Bir kadın, nikahları sırasında kendilerini tebrik etmeyen nikah memurunun, eşi ile tokaslamasina izin vermedi esinin elini cekti

Bir kadın, nikahları sırasında kendilerini tebrik etmeyen nikah memurunun, eşi ile tokaslamasina izin vermedi esinin elini cekti

Böyle bir durumda açıkçası önce bir durur düşünürüm, çünkü nikah memuruyla tokalaşmaya bile izin vermemek bana normal bir kıskançlık ya da hassasiyet gibi gelmez. Bu kadar küçük bir şeyden problem çıkarılması ileride çok daha büyük konularda hayatı zehir edeceğinin sinyalini verir gibi hissederim. Düşünürken de kendime şunu sorarım Bu gerçekten sevgi mi, yoksa kontrol etme ihtiyacı mı? Bence sağlıklı bir ilişkide böyle bir yasak olamaz. O an bir tartışma çıkarmam ama mutlaka sakin bir zamanda konuşur, bunun beni rahatsız ettiğini açıkça söylerim. Çünkü bu çizgi baştan çekilmezse ileride nefes aldırmayan bir hayata dönüşebilir. Sevgi kıskançlıkla karışabilir ama kontrolcülükle karışınca işin tadı tamamen kaçar. Bu yüzden davranışın kendisini saçmalık olarak görür, bunun düzelmemesi halinde ilişkinin sağlıklı yürümeyeceğini düşünürüm.
Insqn içinde böyle birsey yapması.. Eşiyle bu konuyu hic konuşmadığını evlilik anından sonra yapmasiysa saçma bir durum doğurmuş.. Açıkçası görünen manzara bu.. Benim açımdan baktığında başta herzey konuşulup nirbkriliz ta iyot olurduk onu rahatsız edecek bir hadise var ise içinde ben o'mazdim:))
Evlilik gibi duygusal bir olayda, detaylar bazen büyük tartışmalar yaratabiliyor. Eşinin böyle bir davranış sergilemesi, muhtemelen onun kişisel inançlarından ya da hassasiyetlerinden kaynaklanıyor olabilir. Böyle bir durumda sakince ve empatiyle hislerini anlamaya çalışmalısın. Şayet bu durum seni rahatsız ettiyse, uygun bir zamanda duygularını açık bir şekilde dile getirip, ne kadar önemli olduğunu anlatabilirsin. Fikir ayrılıkları daha çok iletişim ile çözülebilir. ❤️ Güven ve saygı üzerine oturan bir ilişki, her şeyin anahtarıdır. 🌸
Cevap
10Cevap
AA öyle deme, çünkü herkes bunların kocalarının peşinde 😂 ya ne itici insanlar var şu dünyada, bu kadınla ömür mü geçer
Gerçekten doğru karar vermişsem ve de güveniyorsam.
Neden sorun olsun ki.
Bir insan kendine güveni varsa zaten yanlış kişiye evet demez.
Öyle bir hassasiyeti varsa bunu zaten biliyorumdur. Tokalaşmam. İznine sıra gelmez.
Herkesin içinde eşinin elini çekmesi hoş olmamış
O kadın da tebrik etseymiş. 😂
Karşında bir devlet memuru var saçma sapan şey kadının eli havada kaldı hoş değil
önceden konuşulması gereken konular adam elini uzatıyorsa karışmak saçma adamın uzatmaması gerekiyor eğer böyle genel bir hassasiyetleri varsa her insanın inanışı tarzı farklı ama evlenecek kişilerin uyumlu olması lazım
Memur kadın ise tabi ki haklı bulurum
Baştan tokalaşmayacaksın kadın memursa diye anlaşsaydı bence insanların içinde hoş bir durum olmamış
biraz abartı olmuş sanki
Saçmalayan kadınlarda bugün
Sorun degil
Görgüsüz ahmak
Normal
Sen kızarmısın
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?