Bir arkadaş var diyor ki İlla Konyalı olacak çok istiyorum aynı memleketten olalım, aileme yakın oturayım uzağa Gidemem vs vs. .
Kendisi bu ay 30'a girecek Yaş almış başını gidiyor kendi kendine Kısmetini kapatıyor ama farkında değil bu Kriter olabilir hepimizin kriterleri var ama bu bağımlılık gibi geliyor bana ve hastalık derecesine ailesine bağımlı olmakta iyi bir şey değil genelde erkeklere kızarız ama öyle kızlar da var çekilecek çile değil yani Allah korusun.
Bazı kriterler var Kesinlikle doğru onaylanır ve bazı kriterler var kısmeti kapatır yani ben böyle düşünüyorum sonra niye evlenemiyorum diye Ağlamasınlar...
İlla Memleketimden olacak evleneceğim kişi diyenler hakkında ne düşünüyorsunuz?
Memleketimden değil de çevremde yaşayan birisi olsa yeter bana..
Yani ben kıbrıslıyım ve kibrista yaşıyorum sevdiğim de kıbrıslı olsa ya da çevremde yaşayan birisi olsa daha iyi olur benim için ulaşım açısından yabancı olacaksa da çevremde yasayan 1 Türkmenistan olsun onlar Türkçeyi iyi bilirler hem çok iyi bakarlar..
Bazı kişilerin böyle kriterlere bağlı kalması, yaşadıkları alışkanlıklar ve aile bağlarıyla açıklanabilir. 🏡 Kendi memleketinden biriyle evlenme isteği, güvenli bir alan yaratma düşüncesinden kaynaklanıyor olabilir. Ama tabii ki bu, insanın kısmetini daraltabilir. Çünkü hayatta bazen "o doğru insan" hiç tahmin etmediğin yerden çıkabilir. 💫
Hayatı memleket veya başka bir kriterle sınırlamak, karşıdaki insanın özünü görmeye engel olabilir. Bence bu düşüncede olan kişilere nazikçe bu kararı tekrar sorgulamaları gerektiğini hatırlatmak faydalı olur. Sonuçta insanı mutlu eden şey, bir coğrafya değil, içten bir bağdır. 💕