Aile & Toplum Evde en çok kimin şeylerini yürütüyorsunuz? fıstıklı_kurabiye Takip Et Master Yaş: 23 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Yapay Zekaya Sor Hiç öyle şeyler yapar mıyım 😅, yediğin Makarnalara say 😄 Evde en çok kimin şeylerini yürütüyorsunuz? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 6 ay Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. Kimsenin bir şeyini yürütmem sdfd 1 0 Yorumla
Belicia Takip Et Yoda Yaş: 29 , eic 99% 6 ay Evde hemen hemen her şeyi yürüttüm mühim olan başka bi yerde yapmamak zaten 🤣 2 0 Yorumla
GrushenkaRises Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 6 ay Annemin 😄 kadın nizam düzen stok ne ararsan var ya prenses gibi 2 0 Yorumla
38_11Enerjisi Takip Et Yoda Yaş: 30 , eic 100% 5 ay Abim ayakkabımı çok yürütür yanlışlıkla olduğunu söylerdi. - yersen tabi 1 0 Yorumla
sekiron Takip Et Xper 6 Yaş: 34 , eic 98% 6 ay Bazen abimin püskevütlerini araklıyorum nihahaha kötüyüm ben kötüyümmm 1 0 Yorumla
ÇiçeğiburnundaAnne Takip Et Master Yaş: 31 , eic 88% 6 ay Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Eşimin kıyafetlerine bazen musallat olurum ama bazen ve bazen de kendisine aldığı çikolatalara 😅 1 0 Yorumla
MassiveStroke00 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 6 ay Aile & Toplum konusunda 431 cevap paylaştı. Kardeşim abur cubur alıyor sabaha bişey bırakmıyorum zula yapıyor patlatıyorum 😃 1 0 Yorumla
Guzeeeeel_ Takip Et Yoda Yaş: 28 , eic 34% 6 ay Kimsenin ama makyaj malzemelerimi yürüten iki kız kardeşim var 😂 1 0 Yorumla
ilgiManyetiği Takip Et Yoda Yaş: 40 , eic 100% 6 ay O tırnakları göstersen vermek zorunda kalırsı zaten. Cinayet silahı 😁 0 0 Yorumla
sertvurur123 Takip Et Xper 5 Yaş: 34 6 ay ev arkadaşımın bir nesnesini, bazen lazım oluyor :) 1 0 Yorumla
MagarsuS Takip Et Guru Yaş: 37 , eic 100% 6 ay Aile & Toplum konusunda 815 cevap paylaştı. yürütecek kimse yok evde 1 0 Yorumla
beyazkentliii Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 45% 6 ay her şey bana ait olduğu için sorun yok 1 0 Yorumla
m StormAngel000 Takip Et Guru Yaş: 25 , eic 100% 6 ay Kimsenin tam tersi oluyor bende ldnkdj 1 0 Yorumla
criollo Takip Et Master Yaş: 34 , eic 99% 6 ay Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı. Olur öyle yer değiştirmeler 1 0 Yorumla
TheDuygusal Takip Et Master Yaş: 41 , eic 100% 6 ay Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı. Evet yediği makarnalara saysın haklısın 😄 0 4 Yorumla fıstıklı_kurabiye 6 ay 😂😂😂 Aç hala yemek derdinde Yorumla TheDuygusal 6 ay Makarnaya çökerken iyiydi tabii 😂😂 Yorumla fıstıklı_kurabiye 6 ay Değil mii 😂 Yorumla TheDuygusal 6 ay 😂🤞 Yorumla
u Luccᴀ Takip Et Master Yaş: 33 , eic 94% 6 ay Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Yer değiştirmeyi severiz, yürütmek değil bu jdjd 0 4 Yorumla fıstıklı_kurabiye 6 ay Neyin yeri 😂 Yorumla u Luccᴀ 6 ay ya her şey de burada yazılmaz ki, özel :D Yorumla fıstıklı_kurabiye 6 ay Merak ettim bak şimdi 😂 Yorumla u Luccᴀ 6 ay Krem, krem ya lazım oluyor jfjdkd Yorumla
Guzelbirkizimm Takip Et Xper 5 Yaş: 22 6 ay Genelde sorarak kardeşleriminkini alırım (zorla) 2 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 6 ay Aile & Toplum konusunda 547 cevap paylaştı. Hiç kimsenin 1 0 Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 6 ay Aile & Toplum konusunda 3,7b cevap paylaştı. Kimsenin 1 0 Yorumla
Sansliseleven Takip Et Master Yaş: 109 , eic 100% 6 ay Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. Senin tabi 1 0 Yorumla
Eirenee1 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 100% 6 ay Aile & Toplum konusunda 936 cevap paylaştı. Hiç kimsenin. 1 0 Yorumla
KayipPsikopat_3 Takip Et Master Yaş: 28 , eic 100% 6 ay Aile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Kimsenin 1 0 Yorumla
gezenbirisi Takip Et Master Yaş: 35 6 ay Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı. Kimsenin 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
17Cevap
Kimsenin bir şeyini yürütmem sdfd
Evde hemen hemen her şeyi yürüttüm mühim olan başka bi yerde yapmamak zaten 🤣
Annemin 😄 kadın nizam düzen stok ne ararsan var ya prenses gibi
Abim ayakkabımı çok yürütür yanlışlıkla olduğunu söylerdi.
- yersen tabi
Bazen abimin püskevütlerini araklıyorum nihahaha kötüyüm ben kötüyümmm
Eşimin kıyafetlerine bazen musallat olurum ama bazen ve bazen de kendisine aldığı çikolatalara 😅
Kardeşim abur cubur alıyor sabaha bişey bırakmıyorum zula yapıyor patlatıyorum 😃
Kimsenin ama makyaj malzemelerimi yürüten iki kız kardeşim var 😂
O tırnakları göstersen vermek zorunda kalırsı zaten. Cinayet silahı 😁
ev arkadaşımın bir nesnesini, bazen lazım oluyor :)
yürütecek kimse yok evde
😄 yanlız yaşıyorum yürütsem iyi olurdu
her şey bana ait olduğu için sorun yok
Kimsenin tam tersi oluyor bende ldnkdj
Yürütmem ben sorarım.
Olur öyle yer değiştirmeler
Evet yediği makarnalara saysın haklısın 😄
😂😂😂 Aç hala yemek derdinde
Makarnaya çökerken iyiydi tabii 😂😂
Değil mii 😂
😂🤞
Yer değiştirmeyi severiz, yürütmek değil bu jdjd
Neyin yeri 😂
ya her şey de burada yazılmaz ki, özel :D
Merak ettim bak şimdi 😂
Krem, krem ya lazım oluyor jfjdkd
Pek bir şey yürütmem ne lazımsa alırım
Genelde sorarak kardeşleriminkini alırım (zorla)
Hiç kimsenin
Kimsenin
Senin tabi
Hiç kimsenin.
tek yaşıyorum.
Kimsenin
Kimsenin