Arkadaşımın çok ilginç bir yaşantısı var?

Ev arkadaşımın çok ilginç bir yaşantısı var. İki kız bir ev tuttuk bir kaç ay önce. Arkadaşımın erkek arkadaşı köle karakterli bir çocuk. Erkek arkadaşım diyor fakat daha çok bu çocuğu hizmetleri ve kendisini rahat yaşatmak için kullanıyor. Bana anlattı biraz nedir bu kölelik diye sordum biraz anlattı ben istersem evimizi filan ücretsiz sürekli gelip temizletebileceğini hatta ücretsiz hizmetçimiz olabileceğini kulağa hoş geldiği için kabul ettim. Biz eve geldiğimizde akşam oda gelip bize hizmet ediyor benim kölem değil ama benim dediklerimide yapıyor. Evi temizliyor bize yemek hazırlıyor biz evde keyif yaparken sürekli ortalıkta koşturarak hizmet ediyor. Tabi bunun karşılığında arkadaşım ona köleliği tattırdığını söylüyor. Bu kölenin tabiki sadece hizmet değil beklentileri oluyormuş. Örneğin işini düzgün yaparsa arkadaşım ona ayakkabılarını filan yalatarak temizletiyor. Bunlardan hoşlanıyormuş ilginç. O geldiğinden beri ev çok temiz heryer ışıl ışıl bu temizlikte kusur olursa arkadaşım onu cezalandırıyor ellerine ayaklarına sopa ile vurarak. Bu çok hoşuma gitmemişti ama ikisininde söylediği kadarı ile bunu köle istiyormuş. Bize karşı aşırı saygılı hiç konuşmuyor sürekli ağzımızın içinden çıkacak emirleri bekliyor çok yoruluyor ama bunu sevdiği için asla bırakmak istemiyor hafta sonlar tam gün boş olduğumuzda daha fazla hizmet ediyor. Hapis kalma gibi tutkusu da varmış biz dışarı çıkarken bazen evde onu banyoya hapis edip gidiyoruz. Eve geldiğimizde ayaklarımıza kapanıyor minnettar olduğunu söylüyor yaklaşık 2 aydır böyleyiz ben durumdan memnunum. Ama hikaye çok ilginç geldi. var mı aramızda böyle olan insanlar ve böyle yaşamayı sevenler? Biraz araştırdım karı koca olup böyle bir ömür yaşayanlar varmış.

Güncellemeler
6 ay
Ek olarak karşı tarafta bu köle deri kıyafetlerden çok hoşlanıyor arkadaşım o sevdiği içinsürekli deri farklı farklı renklerde ve farklı modellerde deri pantolon giyiyor aynı tarzda topuklu çizmeler. İşini iyi yaparsa mükafatı o çizmeleri yalayarak temizlemek. Biliyorum kulağa çok ilginç ve saçma geliyor banada başta saçma gelmişti bir insan neden böyle tutkulara sahip olur diye ama gerçek bu. Bir erkeği öyle ezik görmek his karmaşasına neden oluyor. Tuhaf ama maalesef gerçek.
Arkadaşımın çok ilginç bir yaşantısı var?