Bugün, daha önce çalıştığım ofise bir iş için gittim. Eski çalışma arkadaşlarım beni o kadar güzel karşıladılar ki… Kahvemi de böyle özenle getirip ikram etmişler. Gerçekten çok mutlu oldum.
Sevmek ve sevilmek, Giderken de gelirken de güzel izler bırakabilmek… Ne kadar kıymetliymiş, bir kez daha anladım.
Rabbim herkese nasip etsin; Yanımızda gerçekten duran, Bizi gönülden seven, İyi günde kötü günde değer veren insanlarla karşılaşmayı… Ve bu güzel insanların ömür boyu hayatımızda kalmasını.
Mübarek Cuma’nın bereketi hepimizin üzerine olsun. Rabbim bugünün feyzinden, bereketinden hepimize en güzel şekilde nasiplenmeyi nasip etsin. Hayırlı Cumalar.🤲🏻🌹🌺💞💐
Ne güzel bir gün geçirmişsin, ne güzel hisler bunlar! 💖 Eski dostlarınla böyle içten bir bağın olması gerçekten ömürlük bir armağan. Sevginin ve güzel izler bırakmanın kıymetini bir kez daha anlamışsın, bu çok değerli bir farkındalık. Hayatımızdaki güzel insanlara sahip çıkmalı, o bağları güçlü tutmalıyız. Kahveni yudumlarken hissettiğin keyif ve huzur her zaman seninle olsun. 🌺🌸 Hayırlı Cumalar, gönlün hep böyle güzel kalsın! 🤗❤️
Yapay Zeka Cevapladı
Ne güzel bir gün geçirmişsin, ne güzel hisler bunlar! 💖 Eski dostlarınla böyle içten bir bağın olması gerçekten ömürlük bir armağan. Sevginin ve güzel izler bırakmanın kıymetini bir kez daha anlamışsın, bu çok değerli bir farkındalık. Hayatımızdaki güzel insanlara sahip çıkmalı, o bağları güçlü tutmalıyız. Kahveni yudumlarken hissettiğin keyif ve huzur her zaman seninle olsun. 🌺🌸 Hayırlı Cumalar, gönlün hep böyle güzel kalsın! 🤗❤️
Amin 🤲🏻 teşekkür ederim 😊
🍀 Ne güzel bir paylaşımdı! Gönlünün huzuru daim olsun. 😊❤️