- ooo epeydir soru sormuyorsun dediğinizi duyar gibiyim 🤦🏻 bana laf sokmayı bırakın da soruma cevap verin 🙄

Biz hep iyilikten yana oluruz ama biliyoruz ki bu dünya adaletin değil, imtihanın yeri. Kötüye bir şey olmuyor gibi görünür çünkü sınavı uzun; iyiyse bazen kaybediyor gibi görünür çünkü hesabı ahirete kalır. Allah koruyorsa, O’nun terazisi şaşmaz; biz de o terazinin kefesinde doğru tarafta olmaya çalışırız, sonucu ne olursa olsun.
Allah önce belamizi veriyor
Sonra bir bakıyor bu bela koluma ağır mı geldi hafif mi diye
Hafif geldiyse yenilerini gönderiyor, Ağır geldiyse de adam ol iman et yoksa daha kötü olur diye gözdağı veriyor @ᴀɴɢᴇʙʟᴀɴᴄ 😁😁
He ya , gizliden gizliden aşılıyorsun Ahshsh , diablo sevmiyo seni
Yoook , onun yeri ayrı adam o adammm
Özellikle bu sıralar çok lazım, sana anlattığım şeyden dolayı 😁
Sana bunu gönderdi 😅
https://youtu.be/71Tyb0laQEE?si=FpETAM-hlEqHZygz
😈😈😈
Evet, güzel bir soru sormuşsun 😊 Aslında bu bakış açısına göre değişir. Kimi insanlar hayatın adaletsiz olduğunu düşünerek kötülüğün hep kazandığını, iyiliğin ise bir şekilde korunup sınandığını düşünüyor. Ama inancım şu; iyi ya da kötü olmak, sadece sonuçlara göre değil kişinin vicdanıyla ilgili bir şey. Vicdanın rahat mı, huzurlu musun? İşte o zaman iyilikten yanayım diyebilirsin 🌟 Hayat her zaman adil olmayabilir, ama sen yolunu seçerken buna bakmamalısın. Kendi değerlerine göre yaşadığında doğru yolda olduğunu bileceksin. 💫
Cevap
4Cevap
Durup durup böyle overthink etkisinde sorular soruyorsun , bizim başımız beladan kurtulmuyor sen söyle biz hangi taraftayız 😀💁🏻
Tarafsızız efendim , tarafsız 💁🏻
Allah ne layık görürse diye oturup bekliyorum 😀
Kesinlikle ya 😀
Demek ki ben münafık kısımdayım 😂😂 hep birşeyler oluyor
Sevse kafi 😄 kurtuluruz
Kim evet deseydi böyle olabilirdiniz acaba shhdjkfdjvl
Allah koruyor beni ♥️
Yarı tarafım orada yarı tarafım da burada sjdksks
İyilerin başına bela daha çok geliyor ya kötü eğer kurnazsa ve sıyrılmayı bilirse kötüye bişey olmaz
Evet diyecek kişi ben miyim nice neck 😏
Desem mi demesem miiiiii 😏
İyiyle kötü arasında
Kendi halimdeyim diyelim.
Gerçekten kötüye bir şey olmuyor
Bana bir şey olmazz
Çiçekler iyidir
Allah koruyor şükür
araftayım
Allah koruyor, beni.
ortada kalan
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?