi yaşayan müslüman insanlar. :):
Cevap sahibi+1 yılAlakası yok sizin yanlış düşünceniz. Ne var 15-16 ya da 19-20 yaşındaki genç kızların mini etek giymesinde. ya da ne var gece dışarı çıkılmasında.. İzmirlilere böyle karalama kampanyası çıkarmayın allah aşkına bizde insanız.. Sadece rahat ve alışkın insanlarız. Sizinki gibi dikkat çekmiyor. Evet herşeyin bir usulü var. Bizde çocuğumuza hadi mini etek giy sabahla demiyoruz herşeyin bir usulü var tabiki ama yanlış tanıyor ve tanıtıyorsunuz !!!
Cevap sahibi+1 yıl@Sinirlibiber sanamı kaldı insanların müslümanlığı. Senmi yanacaksın milletin yerine.
Soran+1 yıldışarıda bir sürü sapık hasta insan var. akıllarından hep kötü şeyler geçiyor. kızına kötü gözle baksalar hoşuna gidecekse tamam sen çağdaş ol
- +1 yıl
Sen yazdığımı anlayarak okursan benim ne demek istediğimi anlarsın da gerek kalmamış anlamana.
Cevap sahibi+1 yılHanımefendi anlatamıyorum sana sanırım. gidip alışılmamış biyerde giysen evet dikkat çeker. Fakat İzmir alışmış görmüş biyer. Ha öyle diyorsan o sapıklar bir izmirde yok heryerde var. Açık giyinen gece geç çıkan bir izmirde yok. Her şehirde binlerce var!
Cevap sahibi+1 yıl@Sinirlibiber yanlış düşünüyorsunuz buda benim fikrim. İyi günler.
- +1 yıl
çağdaşlık kıyafetlemi ölçülüyor sinirlibiber izmirli arkadaşımda var yüzünede söyledim kendiside söyledi
+1 yılBuda abartı yani biraz. Yani geniş insanız da baba sonuçta, öyle demesi İzmirlilikle alakalı değil.
14 Yorumla
Soran+1 yılama geniş olduğunuzu kabul ediyorsun bir izmirli olarak
- +1 yıl
İşte laf atacak yer aranıyor İZMİRLİLERE :)
- +1 yıl
Tabii ki, gururla hemde. Dar kafalı değiliz ^^
- +1 yıl
Kesinlikle.
+1 yılİzmirlilerin çoğu senden güzel diye inanları küçümsemeye çalışma. Ona bakarsan en koyu şehir konya ama içki satışının en çok yapıldığı yerde Konya. Şimdi elini yavaşça klavyeden çek ve diktir git burdan
30 Yorumla
+1 yılİzmirde olan olaylar diğer illerde olmuyormu a mübarek izmirin yerlisimi kaldı ben İzmir çeşmeliyim yerlisiyim sokağa adım atamıyordum
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı.
+1 yılYa he he aynen öyle kıskançlıktan neler yapar hale geldiniz biz İzmirlileri:)
20 Yorumla
+1 yılBöyle düşünenler kiim bilir kaç kişinin altına yatıyordur da namuslu ayaklarına yatıyordur.
Arka tarafı çalıştırıp bakireyim ayakları yapan zihniyetin dilidir bu.40 YorumlaOldular ki geniş diyelim.. bunun izmirle mi alakası var insanların rahatlığı ile mi..
book atacakken bari tutarlı olalım...10 YorumlaÇünkü İzmir kızlarına anneleri dışarı çıkarken kimseye bulaşma diye tembih eder delikanlıdır ağzının payını dakkasında verir
20 Yorumlaİzmirliletin genişliğinden değil o. Adamın belli ki evde işi var :)
10 YorumlaNe münasebet yaaa... Gayette iyiyiz biz izmirliler :)
10 Yorumla
+1 yılBu olay sadece izmirde yok bursa İstanbul gibi yerlerde de bu yetiştirme tarzı ve güven ile alakalı.
10 Yorumla
+1 yılİzmir ' de, her yerde olduğu gibi çeşit çeşit insan var genelleme yapman doğru değil eğer öyle bir durum olsa bile dahi bu ne seni ne de öyle düsünenleri ilgilendirmez.
00 Yorumla
+1 yılİzmirliyim ama öyle değilim ben kızıma kızım dışarı çıkamazsın yoksa ayaklarını kırarım derim :)
20 Yorumlakendi ilimden sonra en sevdiğim yer İzmir geniş değil rahat ve kültür oranları gerçekten iyi.
10 Yorumlaİzmir'e has bir şey değil bu, sığ düşünce sahibi biri isen sana ters düşen her düşünce tarzı sana geniş gelir.
00 Yorumla
+1 yılİsteyipte ulasamsdiginiz şeyleri karaliyosunuz işiniz gucunuz yok
30 Yorumla
+1 yıloldukça geniş olduklarını biliyorum genelleme yapmadan
02 Yorumla
Soran+1 yılbu konuda ün saldıkları için öyle bilmen doğal :)
- +1 yıl
bence de..
Meshepleri biraz geniş o kadar, birazda batıya özeniyolar.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılYobaz olmaktan iyidir dar kafalılardan kat kat iyidir
22 Yorumla- +1 yıl
Yobaz derken islamcilari kastediyorsan sana katilmiyorum. Cunku soyle bir durum var, İzmirliler genis davranip dar bakiyorlar. Koyu solcu geneli. Ve kendilerinden baska dusunceyi kabul etmiyorlar. Bence budur yobazlik. Genislik dedigin her fikre acik olmaktir. Bir fikre koru korune baglanmak degil.
Cevap sahibi+1 yılislamcılar da aynı ozaman dini kullanıp her haltı yiyenler var müslaman olmayanlara tahammül edemeyenler her iki taraftada var
Gizli Üye(36-45)+1 yılIzmirli kızlar güzel ve bir o Kadar'da benzinle Çalışıyor ne demek istediğimi anladınız
02 Yorumla
Soran+1 yılAnladım motor diyorsun
Cevap sahibi+1 yılKafa zehir maşallah
Aile & Toplum konusunda 305 cevap paylaştı. Ee sana çıkan göçen ne bana onu anlat şimdi.
20 YorumlaMemleketle alakasi yokkisiye gore degisir
11 Yorumla
Soran+1 yılama ortalama olarak bakıyoruz
Gizli Üye(36-45)+1 yılYalancıyı tüm İzmir sevsin mi ;)
10 Yorumla
+1 yılNe kadar izmirli varsa sana bir uğrasin ins.
20 YorumlaTanıdıklarım hem geniştiler
01 Yorumla
+1 yılSeverim izmirlileri halden anlıyolar
10 Yorumla
+1 yılHiç tanışmadım izmirli birisi ile
16 Yorumla- +1 yıl
@notdip nasılsın izmirli :D
- +1 yıl
@notdip keyfin nasıl diyorum :)
- +1 yıl
@notdip idare ediyoruz işte :)
Neyin kafası ya :D
09 Yorumla
Soran+1 yılgöz rengini beğenmedim :D
- +1 yıl
kavga etmeyin :)
- +1 yıl
Sakinim @RuuDy_RuuD etiketlemeyide öğrendim sağolasın :D
- +1 yıl
Vatan sağolsun... Deneme yap diye daldım araya @cananece :)
- +1 yıl
Hahaha tabi kullanıcı adını yazarken ölüyorum o ayrı :D @RuuDy_RuuD
- +1 yıl
copy/paste olmuyor mu :) @cananece
- +1 yıl
Hahaja oda oluyormus ölcem cahillikten 😞 @RuuDy_RuuD
- +1 yıl
Bana çok şey borçlusun @cananece :)
- Aile & Toplum konusunda 617 cevap paylaştı.
+1 yılUydurmadan ibaret.
22 Yorumla- +1 yıl
İzmirliler diyerek genele hitap ediyor oysa sen bir çoğu diyorsun demek ki fazla rahat olmayanlarıda var.
+1 yılİzmirli değilsen sus
20 Yorumla%70 i geniş
22 Yorumla- +1 yıl
% 70'i 2.879.150 kişi ediyor ortalama. Bu kadar insanı bir arada görüp hangi ara tanıdın ki?
adamlar efsane :D
11 Yorumla
Soran+1 yıl:D :D :D
eve kız atcaktır
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 665 cevap paylaştı.
+1 yılNormaller la.
00 Yorumla
Devamını Gör(21)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Kadın Emeği