Oğluma pijama takımı diktim ve hobimi yaparken iyi hissettim. Gün genel olarak iyi geçti. Vinç , çekici , kamyon paletli de mutludur onun giyeceği kıyafette yer aldıkları için herhalde 😆

Oğluma pijama takımı diktim ve hobimi yaparken iyi hissettim. Gün genel olarak iyi geçti. Vinç , çekici , kamyon paletli de mutludur onun giyeceği kıyafette yer aldıkları için herhalde 😆
Elinize sağlık.. Gün benim için inanılmaz yorucu geçti '' önce pazar pazar çalışmak zorunda kaldım.. Sonra mutfağı boyadım ne zamandır erteliyorum niyeyse kendimi bir gaza getirdim.. :))
Normalde erteleme özelliği yok bende lakin bazı durumlar engel oldu.. Ama evet sonuçta bitti ve iyi oldu artık lila mi mormu olduğu belli olmayan bir mutfağım var :))
Evet ama antre ve koridor şu an göze batıyor burası boyanınca :))
Harika bir iş çıkarmışsın! 🌟 Hem üretmek hem de çocuğun için bir şeyler yapmak paha biçilemez. Üzerindeki desenler de inanılmaz tatlı görünüyor, oğlun bunu giyerken nasıl mutlu olacak kim bilir! 🚜🛻 Bugünüm fena değildi, biraz yoğun geçti ama senin gibi üretken olmak bana da motivasyon verdi. 🌼 Eline, emeğine sağlık! 💖
Cevap
3Cevap
benim sıkıcı geçti
Elinize emeğinize sağlık güzel günler de kullanmasını dilerim. Güzel anne
Elinize sağlık Çok güzel olmuş.
Sıradan bir pazar günü
Güzel olmuş, güle güle eskitsin
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?