Şiddet -boşanma - boşluk?

Boşanma aşamasında iki kızı olan üniversite mezunu bir kadınım. Tavsiye üzerine konuşup daha sonra sırılsıklam aşık olduğum adamla evlendm ve iki tane kzım oldu. Evlendkten bir ay snra eşimin gece kaçamağı yaptığını tleefonundan görünce ilk olayımız patlak verdi ve ben hamileymişim. Eşim çalışıyordu bende ona gördüklerimi yazdm hızını alamadan eve geldi içerden fren sesini duyuyordm. O derece hızlı geldi. Ben açıklama yapmak için geldiğini düşünürken meger o hızla beni dövmeye gelms. . ilk şiddeti orada gördm ve karnımdaki çocuk öldü. Daha snrasında baba evine döndm ve çok aşırı saplantılı bir şekilde seviyordm dye döndm. . 6 ay snrasında yurt dışına çalışmaya gtti ve ben ilk kızıma hamile olduğumu öğrendm. Doğuma gelebildi on gün kaldı geri gitti ve araya korona girince 2 sene sonra geldi kzıım büyümstü zaten kzıım ve babası arasnda bi bağ yktu. Gel zmaan git zaman tabi o aralarda da şiddetleri oldu. İki sene önce yne izne geldiği zmn artk gtme dedm kavga dövüş gtmedi. . snra ikinci kızıma hamile kaldm ve onun ailesyle yaşıyorduk evim yktu bari üst kata ev yap dedm yapmıyordu istemiyordu evi olsun. Zor bela evi yaptırıyordm ev daha inşaat halindeyken yne bir tartışma yaşadık ve bu beni çok dövdü. Evde dışarda arabada baya dövdü gece uyuyamadım düşünün ağrıdan ama o onca şiddetten snra beş dakika sonrası horlayarak uyudu. Ben bunun üzerine baba evine geldm. O ara da evi btrmsti tabi bende de hep bi ev hayali. Ev oldu bunlar rica minnet ben gittm. O ara biriyle görüşmüş. Boşanma aşamasındaki bir kadın. Bir bahaneyle mersine gdecem işm var dedi tam gdecegi gün gördm sevgilisi arıyordu ve ismiyle kaydetmsti. Sırf söyledm dye yne dövdü derken şiddet devam etti ve ben orada artk bitrdm geldm darp raporu aldm boşanma davası açtm. 10 aydr da baba evindeym bi şirkette muhasebede çalışıyorum. İşim gücüm iyi. Ailem arkamda. Ama bende neden smdi bir boşluk var anlamıyorum. Çünkü 10 aydr sürekli yalvardı eski eşim affet faaln dye ama ben aRtk olmayacağını bildgm için kesin sınır koydum fakat şu an o susmuş dye bende bi gariplik var. Özlemek degl ama sorgulamak. Merk etmek. Dayak yemiş 5 kişiden ve oh olsun demedm mesela. Sadece yazk dedm bizi bu durumlara kendini bu durumlara koydu dye. Benm bu huzursuzluğumun sebebi nedr bir türlü kendimde anlamlandıramıyorum çok uzattm ama süreci anlatmam lazmdı :((

Şiddet -boşanma - boşluk?