- Aile & Toplum konusunda 1,6b cevap paylaştı.
8 ayBarmaginda yüzük yoksa, telefonunda duvar kağıdında 1 kadının resmi yoksa sosyal medya hesaplarında mutlu 1 aile resmi yoksa bekar sayılır ya da emin olmak istersen onunla bir şekilde evlilik muhabbetini aç o konudan öğren ya da onu tanıyan arkadaşların varsa onlara sor onlar bilmese bile öğrenebilir ama adam bekar diyede ona direk yürümeye de çalışma..
28 Yorumla
Soran8 ayNiye yürüyeyim o bana yürüyor
- 8 ay
O sana yürüyorsa o zaman onu taniyabilin ve evlilik konusu aç bir şekilde o şekilde öğrenmeye çalış
Soran8 ayO evlenmek istiyormuş hatta annem artık evlenmemi istiyor dedi babam da evlenip de benim gibi olma dedi dedi bana
- 8 ay
E madem o merak ettiğin kişi seninle evlenmek istiyor niye bunu açık açık ona sormuyon onu tanımaya çalışmıyorsun
Soran8 ayGüven vermedi çünkü
- 8 ay
O zaman sende uzak dur ondan niye şansını zorlan..
Soran8 ayAma çok tatlı dilli biri ve yakışıklı
- 8 ay
Vallahi insana önce güven vermesi daha önemlidir. Zamanla çok tatlı dilli ve Yakışıklı olmanın değerini zamanla anlayacan ne kadar değersiz olduğunu..
En İyi Cevaplar
Haftada bir kaç gece üst üste dışarı çıkmayı teklif et akşam vakti kürkçü dükkanında olmak zorunda 😉 sık sık görüşmek istediğini söyle elbet bir gün fire verecektir
02 Yorumla
Soran8 ayO istiyor üst üste dışarı çıkmak ama güven de vermiyor
Bazıları direk söyler zaten akşam ve gece msjinden anlarsın bekar olmadigini. Bu barada sormak daha iyi değil mi belkide evlidir hemen duygulara kapilmadan sor 2-3 kez buluşacağıne. İster doğrusunu söylesin ister yalan sonradan anlarsın hep akşam gece yazmak ile rahatsız edecen beli eder kendini.
00 Yorumla
İllaki bir şekilde sevgilisinden, nişanlısından bahseder. Bazen de sarkan kişiye göstermek için bilerek yapar, yanında arar ya da bahsini getirir. Tabii, çapkın olmayan biri ise.
00 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Birinin medeni hali hakkında kesin bir sonuca varmak için sormak en doğrudur, ama gözlem yaparak bazı ipuçları yakalayabilirsin. Parmaklarında yüzük izi olup olmadığını kontrol edebilirsin, bazı erkekler uzun süre evlilik yüzüğü taktığında iz bırakabilir. Sohbetlerde, "biz" dilini kullanıyorsa dikkat çekebilir ama bu da yüzeysel bir ipucudur elbette. Kendisiyle ilgili konuşurken eskiye dair anılarında eşinden bahsetme durumu olabilir, ama asıl önemli olan kişisel mahremiyeti zorlamadan, direkt olarak medeni haliyle ilgili açık ve dürüst bir konuşma yapman. Hem kim bilir, belki sormaktan çekinmeye hiç gerek yoktur. 🙂💬
00 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
30Cevap
Gizli Üye(25-29)8 ayParmagına bak yüzük yoksa bekardır knka en basit aklıma gelen bu. Evli oldugu halde yüzük takmıyorsa maldır canım boş ver , 😀😀 ne gerek var böyle maceralara git adam gibi sor. Konuşak mı jshdh aksiyon yaşayacaksınız diye elli tane şey istiyonuz hshdhdhf
hshshshdldğwğtçvçzçeşşdşxsş
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 360 cevap paylaştı.
8 aynet anlamanin yolu yok ama isaretler var telefonunu saklamaz sosyal medyada gizli yasamaz hafta sonlari kaybolmaz plan yapmaktan kacmaz hayatinda bosluk vardir bahaneleri tutarsiz degildir bekar olan gizlenmez gizlenen genelde bir sey saklar 😌✨
01 Yorumla
Soran8 aySosyal medyada gizli yaşıyor plan yapmaktan kaçmıyor hafta sonraları aktif sosyal medyada ama bana yazmıyor ama kendine çok güveniyor yani o gelebilir ben gidebilirim ona sakladığı bir şey yok gibi davranıyor ama bilmiyorum
8 ayBekarlık sultanlık muhabbetti yapıp tepkisine bakabilirsin, ya da erkek genellemesi yapıp tansiyon ölçebilirsin veya ortak arkadaş ile öprenebilirsin yoksa da yaratabilirsin (yapmışlığım var)
03 Yorumla
Soran8 ayAyrıntı verseniz
- 8 ay
Muhabbetin var mı peki
Soran8 ayVar
- Aile & Toplum konusunda 345 cevap paylaştı.
8 ayBir erkeğin bekar olduğunu bile anlayamayacak derecede gizemli bir ilişkiniz varsa bitir
02 Yorumla
Soran8 ayMantıklı cevap
- 8 ay
🙃🤷♂️
Hayat enerjisi varsa. Keyfi yerindeyse. Günlerini dolu dolu geçiriyorsa bekardır. Genelde evli erkeklerin iki gözü de toprağa bakıyor.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Bazıları çok iyi yalan söyleyebiliyorlar bekarım diye dikkat et olur mu kandırılma
011 Yorumla
Soran8 ayO kadar samimiyetim yok ki yani o çok kendine güveniyor ama yeni tanıştık bilmiyorum 30 yaşında yalnız yaşıyor bekar ama daha önce evlilik yapıp yapmadığını da öğrenmem lazım tabii
Soran8 ayBekar olduğuna yemin ettirdim falan ama daha önce evlilik yapıp yapmadığını sormak aklıma gelmedi daha yeni tanıştık
Soran8 ayYa ona kalırsa o çok güveniyor kendine de bilmiyorum biraz da şüphelerim var
Soran8 ayZaten tartıştık şu an konuşmuyoruz
Soran8 ayYok yani kendine aşırı güveniyor ona kalsa şeffaf vs ama bir şey var yani onda
Soran8 ayzaten şu an konuşmuyoruz sanırım bitti
- Aile & Toplum konusunda 4,9b cevap paylaştı.
8 ayDirekt sorsan da bunu gizlemek istiyorsa öğrenemezsin ki
03 Yorumla
Soran8 ayİşte o yüzden sormadan nasıl anlarız diye soruyorum
- 8 ay
Anlayamazsın bebişim. Kötü tecrübeler edindim bunu sana özel güvensizlik olarak anlama lütfen diyerek e devletten bak. Ama bunu muhakkak yüz yüze bak
Soran8 ayO kadar samimiyetim yok ki yani o çok kendine güveniyor ama yeni tanıştık bilmiyorum 30 yaşında yalnız yaşıyor bekar ama daha önce evlilik yapıp yapmadığını da öğrenmem lazım tabii
Mal gibi sana bakıp sonra sen farkedince başka bir yere bakıyorsa o bekardir (ben öyle yapıyorum)😂😂😂
00 Yorumla
8 ayKaç yıldız evlisin de o da evli değilim der sende nasıl ya ben seni evli biliyordum de
00 YorumlaVallahi şu an hayatımda olan kız ben sormadan her şeyi öğrenmişti öyle takmıştı bana
00 Yorumla
8 ayİyi bi stalker olman lazım başka yolu yok mümkün değil anlayamazsın
00 Yorumla
8 ayÇok kolay, e-devletini açmasını iste ve bak.
01 Yorumla- 8 ay
Çok rahat, çok profesyonel 😅
Gizli Üye(25-29)8 ayNiye bekar mısın diyince kovalıcak mı seni... çocuk doğurucak kadar cesur varlıklar ne oluyor da birine bir selam vermekten aciz oluyor.
01 Yorumla
Soran8 ayYalan söylemesinden şüpheleniyorum o yüzden sormadan anlamak istiyorum
- Aile & Toplum konusunda 6,9b cevap paylaştı.
8 ayE-devletinden bakın çoğu evli bekar numarası yapıyor karısını kızını eve kapatıp karı kız kovalayan karaktersizler türedi
02 Yorumla
Soran8 ayOna güvenmiyorum zaten o yüzden ayrıldım bile
- 8 ay
En iyisi
Gizli Üye(25-29)8 ayAğzın yok mu, "bekar mısın" diye niye sormuyorsun?
07 Yorumla
Soran8 aySen sorsana
Cevap sahibi8 ayBen direkt sorarım.
Cevap sahibi8 ayBekar mısın?
Soran8 ayOna sor
Cevap sahibi8 ayBu arada dişi olan sensin, sana sorarım, benim erkekle işim olmaz.
Cevap sahibi8 ayCevap ver bakalım, bekar mısın?
Cevap sahibi8 ayHobilerin neler, ne iş yapıyorsun?
Gizli Üye(30-35)8 ayÖgrenemezsin. Bi arkadasim cocuga e devlette medeni halini ss at demisti. İse yariyo😅
02 Yorumla
Cevap sahibi8 ayBen eski sevgilimle ilk tanistigimizda irkina kadar sormustum. Ayip degil sor. Daha once Nisan attin mi de sonra evlilik filan oldu mu de. Bise olmaz
Gizli Üye(30-35)8 ayÖzellikle gece uyku saatlerinde rahat konuşabiliyorsa evli değildir.
02 Yorumla
Soran8 ayAkşam 10.30 da uyuyorum diyordu o zaman konuşmayı bitiriyordu sabah da 6 civarı kalkıyordu sadece cuma gecesi cumartesi tatil diye gece geç saate kadar konuşabiliyordu bence bekar fakat ben dul olup olmadığını nasıl anlarım onu soruyorum
Cevap sahibi8 ayEğer sen bakireysen anlarsın bakire değilsen zor anlarsın 👍
Kesin olmamakla birlikte ikinci yöntemi söyleyim tek yakalayıp çıkar yalayım diyeceksin Rahat bir şekilde çıkarıyorsa boşanmış olma ihtimali var utanirsa o zaman sen çıkarmak için hamle yap eğer daha önce cinsel ilişkiye girmemiş bir erkekse hemen geri kaçar. Şok olur kızar ne yapıyorsun vs vs yani anlarsın fakat sen bakireysen zaten sende böyle bir şey yapamazsın 👍 anlıyor musun?
Olay tam olarak utanma duygusu ile birlikte ortaya çıkıyor.
8 ayAnlayamayız bazıları evli olmasına rağmen flörtöz davranıyor parmağına bakabilirsin eğer yüzüğü yoksa soruşturmak lazım birilerine veya kendisine
00 Yorumla
8 ayE-devlet'ine gizlice girerek öğrenebilirsin mesela. Bunun için telefonunu ortada bırakıyor olmasi lazım.
00 YorumlaSorsan da anlayamazsın :)) mesele tamamen samimiyetle ve dürüstlükle alakalı:)
00 Yorumla
8 ayRahat davranıyorsa kolayca çapkın halleri varsa bekar olabilir
00 YorumlaSevgilisinden bahseder eğer sana böyle çok yakın davranıyorsa belki sevgilisi yoktur.
00 YorumlaKonuşuyoruz ama yenge kızmasın de
03 Yorumla
Soran8 ayBekar zaten ben dul olup olmadığını merak ettim zaten evli biriyle normal olarak bile konuşmam
Soran8 aySoruda öyle de yani bekar derken daha önce hiç evlilik yapmamışı kastettim
8 aySorunca noluyo incilerin mi dökülüyo 😃
03 Yorumla- 8 ay
Ben olsam şöyle derdim :) hoşuma gittin laa titrek de hele medeni durumunu da ona göre pozisyon şeydek 😃😃😂😃 hiç mi laf bilmiyoruz yaa 😃 kasmayın bu kadar
Soran8 ayDayı sen ne diyorsun
- 8 ay
Sor kuzum sor. Evlimisin de sor. Sormadan anlaşılmaz sor :)
8 ayYa edevlet ya ruhasal varlıklar 😀
01 Yorumla
Soran8 ayYazıştığım biri o kadar samimi değiliz kendisi 30 yaşında bekar yalnız yaşıyor ama daha önce evlilik yapıp yapmadığını nasıl öğrenebilirim
E devletten başka çaren yok
05 Yorumla
Soran8 aykendisi 30 yaşında bekar yalnız yaşıyor ama daha önce evlilik yapıp yapmadığını nasıl öğrenebilirim
Soran8 ayÖyle değil ailemle tanışacak kadar kendine güveniyor evli olsa nasıl olacak bu
Soran8 aySürekli ailemle tanışmaktan bahsediyordu
- Aile & Toplum konusunda 8,8b cevap paylaştı.
8 ayVukuatlı nüfus kayıt örneği çıkarttır.
03 Yorumla
Soran8 ayYazıştığım biri o kadar samimi değiliz kendisi 30 yaşında bekar yalnız yaşıyor ama daha önce evlilik yapıp yapmadığını nasıl öğrenebilirim
- 8 ay
Polis falan tanıdığın olması lazım.
Soran8 ayYok tanıdığım ya
Sorsanda anlayamazsın en güzeli e-devletine bakmak
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 3,2b cevap paylaştı. Ooo bu anlaşilirmi?
00 Yorumla
8 ayBasit bekar mısın
00 Yorumla
8 ayGeceleri yazmıyorsa
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı.
8 ayHiç evlenmedin mi? diye sor :)
00 Yorumla Sorsanda doğruyu söylemezler
00 Yorumla
8 ayhmm. güzel soru
00 Yorumla
8 ayBakire olduğunu anlayamazsıj
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 aySeni az çok tahmin. Edebiliyorum gizli üye😁
09 Yorumla
Soran8 ayAhahahahhahaba
Cevap sahibi8 ayTahminim doğru demi
Cevap sahibi8 ay😁 TC bilsen öğrenirsin onun harici çok zor
Soran8 ayO kadar bilgim yok
Cevap sahibi8 ayO zaman zor sormadan ogrenemessin
Soran8 ayHem sen nerden bulsun soruyu da kişiyi de tahmin ettin😂😂
Cevap sahibi8 aySaf degilim ya 😁😂
Soran8 aySaf değilsin de ben gizliden sormuştum
Cevap sahibi8 ay😂😂 benden kaçmıyor ya hanfendi
Gizli Üye(30-35)8 ayE devlet kdkd
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayılk bulusman mı olacak?
00 YorumlaÖğrenmek zor niye sormuyorsun peki kendisine
06 Yorumla
Soran8 ayKendisine soracak kadar samimi değilim ama 30 yaşında yalnız yaşıyor ve bekar ama öncesini bilmiyorum
Soran8 ayBekarım dedi ama ben canım gibi sormadım o da demedi daha önce evlenip evlenmediğini
- Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı.
8 ayPoposunu sıkarak belli oluyor
00 Yorumla
8 ayBaşkasına sordurt
00 Yorumla
8 ayAksam takip et evine sürpriz yap
00 Yorumla
8 ayYalniz ve mutsuzsa:(
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 613 cevap paylaştı.
8 aydirekt sor
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)8 ayTabiki anlayamazsın
014 Yorumla
Soran8 ayBen de sormadım sadece 30 yaşında ve yalnız yaşıyor bekar ama daha önce evlilik yapıp yapmadığını nasıl öğreneceğim
Cevap sahibi8 ayBunu kendinden başka kimse bilemez biz hiç bilemeyiz onu tanıyan birilerine sorabilirsin
Soran8 ayBen onu sormak aklıma gelmedi o da bahsetmedi ve şu an tartıştığımız için ona sormadım konuşmuyoruz yani tanıdığını da bilmiyorum
Cevap sahibi8 ayYüz yüze mi görünüyorsun bunu sormak zor değil daha önce evlilik yaşadın mı diye sorabilirsin
Soran8 ayYazışıyoruz ama tartıştık şu an konuşmadığımız için soramıyorum
Cevap sahibi8 ayTekrar barışırsanız sorarsınız tartıştığın için yeni geldi aklına demekki
Soran8 ayEvlendim boşandım derse Napıcam bilmiyorum
Cevap sahibi8 ayBu herkesin başına gelebilir boşanmış biriyle olmak istemiyorsan ona göre davranırsın
Soran8 ayOlmak istemiyorum ama o kadar yakışıklı ki size anlatamam ayrıca bana çok iyi davranıyor nasıl bırkaıcamı bilmiyorum
Cevap sahibi8 aySenin düşüncen niyetin önemli yakışıklılık bir yere kadar farklı yönlerini de düşün boşanmış olması neyi değiştirir yani
Soran8 ayBen hiç evlenmedim bu yüzden boşanmış biri olsun istemiyorum
Cevap sahibi8 ayBuda kısmet işte bunu ona sorarak ilişkiye yön verebilirsin
Soran8 ayBana kadın geçmişi çok gibi geliyor sadece olay evlilik de değil mesela aramızda bir sohbet geçti ben ona dedim ki senin adım esc doğukan dedim bana dedi ki bana dodo derler genelde dedi yani diğer birlikte olduğu kadınlar ona dodo mu diyormuş sizce bana onu mu demeye çalışıyor
Cevap sahibi8 ayBilemiyorum arkadaş ortamında da söylüyorlar olabilir belki onu kastetti
Aile & Toplum konusunda 6,3b cevap paylaştı. Baskasina sorarak
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 aySormadan asla
00 Yorumla
8 ayAnliyamazsin bence
00 Yorumla
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Gündem
Güzellik & Bakım