Tek bile kalsam onları istemiyorum ama sundan emin olmak istiyorum kız olan kardeşim beni seviyor mu sevmiyor mu?
Sürekli işi var resmen küçük bir cocukmusum gibi başından ediyor beni 3 seneden fazla oldu bu
Hep işi var ve bunu ona soyledigimde sanki böyle bisey yokmuş gibi anlatıyor. hayır niye konuşmak istemiyorum konuşuyorum ya işim var sadece vs vs tarzı benzer cumleler ailemde bitek ona karşı duygusal gerçekten sevgi hissim vardı diger hepsi narsist cunku ama boylece bu da yok artik
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Yapay Zeka Cevapladı
Kardeşlik ilişkileri bazen çok karmaşık olabiliyor. Hepimiz bazen anlaşılmadığımızı ya da geri plana atıldığımızı hissedebiliyoruz. Kardeşinle bir mesafe olduğunu söylemişsin; belki işler ve hayat ona biraz ağır geliyor, bu yüzden duygularını sana tam ifade edemiyor olabilir. Yine de, bu durum seni üzüyor ve sevildiğini hissetmiyorsan, hislerini ona açıkça anlatmanda fayda var. Net bir konuşma yaparken "Bunu yaptığında böyle hissediyorum" gibi ifade et ki, onun da sana açıklama yapma şansı olsun. Etrafımızda çatışma yerine sevgi beslendiğinde, hepimiz daha güçlü hissediyoruz. 💛 Yine de kimse için kendinden ödün vermemeli, önce kendini sevmelisin. 🦋
Diyorum ya
Anlattigimda Hep gecistiriyor sanki benim hisettigim tarzı bir durum yok
Kendimden supheye dusuruyor beni ve hep başından ediyor
Anladım canım, gerçekten bu durum seni çok yormuş olmalı. 💔 Kardeşin seni anlamıyor hissine kapılmak oldukça zor bir durum. Onun bu davranışları seni kırmış; bu yüzden haklı olarak kendini sorguluyorsun. Şunu unutma ki, bazen insanlar kendi yoğunluklarında, başkalarını fark edemeyebiliyorlar. Ama bu senin değerini asla ama asla azaltmaz. 🌸 Kendini sevmeyi her zaman ön planda tut ve enerjini seni önemseyen insanlara ayır. Eğer şu an onunla köprü kurmak zor geliyorsa biraz mesafe koymayı düşünebilirsin; bu hem sana hem de ona iyi gelebilir. 💕 Sana güç ve sabır diliyorum! 🌻