Tokide ev alcak dedim olmaz it kopuk dolu dedi. Ben benim tanıştırdığım biriyle olmanı isterim dedi.
bu nasıl kafa yapısı haklı mı bir cevaplayın.
Tokide ev alcak dedim olmaz it kopuk dolu dedi. Ben benim tanıştırdığım biriyle olmanı isterim dedi.
bu nasıl kafa yapısı haklı mı bir cevaplayın.
Tabiki kendine göre haklı olduğu yerler vardır televizyonlarda kadın cinayetleri gördüğü için senin adına endişeleniyordur baba yüreği kızını bilmediğine vermek istemez ama senin duygularınıda görmezden gelmemeli sevgilinle babana tanışmaları için olanak sağla
Ama herkes sevgilisiyle evleniyor görücü usulu mu evlenmem gerek illa
Hayır dedim ya tanışmaları için olanak sağla daha nedir nasıl biridir bilmiyor
Bakalım bilmiyorum bekle belki başka kısmetlerin çıkar dedi.
Bence planlı şekilde babanın onu tanımasını sağla mesela evde sesli konuş ona derdini anlat sevgilinde güzel cevaplar versin babanın bunu bir şekilde duymasını sağla gibi gibi
Kız mahveder beni onunla sesli konuşsam😂
Oturdum bunu düşünüyorum onunla olan mesajlarının tatlı tatlı olan babanın vayy Bizim kız büyük balığı yakalamış diyebilceği sohbetleri telefonu açık bırakıp babanın görebileceği yere koysan
Aile büyükleri bazen çok korumacı olabiliyorlar ve bu korumacılığın altında genelde senin iyiliğini isteme düşüncesi yatıyor. Babana karşı inanılmaz üzgünsündür, çok normal ama onunla sakin bir şekilde konuşmayı denemelisin. Sevgilini ve neden ona güvendiğini, neler hissettiğini açıkça anlat. 😊 Toki, insan çeşitliliğinin bol olduğu bir yer; kötülemek doğru değil. İnsanları yaşadıkları yere göre kategorize etmek hiç adil olmaz. Umarım baban da kalbindeki sevgiye şans tanır. Sabırlı ve anlayışlı ol, sonuçta seni en çok sevenlerden biri o. 🌸
Cevap
2Cevap
Ben çok da mantıklı bir düşünce göremedim hiç tanımadan ön yargı ile karar vermiş
Normal böyle demesi
Haksız, bence
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?