Ankara'da fal baktırabiliceğim bir yer var mı? Çankaya veya Kızılay civarında, ama öyle yalancı falcıları istemiyorum, gerçekten en beğendiğiniz yerleri, kişileri söyleyebilir misiniz? ENleri istiyorum ben. Turuncu cafe fal nasıl? Teşekkürler.
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
+1 yılKendisini sosyal medyadan bulduğum Ermeni falcı kübra ablama aşk falıma baktırmıştım bende daha önceden. Bunca yıl evde kaldım diye çok üzülüyordum. Evliliğimin ne zaman olacağını bilmemek içimi çok rahatsız ediyordu. Bu belirginsizlik gerçekden psikolojimi bozmuştu. Ondan sonra düşündüm taşındım internetden çok iyi bir falcı medyum bulayım dedim ve araştırmaya geçtim hemen. Youtubeden ve Googledan İnstagramdan bakarken videolarda Ermeni falcı kübra ablama ve yorumlarına denk geldim. İnternetide bayağı bi araştırdım gerçektende hakkında hiç olumsuz yorum yoktu. İşte bu aradığım falcı dedim. Gerçekten de kendisinden pozitif enerji aldım. Her şeyi biliyor olması da çok aşırı sevindiriciydi. Kendisine aklıma takılan probşemleri sorduğum da, yakında 2 müjdeli haberin var dedi. Bir tanesi eşin olacak beyden seni yemeğe davet edip yemek esnasında sana açılacak ve evlenmek istediğini söyliyecek dedi. İkincisi de evlilik kararınızı alınca ailenden gelecek, ailen sana evlilik hediyesi ev alacaklar dedi. İnanın bunları duymak tarif edilemeyicek kadar sevindiriciydi. Çok ama çok mutlu oldum. Bana bunun 1 ay sonra olacağını söyledi. Tamda hatice ablamın dediği gibi ortalama 1–1.5 ay içinde erkek arkadaşım beni aradı ve hadi güzel bi yerde akşam yemeği yiyelim dedi. Yemekden sonra kahvelerimizi içerken beni çok sevdiğini niyetinin ciddi olduğunu ve evlenmek istediğini söyledi 😊. O sırada mululukdan uçucak gibi oldum ben gerçekden şok oldum inanamadım ve dondum. Hemen ermeni falcı kübra ablamı düşündüm. Gerçekten böyle bir çok şeyi bilen falcı var mıdır başka, yoktur bence. Ben Kübra ablamı tavsiye ederim. Şimdi evli mutlu çocukluyum. İnşallah herkes böyle güzel anlar ve mutluluklar yaşar 😊
111 Yorumla
Aslan+1 yılKurgu olduğu o kadar belli ki yazık sana inanan canım da çoktur şimdi. Kız falcı Kübra çakal kuppraa senii
En İyi Cevaplar
+1 yılben ankaradaki her kafeye gittim. gitmediğim kişi kalmadı diyebilirim. sosyal medya uzmanı olduğum için sosyal medyada hesaplarını yönetirken tabi doğal olarak hepsini deneme şansı yakaladım. 1 kafede 10 kadın falcı varsa hepsine baktırdım neyse. sana şunu açık açık söyleyebilirim ki çoğu atıyor sallıyor basit şeyler öğrenmişler senin duruşun fiziğin aşk mı iş mi aile mi gibi sorununa göre farklı şeyler söylüyorlar. hatta bir kafeden bana teklif gelmişti yakışıklısın iyisin her kızın aşık olacağı tipsin gel fal bak demişlerdi bende ne anlarım faldan dediğimde bir metin verdiler bunu ezberle herkese aynısını söyle hepsinin derdi aynıdır yerler zamanlada metinleri 2 3 yaparız çeşit kazanırsın demişlerdi. neyse 2 gün çalıştım kıza nazar var kurşun dökelim dedim kabul etti. çok güzel gözlerin var felan diye numaramı aldı aradı fal kafe buraya çağır dedi 100 lira daha ödedi. derken biri aşık olmuştu 3. gün annesiyle gelip annesine beni gösteriyordu zengindide kafedeki adam bunu değerlendir ye iç gez toz bende para kazanayım sende diyordu. kısaca çoğu sallamasyon. gerçekten anlayanlar ise 3 harflilier ile bakıyor ki onları bulmak zordur. çünkü 3 harflilier rahat bırakmaz onları bakan varsada 1 bakar 2 bakar ama kafelerde çalışmaz. bu arada büyü kurşun nazar olayları felaket pazarlama hilesidir. ben ne kadar hızlı dökersem suya kurşunu o kadar delik delik çıkacak sonra gözlere bak felan diye yorumlayacam bunun tekniğini anlatmışlardı. ve dikkat et hep su buz gibidir çeşme suyuna dök o etki olmaz. bence boşuna çok ciddiyim paralarını kaptırma. yerine bir arkadaş dost sırdaş diyebileceğin bir arkadaş edin ve herşeyini onla paylaş dertleş sırlarını bilsin ama erkekte olsa kızda olsa aşk olmasın. yeyin için gezin tozun sinemalara etkinliklere konserlere gidin ama ikinizde birbirinize iyi gelin amacınız bu olsun. öbür türlü günde 4 falcıyada gitsen yinede tatmin olmazsın.
187 Yorumla
Oğlak+1 yılBu düşüncene inanmıyorum, saygı duyuyorum ama bu benim için bir hobi, sigara içmem;onun parasını hobilerime harcarım mesela, Allah'tan başka hiç kimse geleceği bilemez, ama falcılar umut veriyolar insana, zaten onlara tapmak, düşünülemez bile;ama insanın keyfini yerine getiriyolar :)
Kova+1 yılben eksiksiz tüm fal kafe patronlarını tanırım ankarada yaşıyorum seni alıp tek tek kızılay ve sıhhıye bölgesindeki tüm falcılarla konuşturabilirim. ya da otur 3 tane fal bakımını dinle hepsi aynı değilse bende hakan değilim ve çoğu sana açık açık söyler yalan bunlar inanmayın diye. bana kadın sevgilin seni 3 haftaya kadar terkedicek dedi şu an nişanlıyım ve garantili fal demişti gittim nişanlandık ver paramı dedim bozularak bu bir ön görüştür vermem paranı dedi. neyse bu tarz şeylere asla inanma ve hobi istiyorsan daha faydalı şeyler yap. dans kursu müzik kursu ya da koleksiyonculuk felan yap ama inanma onlara asla. inanarak yolunu bile değiştirenler var malesef.
Kova+1 yılbeni tanısan o motivasyonun tavan yapardı ama seçim senin tabi. hastalık düzeyinde fal baktıranlar var aslında bir psikologa gitseler daha iyi olur ama falda artık basit psikologluk gibi
İkizler+1 yılyüksel caddesinde falcı ipek abla var. birçok tv de fal ve astroloji programı yapmış. çok ünlü ve fal konusundada çok başarılı. butik cafesi var çok güzel. Gerçekten işini hakkıyla yapan biri bana dedikleri birçok kez çıktı durum analizi her şeyi süper kesinlikle tavsiye ediyorum falcı ipek ablamı.
Gizli Üye(36-45)+1 yılkesinlikle turuncu cafe kızlar. fal konusunda başka yer aramayın. bizde boşa çok para verdik ama. gidin bir görün gerçekten. 3-5 aramayın ama gerçekten fal baktırmak isityorsanız burda baktırın. hakkıyla baktırın. bakın nasıl bakıyorlar. 10tl lik fallara pek ilgili bakmıyorlar ama. hakkını verin hakkını alın.
152 Yorumla
Turuncu cafe karanfilde
1734 Yorumla
Balık+1 yılkendımı bıldım bılelı bır cok falcıya fal baktırdım ama hıcbırınden mamnun kalmadım ta kı tesedufen gul ablayla tanısana kadar kendısı 50 lı yaslarda kıbar sevkatlı dunya tatlısı bır ınsan bır falcıdan cok sankı annem gıbı davrandı bana ve dedıklerıyle benı aydınlatıp rahatlattı sızlere de tavsıye ederım
Oğlak+1 yıltavsıye uzerıne ıkı gun once tarot cafeye gıttım 50 lı yaslarda gul ablaya fal baktırdım. Ben burda ne yazsam bos bızzat gıdıp fal baktırmanız lazım gercekten bu kadarını beklemıyordum
Oğlak+1 yıl
İkizler+1 yıl@selanagmezzz zarife filan bunlar uyduruk falcılar canım, Turuncu cafeyi duymadınmı sen hiç, adamlar çığır açmış falda cafeye git bir bak sadece, en iyi falcılar burda çalışmak için sıraya giriyormuş. siz hala uyduruk falcılara gidiyorsunuz canım. adamlar japonca bile fal bakan falcıları var :)
Boğa+1 yılTuruncu cafedeki falcılar gerçekden şaşırtıçı özellikle arayıp bu kadar iyi falcıları topluyorlarmış. ben bayadır gitmiyorum ama gerçekden Turuncu cafe falcıları bu işde çok iyi. ayrıca Whatsapp ile görüntülü fal bakmaya başlamışlar ben artık bu şekilde tercih ediyorum...
Kova+1 yıl
Koç+1 yıl@Yarencanım bende var numarası almıştım cafedeyken yeri de çok kolay biliyor herkes
Aslan+1 yılYuksel caddesınde gulay cafe katına baktırdım nokta atısı yaptı dalında bır numara cok cok basarılı
Akrep+1 yıl@Şjjjfoblbln bugun gulay hanima fala gittim. 100 lira verdim tarota kisacik bakti ve hic guzel degildi benimle alakasiz şeyler soyledi tam bir para tuzagi oldugunu anladim bidaha gitmem
Kova+1 yıl@Belizzz1997 bence siz Gülay hanım diye başka yere gitmissiniz işinde gayet başarılı ben arkadaşlarımıda götürdüm çok beğendiler kişiye söylediği şeyler harfi harfine tutuyor böyle bir mekanı bulduğum için çok memnunum falida100 TL değil en baba katına 75 tl
Aslan+1 yıl@Belizzz1997 bencedw yanlış yere gitmiş olabilirsiniz şuana kadar düzenli bir şekilde giderim ve yanmda arkadaşlarımı da götürürüm hiç birinden kötü bir laf duymadım hepsi çok beğendiklerini belirtti. Bence bu sefer iyice araştırın yeri yüksek caddesi 9/7 2. Kat iletişim için de
Başak+1 yılEvet gülay hanım gerçekten çok iyi fal bakıyor verdiği tarihler ve söyledikleri çıkan nadir falcılardan biri
Boğa+1 yıl@Yarencanım 0312 418 18 27 google turuncu cafe yazabilirsin. gitmeden son gelen falcı yorumlarını kontrol et. sana en uygun olanı seçebilirsin
İkizler+1 yılPara tuzagi olmayan ve cok olumlu enerji veren bir yer ariyorsaniz tek adres sinem hanim. Bana hic olmaz dedigim seyleri bile cıktı hem de cok yakın zamanda. O kadar sasirdim ki simdi baska falcıya ihtiyaç duymuyorum tam adresi kizilay sakarya cad. Koton karsisi nurlu han kat 2 milaz cafe :)
Aslan+1 yıl
Yengeç+1 yıl@secretesra valla arkadaşımda bende soylediklerini yaşadık hiç umut vermez Gülay hanım ne görürse onu söyler
Akrep+1 yıl@Hilalkdk Ben kızılay selanik caddesindeki milaz cafe sinem 'e baktırmıştım. Bana göre denenebilir
AI Persona’ya Sor
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
52
Cevap
13Cevap
5 ayArkadaşlar Ankara en iyi falcı deyince benim aklıma ilk ipek atak ipek fal bilim merkezi geliyor neden derseniz şöyle anlatayım size. Ankara falcısı ipek ablamla tanışmam aslında hayatımın en karışık dönemlerinden birine denk geldi özellikle aşk evlilik ve gelecek konularında sürekli belirsizlik yaşıyordum ne zaman ne olacak bilmemek insanın içini içten içe kemiriyor bir süre sonra gerçentende zihin olarak da yoruluyorsun bu yüzden rastgele değil gerçekten bilinen Ankara'da güvenilir bir falcı isimi aramaya karar verdim. internetten detaylı bir araştırma yaptım google instagram youtube derken Ankara'da en iyi falcı olarak ipek atak ismi sürekli karşıma çıktı tv programlarına katılması ve kendininde tv programları yapması ünlü biri olması ve hakkında yapılan yorumların büyük kısmının olumlu olması açıkçası bana güven verdi danışanlarının yorumlarından en çok dikkatimi çeken şey herkesin birebir ilgiden bahsetmesiydi soru sorarken sınırlama olmaması süre baskısı yapılmaması da benim için önemliydi ve bunların yanı sırda profosyonel yaşam koçu ve aile danışmanlığı olmak üzerede bir çok belgesinin olmasıydı. fal seansına girdiğimde gerçekten anlatılanların doğru olduğunu anladım acele yok geçiştirme yok kendisine ne sorduysam sabırla dinledi ve çok detaylıca anlattı yol gösterdi. sadece fal baktırmakla kalmadım kurşun döktüğü içinde kurşun döktürmede de yaptırdım o an üzerimdeki ağırlığın hafiflediğini hissettim bunu yaşayan bilir insanın içi gerçekten rahatlıyor. ipek Fal Bilim Merkezinde en sevdiğim şey samimiyet oldu falcı ipek atak ablamın gerçektende danışanına değer veren bir yaklaşımı var kendimi bir müşteri gibi değil gerçekten bir dost bir abla sıcaklığında hissettim orada dinlendiğini hissediyorsun danışanları çok önem veriyor hem online hem yüz yüze seanslarda aynı özeni gösterdiğini de birçok kişidende zaten duymuştum. şu an geriye dönüp baktığımda Ankara'da falcı ararken iyi ki bu kadar araştırmışım iyi ki ipek atak ve ipek fal bilim merkeziyle yolum kesişmiş diyorum Ankara'da fal baktırmayı düşünen ama tereddüt eden herkes için gönül rahatlığıyla tavsiye edebileceğim nadir isimlerden biri olduğunu içtenlikle söyleyebilirim umarım herkes kendi hayatında böyle içini rahatlatan güzel deneyimler yaşar ben kendisinden çok memnun kaldım eee ne demişler fala inanma falsızda kalma :)
00 Yorumla
+1 yılAnkara kızılayda bulunan falcıların son 6 ay içine % 80 nine gitmiş biri olarak yazıyorum. Fala inanmayan biriyken falda söylenen bazı durumları yaşamam ve psikolojik rahatlatmasından ötürü artık sık sık ziyaretlerde bulunuyorum. Bu yazıyı birilerinin reklamını yapmak birilerini karalamak için yazmıyorum sadece yaşadıklarımı yazıyorum umarım faydalı olur. bazı kafelerde nokta atışı atan yapan kişiler var isimlerini vermiycem çünkü sizi sonraki aşamalarda yıldızınız düşmüş bakım yapılması lazım kurşun dökülmesi lazım çakraların açılması lazım şu kadar gün bazı çalışmalar yapacam diyip insanın en zor anında en ufak umuda hasret kaldıkları anda bir güzel soyuyorlar (kimileri canım olmayında sizi yolmalarına izin vermeyin diyebilir) saygı duyarım bi gün çaresizliği yaşayıp umut vadaden yılan olsa sarılınca anlarlar en zekisi bile. Tüm bunları şahit olduktan sonra yolum elit kafede Meryem hanıma ve evim kafede huriye hanıma düştü sonrada ikisinin yakın zamanda yüksel caddesi limon bazar üzerinde beyaz kapı fal çatısı altında bir araya geldiklerini duydum ve çok sevindim fiyatları diğer kafelere göre uygun ve saat tutmuyorlar müşterilere karşı son derece sıcak ve samimi iki insan her ikisinide gönül rahatlığı ile gidebilirsiniz (Meryem hanıma daha çok gidiyorum) kimileri reklam için yazmış bunları diyebilir hepsine gidin dediklerimin doğruluğunu anlarsınız tavsiyeme gidip memnun kalmayan olursa bana yazsın ödediği ücreti ben iade ederim o kadar güveniyorum kendilerine. Telefon numaraları 05301681449 umarım memnun kalırsınız saygılarımla…
53 Yorumla
İkizler+1 yılyüksel caddesinde medyum ipek atak var. tv programları yapıyor. çok ünlü falcı medyum. bütün fallara mükemmel bakıyor. nazar için kurşunda döküyor. denemek isterseniz çok memnun kalırsınız.
İkizler+1 yıl@merveglr21 ipek atak ablama bende gittim. aşk falıma baktırdım. bu kadar mı olur. sevgilin seni aldatıyor dedi. daha aradan 1 hafta geçmediki başka kızla yazışmalarını yakaladım. şaştım kaldım.
İkizler+1 yılfalcı ipek atak ablam candır çok tatlıdır. güler yüzü, nur yüzü başarılı fal yorumlarıyla çok sevdiğim falcı ablamdır. cafeside çok güzel huzurlu.
Gizli Üye(25-29)+1 yılİpek Hanım ile İpek Fal Bilim Merkezi'nde yaşadığım kahve ve su falı deneyimi, benim için son derece etkileyici ve dönüştürücü oldu. İpek Hanım'ın yüksek profesyonellik düzeyi, keskin sezgileri ve gerçekten sıcak yaklaşımı, fal süreci boyunca kendimi tamamen rahat ve desteklenmiş hissetmemi sağladı. İpek Hanım, kahve ve su falında olağanüstü bir bilgi ve deneyime sahip olduğunu kanıtladı. Fal sürecinde, inanılmaz derecede doğru öngörüleri ve derin içgörüleri ile yaşamımda önemli konuları ortaya çıkardı. Geleceğe yönelik ipuçları ve tavsiyeleriyle beni şaşırttı ve motive etti. Deneyimim sırasında İpek Hanım'ın net ve anlaşılır iletişimi sayesinde, düşüncelerini ve önerilerini anlamak kolay oldu. Yol gösterici rehberliğiyle, yaşamımın farklı alanlarında daha iyi bir anlayışa sahip oldum ve doğru kararlar almam için gerekli bilgileri edindim. İpek Fal Bilim Merkezi'nin sıcak ve huzurlu atmosferi, fal sürecinin keyifli ve rahatlatıcı geçmesini sağladı. Kendimi güvende hissettim ve İpek Hanım'la bir bağ kurabildim. Bu, deneyimin daha da etkileyici olmasını sağladı. İpek Hanım'ın bilgeliği, içtenliği ve pozitif enerjisi sayesinde, yaşamımda olumlu değişiklikler yapmak için gereken ilhamı buldum. İpek Fal Bilim Merkezi'nde geçirdiğim zaman, içgörüleri ve önerileri ile hayatıma yeni bir perspektif getirdi. Sonuç olarak, İpek Hanım ile İpek Fal Bilim Merkezi'nde yaşadığım deneyim benim için son derece değerli ve unutulmazdı. Bu deneyim sayesinde, kendimi daha iyi anladım, hayatıma yeni bir yön verdim ve geleceğimle ilgili daha bilinçli kararlar alabildim. İpek Hanım'ın yetenekleri ve İpek Fal Bilim Merkezi'nin kalitesi konusunda hiçbir şüphe yok. Herkese gönül rahatlığıyla tavsiye ediyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılGeçenlerde İpek Fal Bilim Merkezi'nde İpek Hanım'a kahve ve su falı baktırmaya karar verdim ve deneyimim gerçekten harikaydı. İpek Hanım'ın profesyonelliği, doğru öngörüleri ve samimi tavırları sayesinde, merkezde geçirdiğim zaman boyunca kendimi rahat ve güvende hissettim. İpek Hanım, kahve ve su falında gerçekten derin bir bilgiye ve deneyime sahip olduğunu kanıtladı. Fal sürecinde, sezgileri ve içgörüleriyle yaşamımdaki önemli meseleleri aydınlatarak ve gelecekte nasıl ilerlemem gerektiği konusunda bana rehberlik sunarak beni etkiledi. Deneyimim sırasında, İpek Hanım benimle iletişim kurarken net ve anlaşılır bir şekilde düşüncelerini ve önerilerini aktardı. Bu sayede, yaşamımdaki mevcut durumları ve zorlukları daha iyi anlayabildim ve doğru adımlar atabilmem için önemli öngörüler kazandım. İpek Fal Bilim Merkezi'nin sıcakkanlı ve samimi ortamı sayesinde, İpek Hanım'la geçirdiğim fal süreci keyifli ve huzurlu geçti. Kahve ve su falındaki doğru içgörüler, yaşamımda önemli değişiklikler yapmamı ve geleceğimle ilgili daha güçlü ve bilinçli kararlar alabilmem için bana ilham verdi. Sonuç olarak, İpek Hanım'la yaşadığım deneyim benim için son derece değerli ve unutulmazdı. İpek Hanım'ın bilgelik, içgörü ve rehberlikleri sayesinde, yaşamıma yeni bir anlam katmak ve geleceğimle ilgili daha iyi kararlar almak için ilham aldım. İpek Fal Bilim Merkezi'ni ve İpek Hanım'ı herkese şiddetle tavsiye ediyorum. Eminim siz de benim gibi yaşamınızda olumlu değişiklikler görmeye başlayacaksınız.
00 YorumlaAstroloji & Burçlar konusunda 831 cevap paylaştı. Kendi falıma kendim bakıyorum başkasına bakarmıyım bilmem, buğday, duman, tütsü, zar, el yüz falan filan ama dediğin kafe güzel fena değil. Ben çok eski kitaplardan okudum ritüel yaparım eski çağlardan kalma fakat büyü yapmam her ne kadar bilsem de çok tehlikeli. Fal da sıkıcı olmaya başladı bence deneme derim, yarı yunan vatandaşıyım bir kadın var köyümüze yakın normal bir insan gibi fakat kadın fal bakarken kafasını sola çeviriyor sanki bir şey okurmuşçasına anlatıyor herhalde bu son seviye falcılıkta.
33 Yorumla
İkizler+1 yılBende isterdim
Terazi+1 yılSizinle görüşebilir miyim?
Gizli Üye(25-29)+1 yılArkadaşlar ben size kızılay yüksel caddesindeki ipek fal bilim merkezini öneririm ipek atak hanim var aşk falında bir harika. Erkek arkadaşımla yasadiklarimi nerdeyse bire bir anlatti ikinizde birbirinizi çok seviyorsunuz kıskançlıkdan ayrılık olmuş dedi. gerçektende erkek arkadaşım beni kıskandığı için kavga edip ayrılmıştık. bana tavsiyelerde bulundu çokda güzel öngörüleri varç. altıncı hissi çok kuvvetli. yakın zamanda barışırsınız dedi. zaten ufak kavgaydı 1 hafta sonra barıştık. Cok guzel pozitif bir gorusmeydi benim için. erkek arkadaşım ve benle alakalı ileriye dönük çokda güzel şeyler söyledi. inşallah gerçekleşir ne diyelim fala inanma falsızda kalma :) cafeside tertemiz ve çok güzel. nezih kaliteli ortam ve tecrübeli falcı yaşam koçu ararsanız ipek fal bilim merkezini tercih edebilirsiniz.
10 YorumlaArkadaşlar tekrar tekrar gittim Gülay cafeye kendimle ilgili hiç bir bilgi vermedigim halde kadın kartlarıyla gözleriyle adeta beni ve hayatimi acilarimi yaşadı. Anlattı... Oyuzden benim gibi Hayatının belli bir evresindeTarot falı baktırmak isteyenlerin Gülay hanıma baktirmasini şiddetle tavsiye ederim. Tarottaki başarısı bir yana konulara derinlemesine inmesi tecrübe si sezgileri öngörüleri yerinde olan Gülay hanımdan çok memnun kaldım
100 YorumlaMedyum Soner var Kızılay’da Mina fal cafede. Bence piyasadaki en iyi o. Yeni keşfetmeme rağmen favori mekanım oldu diyebilirim :)
122 YorumlaBen de arıyordum arkadaşın tanıdığı bir kız bakıyormuş yıllardır bir fal cafede zamanında çalışmış daha sonra WhatsApp'tan ses atarak bakmaya devam etmiş. Ben dün baktırdım arkadaşıma da baktı çok detaylı bakıyor 20 dakika ses attı 30 liraya bakıyor daha çok gelecek konuştu bana fal cafelerde gittiklerimden daha çok tatmin etti orda 10 dakika bakıyorlar resmen bu baya uzun ve iyi bakıyor insanı tatmin ediyor. İnstagramı falcizumrut tavsiye ederim
00 Yorumlanormalde fala ınanmazdım ama takii eşimle sorun yasayana kadar kayınvalıdem benı ıstemıyordu ve bırını buldum allah gonderdı dıyorum kendımce bana yol gosterdı sorunlarım cozuldu sayılır allaha sukur sibeli bana bırısı onerdı umutsuz gıttımıstım ama umut doluyum gelecege dair kendisıne mınnettarım burdan ne kadar tskr.. etsem azdır oyle seyler soledıkı bana afalladım evliligimi kurtardı yasam kocum benım gıtmek ıstersen ona gıt konur sok 21/15 davıncı sude kızılayda gıttıkten sonra yorumlarınızı beklıyorum arkadaslar...
20 Yorumla
+1 yılipek fal bilim merkezi dışında her yere gidebilirsiniz bana güvenin Kamil bey ile görüşmeyin mümkünse fallara zaten inanmamalıyız ama bu adam fal yorumlamayı bilmiyor fiyatları zaten çok pahalı ve vakit kaybı. Her yol var adamda. Asla ama asla gitmeyin
130 Yorumlaturuncu cafe var canım, 30-40 falcı var içerde hepsini baktırman zor ama rezzan hanımı tavsiye ederim, gelip sonra teşekkür edeceksin:)
30 Yorumla
+1 yılMeslekdaşım önerdi gülay hanımı kızım için batırdım söylediklerinde iddialıydı pek inananamadim fakat hepsini yaşadık tarzı farklı iyi yetişmiş kartlarından emin yüksel caddesinde gülay cafe
60 Yorumla
+1 yılArkadaslar TURUNCU kafede en uzmanlar oldugundan yemin oldum, ozellikle ZEYNEP HANIMA! Her kese tafsiye ederim pisman oomazssiniz
91 Yorumla
7 ayÇoğu falcıya gittim ama hiç birinden memnun kalmadım biri hariç medyum soner beyin ofisine gittim hiç bu kadar rahat olacağımı düşünmemiştim herşeyimi gönül rahatlıya anlatıp bana yol çizmemde çok yardımcı oldu herkese tavsiye ederim teşekür ederim Soner bey herkese tavsiye ederim
00 Yorumla
+1 yılAçıkcası tüylerimin diken diken oldu internetten 3. Göz fal evini buldum ve ilk 10 dk dilimin kitlendi ben şok oldum :) :) :) kadın tak tak hayatımı döktü dediklerinin çoğunu 1 haftada yaşadım yok böyle bir şey :) yıllardır fal baktırdığım için tüm falcıları ve fal cefeleri bilirim ama burası çok farklı, ancak bu kadar ilişkimi okuyabilirdi ve gelecek bu kadar iyi görülebilir :) gidenler varsa lütfen yazsınlar hayran kaldım :) :) :)
00 Yorumla
+1 yılBen sihem burada çalıştım gece gündüz demeden fal baktim bu konuda da çok iddaliyim şükür. Ancak bunlar okadar saygısız ki ne çalışanlara ne müşterilere insan gibi davranmiyorlardi. bende buna daha fazla dayanamayıp çıkmak zorunda kaldım ancak bugra bey benim iceride kalan iki kurusuma tenezzül edip vermedi bende gece 3 ..4 ..5 demeden baktığım fallarin parasını bunlara helal etmiyorum. Beni adımı soyadimi numaramı dagitmakla tehtit edip paramın üstüne yattılar ne diyim haram olsun.
10 YorumlaTuruncu cafe konur sokak da arkadaşlar önceden çok gider gelirdim şimdi whatsap ile istediğim falcıya görüntülü fal baktırabiliyorum! çok güzel düşünmüşler su ve yıldızname falını tercih ediyorsanız kesinlikle cengiz bey. kahve tarot düşünürseniz yıldız hanımın tavsileirni kesinlikle dinlemelisiniz.
00 YorumlaMerhabalar Ankara da fal baktırdım Sibel hanıma çok detaylı çok doyurucu çok güzel net bilgiler verdi kesinlikle arayın görüşmeleri yüz yüze de yapıyor telefonla da bakıyor çok ucuz bir rakama baktı gerçekten çok memnun oldum kahve tarot ikisi 30 tl baktı
00 Yorumla
+1 yılTaksim kafede Mustafa var. Rukiye de iyi. Ikisi de anı çok iyi biliyor. Geleceğe Yönelik Mustafa'nın bir dediği, Rukiyenin iki tanesi çıktı. Enerjileri çok güzel. Tavsiye ederim.
01 YorumlaCanım doğru düzgün falcı bulmak zor boşa arama. Ama yine turuncu cafede doğru düzgün düzgün falcılar var gerisi fasa fiso
20 Yorumla
+1 yılFal diyince bencede Turuncu Cafe Arkadaşlar, yurt dışına bile hizmet veriyolar artık en on gittiğimde 20 filan falcı varddı full çekiyor.
71 Yorumla
Yengeç+1 yılTuruncu cafeye bir kez gittim simdi Ankaraya geldigimde gidiyorum evrim hnma iskambil falina baktirmak icin tavsiye ederim dua edersiniz bana
Gizli Üye(30-35)+1 yılBuradaki yorumlara kanıp falcı Soner’e gitmeyin bakamıyor üstüne sende büyü var deyip 1000₺ istiyor sakın inanmayın
190 Yorumla
+1 yılkızılayda turuncu cafede yasemin gül, venüs, cengiz, hanım ağa ve sibeli mutlaka denemelisiniz. daha çok falcıları nvar ama bunları kesinlikle deneyin.
00 YorumlaBenim falıma da baktır.
https://i.hizliresim.com/Yvg01j.jpg11 Yorumla
Aslan+1 yıl@Beraber0606 umarim bende ayni yorumu yazabilirim cikmadi simdilik tarihleri dedikleri
Eğer Fal Meraklısı biri olup Turuncu Fal Cafeye Gitmemiş iseniz henüz , Fal Baktırdım veya Fal Cafe gördüm demeyin. Özellikle Eva Hanım, Tamara Hanım ve Uğur beyi deniyebilirsiniz. Eva Hanım Gelecek ile ilgili yorumlarımı henüz hiç bir falcı yapamadı
20 YorumlaÇatı cafede medyum zuhal vardı araştır duruyorsa ona git. Sakarya caddesinde olması lazım
00 Yorumlaturuncu cafe diyecektim ama benden çok önce demişler zaten, bende falcı önerisi yapabilirirm. ece, zeyno, yasemin gül ve venüs hanımı dene derim
10 Yorumla
+1 yılgerçekten fal baktırmak istiyorsanız kızılay yüksel caddesinde özgürlük heykelinin yanında altıncı his fal evi var bir tavsiye üzerine gittim çok memnun kaldım falcının ismi Gül anneydi hepinize tavsiye ederim gidin çok memnun kalacaksınız
00 YorumlaÇok ilginç yerler var.. Ama gitmek cesaret ister. :)))
06 Yorumla
Aslan+1 yılYuksel caddesı gulay cafe korkmadan gıdıp baktırabilirsiniz
Aslan+1 yıl
Balık+1 yıl@secretesra söylediklerinin çoğunu yaşadım Gülay ablanın sabırla bekleyin sizde görürsünüz imkansız sandığım şeyler gerçekleşti
Çok kapılmamak lagzim böyle şeylere nadiren olabilir bunaldigim zaman Gülay ablanın yanına uğrarım onerimdir
31 YorumlaYüksel caddesi Gulay cafe Kızılay a giderseniz muhakkak uğrayın çok gezdim hiç birine benzemiyor çok çok başarılı
30 Yorumlabir kere başlayınca bi' daha bırakamıyorsun. onun için boşver baktırma.
03 YorumlaEğitimiyle kibarligiyla çizgisini bozmamis biri olarak kartların kraliçesi dedikleri Gülay hanımı gönül rahatlığıyla tavsiye derim her ben gulay im diyene kanmayin lutfen
10 YorumlaKizilayda yağmur cafe de ilknur hm var ben sürekli gidiyorum çok iyi geliyor bana ayrı zamanda psikolog yaşam koçu işinin ehli motive oluyorum 30 tl pahalı da değil kahve tarot bakıyor
00 YorumlaGülay ablayı çok beğendim denemiş biri olarak bende öneriyorum
30 YorumlaKendine has kokusu temizliği ilgisi bilgisi ile butik fal cafe olan Gulay hanımı önerebilirim
30 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılAt fotoğrafları bakayım falına ama gizliden çıkmam herkes fal baktırmak için mesaj atıyor bıktım artık
02 Yorumla
Başak+1 yılBanada bakar mısınız?
Başak+1 yılBakar Mısın
+1 yılBen Gülay hanım diyorum dürüst aciksozlu laf kalabalığı yapmadi
10 YorumlaBazı seyler anlatılamaz yaşamak lazım Gulay hanım da böyle bir durum yaşadım
10 YorumlaTuruncu cafede yıldız hanım veya sinem hanım derim.
10 Yorumlabahar hanımın müdavimi oldum yumuşak ses tonu enerjisi yeter..
11 Yorumla
+1 yılBende bı falcı var herşeyi biliyor benbaktirdim sok oldum
00 Yorumla
+1 yılKesinlikle reklam amaçlı yazılıyor bu falcılar memnun kaldım dıyen falcının kendisidir..
10 Yorumla
+1 yılturuncu kafede cengız ve yasemın mına kafede soner bey
00 YorumlaYasemin hanıma ulaşabildiniz mi turuncu cafeden ayrılmış bilginiz var mı
00 Yorumla
+1 yılEvrim ablaya tarot baktirin inanilmazz dedigi herseymi çikar bir insanin
00 Yorumla
+1 yılValla sakaryada hulyam kafe var oda Ayşe ablam var fal bakımı yapiyo uğraYın bir isterseniz.
00 Yorumla
+1 yılturuncu cafe araf derim geçerim. başkada ne bir yere gideirm ne gezeirm.
00 YorumlaVar arkadaşlar medyum neslihan hanım çok iyi bu konuda
00 Yorumla
+1 yılBen bakayım iyi sallarım
00 YorumlaEn iyi bakan medyum soner
61 YorumlaGit git çoğu tecavüzcü sapık.
00 Yorumla
+1 yılFal sepetine gir orada yağmur var sen ona baktır
00 Yorumla
+1 yılbencede en iyileri turuncu cafe, başka bakma derim
00 YorumlaMedyum soner var kizilaysds
12 Yorumla
Oğlak+1 yılBende baktirdim medyum sonere memnun kaldim