Kızlar cuma gunu dua kabul oluyormus muahbbet dualarını sızede vereyım mi?

Dün moralım hıc yoktu dedım kızım kalk namaz kıl. 28 yasındayım evlılık olmuyordu masallah deyın nısanlandım dualar sayesınde dunde bı sıkıntım vardı. Reelste yasin kuranın kalb yazıyordu kalbım benımde yanıyor rabbım sana kalbınden seslenıyorum dedım. yasın okudum 2 rekatta namaz kıldım. Furkan 74 enfal 63 rum 21 taha 39 meryem 96 oturdum bunlar evlılık muhabbet ayetlerı. Ayetel kursı nas felak hepsınıde bır pırınce okudum ıctım. Sonra dua ettım acı cekıyorum varsa gunahlarımı affet yoruldum dedım. Nıyetımı soyledım kotu degılım sen biliyorsun deıdm sevgı deıdm sevgı ıstıyorum aglayarak samımı ıstedım. Kızlar bı hoca soyle demıstı. Eger dua okuyorsan x kısı ıcın ıyıde davrancaksın. 4-5 saat Sonra aradım. Bunu 3-4 kez yaptım o benı arıyordu bu sefer ben aradım. Guzel bırsey oldu. Her bunları yaptıgımda sonuc her defasında daha guzel oluyor devamlı yapılması gerek hergun zor ama haftada bı kez yapın. Ama sozlu nısanlılarda evlılerde guzel oluyor sevgılıde bılmem hayırlısıysa rabbım belkı kabul eder rahmet onun sız ısteyın. Bunu paylasmazsam olmazdı. Lakın abımede denedım o kısıyle ayrıldı kızın baskasıyla konustgunu anladık. Hayırsızsa Allah gosterıyor haberınız olsun

Güncellemeler
6 ay
Yasını bır ayetlerı surelerı 41 kez okuyorum tesırlı oluyor
Kızlar cuma gunu dua kabul oluyormus muahbbet dualarını sızede vereyım mi?