Aile & Toplum Yoklamaları alalımm neler yapıyorsunuz bakalım? moonlight012 Takip Et Master Yaş: 24 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 24 Yapay Zekaya Sor Ben "kendime" kahve yaptım onu içiyorum jdbdhd Siz neler yapıyorsunuz bakalımmm dökülün jdnf Yoklamaları alalımm neler yapıyorsunuz bakalım? Cevapla Beğen Paylaş Takip Et 6 kişi beğendi
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 6 ay Aile & Toplum konusunda 149,2b cevap paylaştı. takılmaca, 1 0 Yorumla
purplewater75 Takip Et Guru Yaş: 32 , eic 98% 6 ay Aile & Toplum konusunda 1,2b cevap paylaştı. İş başvurusu yapıyordum siteden şimdi geldim. Öğretmen gibi yoklama alıyorsun. 1 4 Yorumla moonlight012 6 ay Haha napimm sıkıntıdan hepp Yorumla purplewater75 6 ay Ben de aynı şekilde sıkılıyorum. Sıkılalım ama sadece can sıkıntıdan olsun, birileri canımızı sıkmasın. 🤣😂 Yorumla moonlight012 6 ay Haha umarım öyle olur hdhd Yorumla purplewater75 6 ay Umarım:) Yorumla
GrushenkaRises Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 100% 6 ay Gitmem lazım yoksa işler bitmedi diye çok üzüleceğim 1 2 Yorumla moonlight012 6 ay Kolay gelsinn Yorumla GrushenkaRises 6 ay Teşekkür ederim Yorumla
Selinawoman Takip Et Master Yaş: 26 , eic 100% 6 ay Aile & Toplum konusunda 813 cevap paylaştı. Kendime kahve yapacağım fakat öyle güzel uzandım ki hiç kalkasım yok 😂 1 0 Yorumla
Mr_yalnız34 Takip Et Yoda Yaş: 42 , eic 100% 6 ay çay yaptım kendime büskivi çikolata halley cips yiyorum 1 0 Yorumla
Gizli Üye (25-29) 6 ay Verdiğim sözü tutuyorum 1 18 Yorumla moonlight012 6 ay Ne sözüü Yorumla Cevap sahibi 6 ay Yazmamak Yorumla moonlight012 6 ay Kolay gelsin bakalım ne kadar sürecek Yorumla Cevap sahibi 6 ay O bozana kadar Yorumla moonlight012 6 ay O bozmazsa sonsuza kadar sürecek yanii Yorumla Cevap sahibi 6 ay O bozmazsa canı sağolsun, erkek sözünde belli olur Yorumla moonlight012 6 ay İyi bakalım Yorumla Cevap sahibi 6 ay Ya o yazarsa Yorumla moonlight012 6 ay Yazmazsa artık yollarınıza bakarsınız Yorumla Cevap sahibi 6 ay Yazarsa ne yapyım Yorumla moonlight012 6 ay Yazdığı zaman düşünürsün Yorumla Cevap sahibi 6 ay Heee tamam anladım ne dersen o Yorumla moonlight012 6 ay Ama bence bekleme unutmaya bak Yorumla Cevap sahibi 6 ay Nasiptir her şey :) Yorumla moonlight012 6 ay Hıhı kısmet Yorumla Cevap sahibi 6 ay Yes yes Yorumla moonlight012 6 ay Olmazsa da üzülme bencee Yorumla Cevap sahibi 6 ay Vatan sağolsun Yorumla
Akmankan Takip Et Guru Yaş: 43 , eic 101% 6 ay Aile & Toplum konusunda 1,4b cevap paylaştı. Afiyet olsun, bende kahve içiyorum 1 0 Yorumla
gerçekler89 Takip Et Xper 7 Yaş: 36 , eic 94% 6 ay Canım bir şey istiyor; ama ne istiyor bilmiyorum. 1 0 Yorumla
Stewie20 Takip Et Guru Yaş: 31 6 ay Aile & Toplum konusunda 947 cevap paylaştı. Spordan geldim duş aldım shake hazırlıyorum 1 0 Yorumla
Asilade Takip Et Master Yaş: 31 , eic 98% 6 ay Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Ben uzanıyorum öyle 1 0 Yorumla
Subayyyy51 Takip Et Master Yaş: 38 6 ay Aile & Toplum konusunda 2,2b cevap paylaştı. TV sen 1 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
12Cevap
takılmaca,
İş başvurusu yapıyordum siteden şimdi geldim. Öğretmen gibi yoklama alıyorsun.
Haha napimm sıkıntıdan hepp
Ben de aynı şekilde sıkılıyorum. Sıkılalım ama sadece can sıkıntıdan olsun, birileri canımızı sıkmasın. 🤣😂
Haha umarım öyle olur hdhd
Umarım:)
Gitmem lazım yoksa işler bitmedi diye çok üzüleceğim
Kolay gelsinn
Teşekkür ederim
Kendime kahve yapacağım fakat öyle güzel uzandım ki hiç kalkasım yok 😂
çay yaptım kendime büskivi çikolata halley cips yiyorum
Verdiğim sözü tutuyorum
Ne sözüü
Yazmamak
Kolay gelsin bakalım ne kadar sürecek
O bozana kadar
O bozmazsa sonsuza kadar sürecek yanii
O bozmazsa canı sağolsun, erkek sözünde belli olur
İyi bakalım
Ya o yazarsa
Yazmazsa artık yollarınıza bakarsınız
Yazarsa ne yapyım
Yazdığı zaman düşünürsün
Heee tamam anladım ne dersen o
Ama bence bekleme unutmaya bak
Nasiptir her şey :)
Hıhı kısmet
Yes yes
Olmazsa da üzülme bencee
Vatan sağolsun
Afiyet olsun, bende kahve içiyorum
Canım bir şey istiyor; ama ne istiyor bilmiyorum.
Spordan geldim duş aldım shake hazırlıyorum
Oğlumun ayaklarını öpüyorumm😵💫
Ben uzanıyorum öyle
Eşref izliyorum
Kendime oturmuşum.
çay içiyorum
Uyku moodu
TV sen