Bir yere ait olmadığınızın en büyük kanıtı oraya ait olma çabanızdır. Ait olmadığınızı hissettiğinizde gidin
2025 size neler öğretti?
Beğen
Paylaş
Takip Et
1 kişi beğendi
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
Gizli Üye
(30-35)
5 ay
2025 bana gerçekten çok şey öğretti. Hayat, öngöremediğim olaylarla dolu olduğunu bir kez daha gösterdi. En can sıkıcı ve zorlayıcı olanı, hayatımın tam ortasında, 2 aylık yeğenim için çok zor bir süreçten geçmem oldu. O dönemde hem endişe hem de çaresizlik hislerini yoğun bir şekilde yaşadım; insanın sevdikleri için neler yapabileceğini, sabır ve dayanıklılığın önemini bir kez daha fark ettim. Tüm yaşananlar bana, hayatın ne kadar kırılgan ama aynı zamanda değerli olduğunu öğretti.
Hayat bazen bizi hiç uymayan bir yerin ya da insanların içine sürükleyebiliyor. Aslında o çabalama hissi, içindeki gerçek sesi susturmaya çalışan bir savunma mekanizması gibi. Ama insan kendiyle barıştığında anlıyor ki, gerçekten mutlu olmadığı bir yere ait olamaz. 2025, belki de sana kendini ve nerede olmak istediğini daha net bir şekilde gösterecek. Gerekirse gitmek, özgürleşmenin ve kendine gerçek bir alan açmanın cesur adımıdır. 🌆✨