https:/ /www. kizlarsoruyor. com/qt/ anne-bebek. /q25957042-cocuga- verilebilecek-ceza
Aradaki boşlukları silip öyle yazın.
Arkadaşlar bu kadın mı yoksa erkek mi bilmiyorum ama kız hesabı açıp garip garip sorular soruyor son 1 aydır. Kardeşim 12 yaşında ne ceza verebilirim? Arkadaşımın kardeşi 11 yaşında ona ne yapabilirim? Küçük kardeşe ne ceza verilir gibi sapık sorular soruyor. Bu kişinin ne amaçla bu soruları sorduğu belli zaten. Yorum yaptım sorusuna ama onu da silmiş. Cevap yazanlar ci"sel cevap yazdığı zaman tatmin olup "nasıl olur sence? Ne yapabilirim? Nasıl bir ceza verebilirim?" gibi sorular yazmaya devam ediyor cevap yazanlara. Bu kişiye gerekeni yaparsanız sevinirim.
Görüyorum o sala.. ğı arada ama site yönetimi cidden niye komple banlamıyor bu tarz şahısları anlamıyorum rahatsız oluyoruz. Bu sitenin yazılımını atıp kenara mı çekildiniz bu ne boş vermişlik ya? @KızlarSoruyor
Direkt hesabını bu hesaba mesaj olarak at belki işlem yaparlar 😒
Teşekkürler haklısınız valla ben en basit bir hata yapsam yorumu siliyorlar millet neler yapıyor hâlâ duruyor. Gizliden sorduğu için ismini bilmiyorum.
Hıı o zaman soruyu mesaj olarak atıp hesabının kalıcı olarak banlanmasını istediğini söyle
Teşekkürler umarım olur ya
Cevap
1Cevap
Hesabı şikayet et
Teşekkür ederim tekrar şikayet edeyim.
ismi nedir şikayet edelim
Gizliden soruyor. Dur sorusunu bulup link atacağım.
https:// www. kizlarsoruyor. com/qt/anne-bebek/ q25957042-cocuga- verilebilecek-ceza
Aradaki boşlukları sil kopyala yapıştır
Ya onu nasi yapicam ben bilmiyorum ki
Ne kadar aptal insanlar var insanlarda haysiyet kalmamış
Yaptığım yorumu kopyala, ben xper yetmediği için link koyamadım o yüzden boşluk bıraktım. Dediğim gibi yorumu kopyala öyle arada boş gözüken yerleri klavyeden sil. Olmazsa da canın sağolsun düşünmen yeterli
Çocuğa verilebilecek ceza? ↗ verilebilecek-ceza
Lan bu çocuklara bunları yapıyor olmasın
Kötü düşünmek istemem ama temkinli olmakta fayda var. Sitede böyle tipler çok var. Bence araştırılmalı
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?