Bir süredir tesettüre girmek istiyorum ama cesaret edemiyorum. Daha önce kapanmayı isteyebileceğimi hayal bile edemezdim; bana o kadar imkânsız ve uzak gelirdi ki. İki sene öncesine kadar hayatım bambaşkaydı, sonra sevdiğim birini kaybettim ve o kayıpla birlikte gittiğim yolun doğru olmadığını fark ettim
Hayatın anlamını, ne için yaşadığımı, beni neyin gerçekten huzura götürdüğünü sorgulamaya başladım. O dönemde araştırdım, izledim, okudum ve yavaş yavaş ilk kez namaza başladım.
Bu süreçte tamamen yalnızdım; şu anda da ailem ve arkadaşlarım dahil hiç kimsenin beni destekleyeceğini düşünmüyorum. Sanırım cesaret edemeyişim biraz da bundan. Yargılanmaktan korkuyorm
Dışarıya adım atmayı düşününce bile elim ayağım titriyor ama kalbim o kadar istiyor ki… Evde sürekli deniyorum fakat dışarıya çıkmayı düşününce yapamıyorum. İçimde öyle güçlü bir istek var ki bazen bastırmaya çalışsam da olmuyor.
Eski hâlime bakıyorum ve o zamanki ben ile bugünkü hâlime asla inanmazdım. Ama anladım ki Rabbim bir duyguyu kalbime koyduysa ondan kaçamıyormuşum. Bu sene mezunum, yüksek lisansa hazırlanıyorum; belki üniversiteye gidince, yeni bir çevrede, beni iyi bir ortamda olur diye düşündüğüm için bir yandan da sanki bunu bahane edip ertelemek istemiyor değilim. Ama içimdeki his o kadar yoğun ki bu da bana doğru olduğunu hissettiriyr
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer