Aile & Toplum Su salonun güzelligine bakar mısınızya? Gizli Üye (18-24) Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 15 Yapay Zekaya Sor Söyle bi evim olacaksa hemen yarın evlenirmisim saka saka 1-2 seneye falan Su salonun güzelligine bakar mısınızya? Cevapla Fal Soruları Evlilik Soruları Güzellik Soruları Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 6 ay Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. Baktım evet 1 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 6 ay Aile & Toplum konusunda 547 cevap paylaştı. Gerçekten çok güzel ya. Böyle bir evim olsa akşama kadar oturur izlerim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah böyle bir ev 1 1 Yorumla Soran 6 ay Amin Yorumla
Yeşil_Nota Takip Et Xper 5 Yaş: 27 , eic 100% 6 ay Çok şık bir saolan ve manzere insan orada gençleşir resmen huzur.🫠🥰 1 0 Yorumla
Ayağakalkınefendiler Takip Et Guru Yaş: 101 , eic 100% 6 ay Aile & Toplum konusunda 619 cevap paylaştı. Hayal dediğin güzel şey, kısmet olur inşallah. 1 0 Yorumla
Eğitilme Takip Et Master Yaş: 34 , eic 47% 6 ay Aile & Toplum konusunda 6b cevap paylaştı. Gökyüzünün rengi güzelmiş 1 2 Yorumla Soran 6 ay Alayım sana Yorumla Eğitilme 6 ay Al Tabii ki ben de sana birkaç tane Yıldız alayım Yorumla
34Constantine Takip Et Master Yaş: 35 , eic 97% 6 ay Aile & Toplum konusunda 8,5b cevap paylaştı. Salonu bilmem de manzara süper. 1 10 Yorumla Soran 6 ay Alayım sana Yorumla 34Constantine 6 ay Alsana be 😂 Canın istediğinde buyur gel sende çayın kahven benden Yorumla Soran 6 ay Olum evlenme teklif ettim canın istediğinde buyur gel diyor ya Yorumla 34Constantine 6 ay Alayım seni demem lazımdı ama o zaman 😂 Yorumla Soran 6 ay Kalsın zeki herif lazım Yorumla 34Constantine 6 ay Acıttı 🥺 Yorumla Soran 6 ay Bu acıtıyosa sen bana katlanamazsın Yorumla 34Constantine 6 ay Sağlık olsun 😂katlanmak zorunda kalmadıklarımız ya da katlanmaktan mutlu olduklarımız varken ne gerek var zaten 😂 Yorumla Soran 6 ay 👍🏻 Yorumla 34Constantine 6 ay 🤝 Yorumla
İdentityKa Takip Et Master Yaş: 38 6 ay Aile & Toplum konusunda 4,1b cevap paylaştı. Hayalimi resmetmişler.. 1 1 Yorumla Soran 6 ay Resim değil gercek Yorumla
birazkülbirazduman Takip Et Master Yaş: 37 , eic 55% 6 ay Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı. Evlenmeden sahip olmayacağına neden eminsin 0 1 Yorumla Soran 6 ay İşim yok Yorumla
Sauvagebey Takip Et Yoda Yaş: 27 , eic 100% 6 ay Seni kim alacak da evleneceksin 0 10 Yorumla Soran 6 ay Belki de sen alırsın sauvage abi Yorumla Sauvagebey 6 ay Şansına küseceksin Yorumla Soran 6 ay Caddedeki kızlarla mı evlisin yoksa Yorumla Sauvagebey 6 ay Dedi her önüne gelene dalga adı altında bir şeyler alan kadın :d ulan münâfi Yorumla Soran 6 ay Kime ne almışım acın bakın bankamda 5 kurusum bile yok.. Yorumla Sauvagebey 6 ay Biliyorum, gariban kokuyorsun Yorumla Soran 6 ay Yok imkansız bombshell kokuyorum Yorumla Sauvagebey 6 ay Dikkat et de sauvage elixir müdavimi olma abisi Yorumla Soran 6 ay Kardes ne ben sana ne sen bana sen caddedeki kızlarla turla ben de görücü oğlnlarla oturup cay iceyim Yorumla Sauvagebey 6 ay 🤝 Yorumla
u _-Dream-_ Takip Et Master Yaş: 39 , eic 100% 6 ay Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Güzel huzurlu evler 1 0 Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 6 ay Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı. Çok güzel evet 1 0 Yorumla
meinschicksal Takip Et Master Yaş: 39 6 ay Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı. manzara güzel cidden 1 0 Yorumla
Gizli Üye (45 üstü) 6 ay ümit fakirin ekmağı 0 5 Yorumla Soran 6 ay Napalım Cevap sahibi 6 ay Ekmak ye, makarna ye Soran 6 ay Dokunur bana Cevap sahibi 6 ay O zaman yeme Soran 6 ay Yemem
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
Baktım evet
Gerçekten çok güzel ya. Böyle bir evim olsa akşama kadar oturur izlerim. Allah isteyen herkese nasip etsin inşallah böyle bir ev
Amin
Çok şık bir saolan ve manzere insan orada gençleşir resmen huzur.🫠🥰
Hayal dediğin güzel şey, kısmet olur inşallah.
Gökyüzünün rengi güzelmiş
Alayım sana
Al Tabii ki ben de sana birkaç tane Yıldız alayım
Salonu bilmem de manzara süper.
Alayım sana
Alsana be 😂 Canın istediğinde buyur gel sende çayın kahven benden
Olum evlenme teklif ettim canın istediğinde buyur gel diyor ya
Alayım seni demem lazımdı ama o zaman 😂
Kalsın zeki herif lazım
Acıttı 🥺
Bu acıtıyosa sen bana katlanamazsın
Sağlık olsun 😂katlanmak zorunda kalmadıklarımız ya da katlanmaktan mutlu olduklarımız varken ne gerek var zaten 😂
👍🏻
🤝
Hayalimi resmetmişler..
Resim değil gercek
Çok güzel bir ev gerçekten
Evlenmeden sahip olmayacağına neden eminsin
İşim yok
Seni kim alacak da evleneceksin
Belki de sen alırsın sauvage abi
Şansına küseceksin
Caddedeki kızlarla mı evlisin yoksa
Dedi her önüne gelene dalga adı altında bir şeyler alan kadın :d ulan münâfi
Kime ne almışım acın bakın bankamda 5 kurusum bile yok..
Biliyorum, gariban kokuyorsun
Yok imkansız bombshell kokuyorum
Dikkat et de sauvage elixir müdavimi olma abisi
Kardes ne ben sana ne sen bana sen caddedeki kızlarla turla ben de görücü oğlnlarla oturup cay iceyim
🤝
Güzel huzurlu evler
Çok güzel evet
Gerçekten harika
manzara güzel cidden
ümit fakirin ekmağı
Napalım
Ekmak ye, makarna ye
Dokunur bana
O zaman yeme
Yemem