Gerçekten bilen yok mu ya
Ülkü ocaklari nasıl bir yer?
Gerçekten bilen yok mu ya
Ben gitmedim, ama bazı kendini bilmezler bilmişlik taslamasın. Oldukça faydalı girişmleri var. Ata ayır etmezler Atatürk'ü de Alparslan Türkeşi de tutarlarlar. Alparslan Türkeş'inde sözü vardır milliyetçi hareketi Atatürk'ün yolundan sapanlar için Atatürke laik olabilmek adına kurdukları adına!
Doğuluyum zazayım bende üye olabilir miyim buraya peki?
sizin oralarda varmı?
Kadın kolları falan var diye biliyorum.
Ülkü ocagı var görmüştüm ama kadın erkek ayrıysa içeriye giremem heralde bide çekiniyorum sonuçta nasıl bir yer bilmiyorum bide kapalı değilim islamcılar falan demiş bazıları kabul edilir miyim
Benim dedem MHP li beni bir ara götürecekti , gitmedim demekki kadın , kızlarda gidebilirler.
Ne güzel deden varmış bizimkilerin siyasetle alakası yok olanda akpli :( o zaman bende gidebilirim
Eskiden beri MHP li, gerçek MHP liler Atatürkçüdür ata ayırt etmezler.
Chp nasıl bir parti sence
Bilemem, ama biz chp li , akp li , MHP li ayrım içine girmedik parti konusunda ama benim inancım AKP durduğu sürece ülke elden gidecek. Geçen bir ülkücü genç yitirildi suç'u Türk sevdası mı olmasıydı suç u pkk lıya tahammül edememesi miydi
İste o pkklıları tepemize cikaranda akp
Düşünüyorum da o gencin yerinde olsam ölüm bilebolsa ucunda aynı şeyi yapardım kesinlikle susamam duramam o itlerin karşısında
Haklısın
Herkesi alıyorlar Zincirlikuyu da gidiyorum İstanbul da herşey çok iyi oyle milleti fisfiklemiyorlar kitap okuyorsun Türklük ile ilgili görüş ve yorumlarına değer veriliyorlar. Yaşasın Türkçü Ülkücü Ocakları.
Atatürk ilkelerini benimserler mi yoksa osmanlı mf
Atatürk
Mhpdeki dindar ama milliyetçiliği tam kavrayamamış olanlar akpye kaydı. Mhp teşkilatlanma açısından yenilenmeli bana göre. Ama çok zor. Çünkü partide köklü değişikler yapılması olanaksız görünüyor. Bence yeni bir Milliyetçi partinin kurulma zamanı geldi.
Gayet hos bir ortam lise yillarimda baya takilirdim simdi arada bir ugrarim gayet iyidir ortam sahip cikilir kollanir turk islam davasi islenir.
Cevap
13Cevap
Olabilirsin
Ülkü Ocakları geliştirilmeli
Kadın kolları bölümü var oraya üye olabilirsin
Devlet meseleleri konuşulduğu gibi genelde laga luga yapmaya gelen şerefsizlerde bol
Disiplin arttırılmalı
Lakin sığınacak en güzel yuvada orasıdır.
Çekinmeden git
Ata ayrimi yapilmaz osmanlida bizim Atatürk de Hunlarda
Oeki nasıl üye olabilirim
Bulundugun yerdeki ocaga git somrasi gelir zaten burdada sorma millet bilmeden salliyo
Peki teşekkür ederim
adı üstünde ocak çay sigara içerler bir halt yedikleri yok. he islamcı hem atatürkçüler nasıl oluyorsa. sahtekar yarısından çogu. nerde züppe sahtekar varsa orda. yarısından cogu arka yapmak için orda. ırkla kafayı bozmuş deliler kısaca. ha sunuda söyleyim çok iyi tanıdıklarımda var harbi adamlar. ama çok azzz.
Vatan sevgisi parti ile değil yürek ile olur.
Öyle ama artık bir şeyler yapmak ıstiyorum
Bir partiye üye olmadan da bir çok şey yapılabilir. Parti ile olsa bu sorun onlarca yıl önce çözülürdü.
Ama hiçbir şey bilmiyorum öğrenmek istiyorum insanlarla konuşmak istiyoeum doğruyu göstermek istiyorum bunun içinde öğrenmem lazım ülkü ocaklarından başlamayı düşünüyorum
Gayet hoştur güzel bilgiler konuşulur ezilenin yaninda olurlar davalarından vazgeçmezler küçüklerine sevgili büyüklerine saygı vardir.
yanlış yerdesin bebil. onlar turancıdır. osmanlıcı olup o kafada yaşayacaksın...
Tam öğrenmek istiyorum ülkü ocağına gitmeyi düşünüyorum alırlar mı içeriye girsem
oturdukları yerden birbirlerine reis başkanım deyip duruyor akılları sıra ülkeyi kurtarıyorlar onlar olmazsa komüsizm gelirmimiş vatanın gerçek sahipleriymişelrmişmiş hepsi sigara ve alkol alır kabadayıdır sürü halindedirler kızları ve oturacakları masaları paylaşırlar artistin önde gidenleridirler pek görmüş geçirmiş değilde alt tabakadan köyden kasabadan gelen sonradan görme insanlardır zaten taşra üniversitesi bunlara kucak açmıştır
Ya yürü git sen sütünü ic
toplanıyorlar.. uluyorlar falan böyle hero gibi geziyorlar.. kızların çiftlesme dönemi olunca kurtlar yani sürü liderleri kavga eder ve disiyi kapar... tek avlanmazlar böyle sürüce takılırlar..
ülkü ocakları mı kaldı artık ayrıca osmanlıyı benimsemiyosan uzak dur ülkücüler sağcıdır
Öyle mi dersin
evet 3 hilal nerden geliyo sanıyosun sen osmanlıdan artık ülkü ocaklarının eski değeri yok zaten eskiden arkam sağlam olsun diye üye olurdu gencler kavgada adam toplamak için
gizli solcu ülkücüler.
Çay içilen, bazılarında kumar oynanan, boş muhabbet yapılan yerler genellikle.
Issiz gucsuz kendini mafya pozlarina sokan serserilerin takildigi cay ocagi gibi bir yer...
Türkçüler hem Atatürkü sever hem de Osmanlıyı
Evet öyle ama bir yerde okudum osmanlıyi benimserler yazmışlar ben sadece osmanlıyı benimsemem ki cumhuriyet daha önemli
Yok öyle bir şey ocağın en değerlisi Atatürk'dür
Osmanliyi benimsemem cumhuriyet onemli degil arkadasim sen irkini sev, milletin icin yaraeli isler yap ulku ocaklarina gitmesen de olur. Tanidigim insanlar yillardir gittilerde bir katkilarini gormedim.
Çok iyi, nasıl üye olabilirim peki
@mazosistatt ırkıma hayranım çok seviyorum ama seçimlerde hiçbir şey olmuyo en azından böyle şeylere katılmak istiyorum ne biliyim protesto falan etmek istiyorum insanları uyarmak istiyorum ama bir şey bilmeden konuşmak olmuyor onun için öğrenmek istiyorum
@mazosistatt katılıyorum artık ocağa çevre için gidiyorlar
Gidecegin ünide mutlaka Ötüken dergisinin temsilciliği vardır genelde klüpleri olur katılırsın bir organizasyon olduğunda gerek kulüpten gerek faceten ogrenirsin.
Protesto ile millete bir seyler zorlama ile olmuyor her sey ortada olduhu halde kor olan kor sagir olan sagir. Her sey orta adam gelmis bir bayrak inme ile ulke mu duser, cumhurbaskanimiz ulkeyi satsa hakkidir birsey diyemeyiz diyor babasinin tapulu mali mi? Orada benim atalarim yatiyor kim kime nereyi satiyor? Yani tabiki bir seyler ogrenmek guzel okumak bildigini paylasmak ama ocaklarda, protestolarda bu gibi seyler olacagindan yone beklentim yok...
Peki teşekkür ederim
@mazosistatt çok haklısın çok teşekkürler
Çay içilir sürekli :) Bknz: Bahçeli :D
Uff. Kizim siyasetle uğraşma yaa.. :/
Sana ne
çay ocagı gıbı bıyer :D
ülke ocakları gayet iyi dir çekici olur katılan kızlar :))
Zaten kötü olduğunu düşünmüyorum sadece bilgi almak istiyorum çekicilik falan umrumda değil bu ne herkes yok itici yok çekici
lokantanın arka tarafına geç görürsün ocakları.
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar