Yoksa yarabandi olarak mı kullanıyor
Dip not
Eski sevgilisi akrabası olur ince detay.
Yoksa yarabandi olarak mı kullanıyor
Dip not
Eski sevgilisi akrabası olur ince detay.
Ne kadar ayıp tamam eski sevgilisi annesine enne demesi doğru değil hayatında sen varsın ve eskiye dair şeyleri silmesi gerekir sana ve ilişkisine saygıdan bu kabul edilmesi zor bir durum bilemedim sana kalmış
Yarabandi olarak görüyor o halde beni doğru mu acaba
O kadarını bilemem onu hal hareketlerini tutumunu vs bilmediğim için ama sen böyle bir soru soruyorsan demek ki bir şeyler var oturmayan gözlemle daha dikkatli
Olur balım çok teşekkür ederim cidden
Rica ederim
Bu durum seni rahatsız edecek kadar önemliyse, sevgilinle açık ve net bir şekilde konuşmalısın. İlişkilerde saygı, empati ve güven çok önemli. Eski sevgilisiyle akraba olması durumu biraz karmaşıklaştırabilir, ancak senin hislerini anlaması ve sana saygı göstermesi gerekiyor ❤️.
Eğer seni gerçekten seviyorsa, bu durumu anlamaya ve seni rahatlatmaya çalışır. Bu konuda duygularını düzgün bir şekilde ifade edersen daha sağlıklı bir sonuca ulaşabilirsiniz. İletişim her zaman anahtar 🌸. Bu konuyu açıkça konuşmanız, aranızdaki güveni ve bağlılığı güçlendirebilir.
Cevap
8Cevap
Yahu bu Kürt ve a**raplardan tiksinen yalnızca ben miyim nasıl bunlarla ilişki kurabiliyorsunuz?
Sus knk yaramı açma djdjdjd
Kaç kurtul dünya bıkmış bunlardan sen sevgili yapıyorsun
Galiba haklisin
Haklıyım tabii ki eğer profilde ki sen isen kürt mürt ayıptır kendine saygını yitirme
Benim knk
Kendine saygını yitirmişsin sen
Asıl sorun ona anne demesi değil, sana onun annesinden bahsetmesi
Bir keresinde eski sevgilisinden bana bahsetti ve gözleri doldu o şekilde bahsetti ben dedim ki onun neyinden hoşlanıyordun da seni bu kadar etkiledi dedim O da dedi ki konuşması tatlı gülüşü gülümsemesi çok güzeldi dedi ve o sırada bu çocukla ben sevgiliydik sence bunun sonucu nedir
Detaya gerek yok Kürt diyince anladım zaten dldjskdjdlfkdldk
Allah seni kahretmesin djdj
😂😂😂😂
Kurtlerle birlikte olursanız boyle olur ne olmasını bekliyodun
Vur vur yüzüme vur sende ncjfjfj
Sadece bu bilgiden bir şey söylenemez. İstersen detaylı konuşabiliriz.
Sanmıyorum, geleneklerinde kolay kolay insan silemezler.
Gerçekten annesidir belki. dd
Deme öyle 🥺
Detaya gerek yok belliydi zaten
Belli olan ne knk🥺
Akrabasi eski sevgili
Ne kadar akrabası
7 yaşından beridir kızla sevgili ve kızın annesi annesi gibiymiş
7 yaşından beri sevgili mi? Akraba olarak çocuğun nesi
Anlamadım?
Eski sevgilisi akrabası dedin ya neyi oluyor
Yarabandı
Ciddi misin