Ben 5 kez evlendim abartı mı bu? Nedeni ise açıklamada bulabilirsiniz?

• İlk evliliğimi aile zoru ile yaptım çünkü cahillik işte bir şerefsiz bizim köydeki kızı... Boş verin namus meselesi işte 18 yaşımda oldu bu olay zaten kız ile yapamadım 20 de boşandım snr 2. Evliliğimi ise 22 mde yaptım kızı bana görücü usulü yaptılar ama geçim olmadı işte 25 imde boşandık snr 3. Evliliğimi 29 umda yaptım oda ilk defa zorlama olmadan aşık oldum snr 32 yaşımda boşandım sebebi ise ihanet en nefret ettiğim şey snr 4. Evliliğimi 35 yaşımda yaptım o ise dul bir kadındı yan komşumdu ayrıca snr ben yaşananlardan snr köyden gittim Ankara 'ya snr Ayrı bir ev tuttum kendi başıma yaşıyordum yan komşum olan kadında dul biriydi snr sürekli bana çay kahve içmeye geliyordu bir gün yine bana çay içmeye geldi bu kadın bir anda olaylar karıştı biz c**se* ilişkiye g***ik snr bu bir kaç dafa tekrarladı bu kadın hamile kaldı snr evlendik bu kadın ile snr düşük yaptı neyse biz bu kadın ile 39 yaşımda boşandık sebebi ise eve ben işte iken adam atıyormuş snr bir süre snr 45 yaşımda annemle köye geri çağırdı bir sire orada kaldım snr helal süt emmiş bir kız ile tanıştırdılar ve snr işte bizsevgili olduk 1 yıl gibi bir süre snr biz bu kız ile evlendik ve şu an 3 çocuğumuz var gül gibi geçiniyoruz bu anlattıklarım kesinlikle trol değildir ve %1000 gerçek dinlediğiniz için teşekkür ederim yorumlarınızı bekliyorum kardeşlerim.
Ben 5 kez evlendim abartı mı bu? Nedeni ise açıklamada bulabilirsiniz?