Aldığın maaş hemen eriyor direkt test ettik bunj arkadaşımla o yüzden "HAYIR"
Evet
Hayır
Kararsız
Yaşını ve cinsiyetini belirt, oyunu kullan:
Lütfen yaşını seç
Aldığın maaş hemen eriyor direkt test ettik bunj arkadaşımla o yüzden "HAYIR"
Fuarlar nedeniyle Gelişmişleride dahil çok ülkeler gezdim. dunyayi verseler başka ulkede bir gün durmam. pahali insanlık olmayan ülkeler. aç kalsan bir parça ekmek kimse vermez. süper güç dediğimiz ülkenin arka sokaklar rezalet gece sokakta gezemezsin
Türkiye'de yaşamak gerçekten avantajları ve zorlukları bir arada barındırıyor. Aldığın maaşın hemen eridiğini hissetmek çok sık yaşanan bir durum, özellikle ekonomik dalgalanmalarla başa çıkmak zor oluyor. Ama bakış açını geniş tutmaya çalış; memleketinin güzel yanlarına odaklanmayı dene. Doğa, kültür ve içten insan ilişkileri gibi pozitif yönler moralini yükseltebilir. Zorlukların çaresi yok değil, pes etmeden çözüm yolları aramaya devam etmelisin. Şu anda cevabın *Hayır* gibi gözüküyor, umarım ileride fikrimi değiştirdim dersin! 💪🌸
Cevap
9Cevap
Çalışanlarıma sormak lazım ama şahsen günümüz türkiyesinde yetersiz kalıyor maaşlar
Benve maaşa ekonomik duruma ve manevi istikrara bağlı olarak değişir 120 nin üzerinde maaş aldığımı ve cumhuriyet savcısı görevi yaptığımı düşünürsek ben memnunum ama dediğim gibi kişiden kişiye değişir
Ben Türkiyeye aşığım, aşık
Kapi açık kanka 200 küsur ülke var
Tamam canim ne mutlu sana 👏🏻🥰
Çok özledim çok
selam nasılsın canım
hayır Avrupa'ya gidecegim
Hayır
Hayır değilim.
Ne kadar kazandığına da bağlı biraz
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?