pazar günü iş olmadığı için daha rahat bi zaman açısı olduğu için soruyorum saçmalayacakların yorumunu siliyorum...

pazar günü iş olmadığı için daha rahat bi zaman açısı olduğu için soruyorum saçmalayacakların yorumunu siliyorum...

Belirli gün kavramı biraz saçma, özellikle evlilikte. Görev mi bu belirli günü olsun? Hafta sonu, tatil mantığıyla bakıyorsak genelde cumartesi geceleri yoğun oluyor :)
Pazar sabahı için sormuştum yataktan çıkma isteği geç olur diye soruya cevap verenler az olduğuna göre galiba sorum gerçek evliler iş üstünde 😊
Bu tamamen kişisel bir durum. Her çiftin ayrı bir rutini, ihtiyaçları ve enerjisi var. Pazar günleri bazıları için yataktan çıkmadan, keyifli bir gün geçirmek isteyebilirken, bazıları dışarıda vakit geçirmeyi tercih ediyor. Önemli olan, çiftlerin birbirlerine karşı anlayışlı ve uyumlu olmaları. Özel zamanlar için belirli bir gün ya da zamana bağlı kalmak şart değil. İletişim ve sevgi her zaman öncelikli olmalı. 😊💕
Cevap
2Cevap
tatil olmasıyla ne alakası var ki?
Benim için iş günü tatil fark etmez. Yüksek olduğumda yaparım. ki her zaman yükseğim 😅😍
Bence evet hem tatil hemde bolca zaman olduğu için rahatça sevişme olabilir.
Kızlardan En İyi Cevap seçilmiş, ancak hala cevabını paylaşarak katkıda bulunabilirsin.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?