Esimin abisini eve kabul etmem gerekir mi?

Merhaba esimle biz 1 senelik evliyiz. Esimin abisi bipolar hastasi. Şu anda hapiste. Hapse annesini dövdügü icin girdi. Bir cok kişiyle de hakaret davasi var. Arada bir işe girip 1 ay calisip maaşini alip işten cikiyordu. Kazandigi parayı alkole sigaraya harcayip bitiriyor ve bu döngü böyle devam ediyordu. Geceleri alkollü bir sekilde eve gelip anne babasiyla kavga ediyor ve eve polis ambulans cagirip insanlara hayati zehir ediyordu. Evlenmeden önce eşim beni abisinden uzak tutacaginı soylüyordu ama şu an ayni evde yaşamamizi istiyor. 1 kaç seneligine de olsa. Abisi ailesiyle baska sehirde yasiyor ve esim abisi hapisten ciktiktan sonra arkadaş ortamindan uzaklasmasi icin bizim evimize yerleşmesini, burada çalisip yasamasini istiyor kendi düzenini kurana kadar. Ama ben böyle biriyle yaşamak istemiyorum doğal olarak. Onlarda kisa bir süreligine kaldigimda bile eve bir kaç kere polis ve ambulans geldi bir gün icinde. Ben bu sekilde yasamak istemiyorum. Esim cok ısrar ediyor. Abin bu eve gelirse ben giderim dedim. Bana git dedi. Evlendikten sonra ne degisti anlamiyorum.

Esimin abisini eve kabul etmem gerekir mi?