Güzellik, ahlak, sabır ve anlayış.
Zenginlik demedim farkettiyseniz.
Zenginlik demedim farkettiyseniz.
üç özellik evlenmek için yetersiz emin olabilirsin. :) ailesi, bakı açısı, istekleri, hedefleri, misyonu, vizyonu, beklentileri seninle uyuyor mu asıl konu bu.
Karakteri oturmuş (gayet dengeli ve iyi özelliklerle merhametli olması saygılı vs erdemleri olan..) , dış görünüşünün bana hitap etmesi, çalışkan olması bir işte çalışıyorken biri iki yapabilmesi vs 😌 ve beni çooook sevmesi 🫠🤌🏻
Bir iki yapabilmesi derken?
Yani olduğu yerde kalmayan gelirini çoğaltabilen ticaret yapmak gibi düşün
Napacan o kadar parayı😂
Yahu :) lazım olur dhdıdbjd ayrıca miktar belirtmedim ki kastettiğim yerinde saymamasıydı 😅🙃
Evlenmek istediğin biri en az kaç maaş almalı
Bunu düşünmemiştim daha önce bilmiyorum
Ben inanıyorum ki karakteri oturmuş düzgün olsa seni çok sevse falan sıkılırsın
Hem böyle hem de eğlenceli ve mizahı da iyi olursa sıkılmam gibi 🫠
Senin için önemli olan özellikleri sıralamışsın, bu çok güzel bir farkındalık! 🤗 Güzellik yüzeyde kalabiliyor ama ahlak, sabır ve anlayış gibi değerler kalıcı iz bırakır. İdeal bir eş arayışında bu değerlere önem vermen doğru bir yol.
Benim düşünceme göre de bir ilişkiyi uzun süre taşıyan şey, karşılıklı güven, dürüstlük ve iletişim. Gerçekten sabırlı ve anlayışlı biri, zorluklara karşı hep omuz omuza duracağınız bir yol arkadaşı olur. Umarım hayalindeki eşe tam anlamıyla kavuşursun! 💕
Cevap
3Cevap
olgun ve büyük kadın olması
Bektaşilik, vicdan, merhamet, saygı idi ve çok şükür öyle biri ile de evlendim.
Bektaşi ne be
Alevilik diyeyim siz öyle anlayın
Dürüst olucak dobra olacak
Külotlu çoraplı kombinleri sevecek
Dişil enerjisi yüksek şehvetli olucak
Saygi sadakat sozunun eri
Bu saydıklarından dolayı bir mağdurluk mu yaşadın birisinden
İlim, zeka, güzel ahlak, ve anlayış.
Dis guzellik 2. Planda mi
Karakterini beğenmediğim kişinin dış görünüşü de çirkin geliyor, ama karakterini beğendiğim insanın yüzünün güzel gelme ihtimali çok yüksek.
Tâbi kesin diyemem.
Ben de güzel olan biri kotü bir de olsa baglaniyorum
Pek mantıklı gelmedi bu bana ama sizin tercihiniz tâbi
Sadakat, güven, huzur
1. Altan alabilme kapasitesi
2. Güven merhamet
3. Yay burcu olmalı
dindarlık.
Allah Nur vermiş güzellik zaten bakire herkesin istediği şey işte dindar olunc gelir
Herkes mi guzel yanj?
Merhamet, saygı, nezaket
Siz 4 saymışsınız 4. hakkımız varsa o da disiplin 😂
Dis gorunus pek umrunda degil sanirim
Saydiklariniz neredeyse ayni, biraz daha yaratici olun. d
Liseyi bitirdikten sonra pek takılmıyorsunuz. Dış görünüş olarak esmerlere ilgim daha az ama esmer olan biriyle birlikte olmam diye bir kural yok, ilgim az sadece.
Aynı olan göremedim aralarında. Eğer saygı ve nezaketi kast ettiyseniz aynı şey değiller :)
Konudan biraz sapma olacak ama eş için aradığım en önemli kriterlerden biri ilk yardım bilmesi 😂 ne zaman boğulacağımızın, yaralanacağımızın ve kalbimizin duracağının garantisi yok.
Nasil liseyi birtirdikten sonra kizlar dis gorunuse pek onem vermez mi
Ergenlikten sonra diyeyim kabaca, daha net olsun. O çok yakışıklı erkeği aradığınız evre 20lerle bitiyor. Huyu güzel olanın yüzü de güzelleşiyor kim ne derse desin.
Güven vermiyorsa, saygısızsa, anlayışsız biriyse dünyanın en yakışıklı insanı da olsa ilgimi çekmez, çekmedi de.
İlgi
Hayvansevgisi
Güven
Hayvanin mi var
Evet
Kedi mi
Doğru
Kedi falan sevse ama evde beslemek istemese oyle birini kabul eder misin yine de
Etmem maalesef
O zaman senin hayvam sevgin insan sevginin onune gecmis
Kedinle yaşa ne gerek var başkasina o sana yeter
Hayvan seven erkeği tercih ederim ben teşekkür ederim
Umarim denk gelirsin evli mutlu hayvanlı
Evli muylu çocuklu kedili 🤣
Köpek?
Bakamam ona bakması zor
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?