Eşini çalışmaya mecbur bırakan erkek?

Evleneli 1 yıl oldu, eşim de ben de memuruz. Evlenirken 1 gram masraf çıkarmadım, dügün yapmadım, kınayı belediye salonunda yaptım. Gelinliği 3. El giydim. Ev eşyalarının taksidinin yüzde 70 ini ödedim. Annem ve babam evde baskı yaptığı için her zorluğa katlanıp yeterki evden kurtulayım diyerek evlendim. 1 yıl hem işte çalıştım, hafta sonu evde tek başıma temizlik yaptım. Maaşımın 40 bin TL sini 1 yıldır eşime yolladım. İş , ve eve gelince de temizlik derdi Derken sağlık sorunlarım çıktı belimde 2 fıtık oluştu, boyun sırt bacak bel ağrısı ile mücadele ediyorum. Sabahtan akşama kadar bilgisayar başında oturdukca ağrılarım artıyor. Dün eşime çalışmakta zorlandığımı acı çektiğimi , ev hanımı olup çocuk doğurmak istediğimi söyledim. O ise beni çalışmaya ikna etmeye çalıştı. Gece de uygun fiyatlı ev bulduğunu ve beraber maaşlarımızı birleştirip alabileceğimizi, yarın eve bakabileceğimizi falan söyledi. Sanki ben işi bırakmak istediğimi söylememişim gibi. İş yerinde elalemin adamları beni ayağına cagırıp bana emir veriyor, bunu ona da söylemiştim, her yerim ağrıyor. Artık çok yoruldum. Şimdi birde anladım ki yaşlanınca bana bişey olsa eşime yük olacağım, bana bakmaz. Benim ev hanımı olmamı istemiyor anladım. herğün ağlıyorum, ağrılarım ilerliyor. Bu stresle anne de olamıyorum. Yaşlılığı düşünüp korkuyorum. O kadar zengin kişi beni istemişti, sırf babamların zoruyla onların istediği kişiyle evlenmem, kendi bulduğumla evlenicem diye inat ettim. Bu hale düştüm

Eşini çalışmaya mecbur bırakan erkek?