Birisini hangi milletten olduğuna göre yargılar mısınız?
Ben yargılarım.
Birisini hangi milletten olduğuna göre yargılar mısınız?
Ben yargılarım.
yargılanır herkes yargılıyo. Gereksız humanızmı sevmem. Kokenı kulturu ne ıse ınsan ona alıskın oluyo ve bı sekılde bunyesınde tutuyo. Bı pakıyle selamlasamam bıle muhtemelen ornek verecek olursak. Iyılık kotuluk etnık kokenle alakasız da olsa ben ayırıyorum
Bir Paki, Hint erkeği seni sadece delik olarak görür.
aynı seyden bahsettım zaten
Senin kac Ağustos
Evet biraz var. Yani eğitimi vs ne olursa olsun illaki etnik kökenin insanın karakterine etkisi var biraz.
Senin yorumların aşırı mantıklı oluyor
Teşekkürler. Yani bunu ne kadar inkar etseler de bu böyle. Öyle olmasa dünyada ülkeler olmazdı. Kabileler aşiretler ülkeler niye var? Çünkü herkes aşağı yukarı kendi gibi bireylerle bir araya gelerek topluluk oluşturmuş. Avrupa Amerika herkese vize verirdi etnik köken kavramı önemli olmasa.
Ya onlar da bir garip. Zencileri, Meksikalıları alıyorlar. Ozellille dogu avrupa ulkeleri. Teroristim deyince giriyorsun, maymuna benzeyen killi araplara vize veriyor, normal Türk vatandaşa vize vermiyor.
Çünkü para var Araplarda. Parası olan adam hırsızlık yapmaz tam aksine sana para kazandırır.
Ben o Araplardan bahsetmedim. Etrada bos gozlerle bakan, ayda bir dus alip dis macununun icadindan haberi olmayan tipleri diyorum.
Yani bilemiyorum artık. Sonuçta zengin ülkenin vatandaşı ise sanırım kendini ispat etme gereği duymuyorsun
Zenginlik fakirlik meselesi değil şuursuzca tercihler yapiyorlar. Dertsiz baslarina dert aliyorlar.
Teşekkürler
Ricalar
Evet Japonların veya batılıların kültürü op mesela.
Cevap
3Cevap
Türkiye'de yaşayan Türk kimliği taşıyan Türk vatandaşı olan herkes Türktür etnik kökenlere değil ulus kimliğine bakılır
Etnik kimlik insanın seçebileceği bir şey değil. O yüzden yargılamam.
Yargılama Statüye kişisel olarak bakarım
Evet düşünüyorum
Biraz daha açar mısın?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?