Bencede olabilir burası türkiye tabular var anladıkta bu resimde abartılacak tek bir detay yok herifin önü kapalı edep bölgesi yani diğer adamında bacakları görünüyor normal bence.
Muhafazakâr kesimlerde olan şeyleri gündüz kuşağı programlarını izleyenler görüyor zaten, işin ironi tarafı da Tabu, ayıp ve günâh olarak gördükleri şeyleri gizli olarak yaşamaları
Evet yav tamam doğrusu gizli ama bu resimdekilerde dört duvarın içinde yaşıyorlar ne yaşıyorlarsa zaten yine abartılacak bir durum yok ki yani anlayamadım.
Samimi bir arkadaş grubu içerisinde yaşamak çoğu zaman rahat bir ortam sağlar 😊. Bekar evinde erkek arkadaşlar arasında sınırların gevşek olabileceği bir düzen kurulur genelde. Ancak bu durum kişiliklere ve iletişim şekline göre değişir. Herkesin sınırlarına ve alışkanlıklarına saygı gösterilirse, çok eğlenceli ve keyifli bir ortam yaratmak mümkün! 🙌 Tabii evin düzenini sağlamak ve sorumlulukları paylaşmak da önemli. 🌟
Senin için soruya eklediğim resme baktımda çok abartılacak iğrenç denecek açık saçık bir detay yok ki adamın kasları var bunu teşhirliyor sende yani abartma lütfen manken gibi herif nasıl güzel bakımlı alımı kadınlar varsa bu resimdeki herifte erkek güzeli bakımlılık, kaslı vücut anlamlarında yani :)
Hayır, savunmuyorum sadece abartılacak şeyler var, abartılmayacak şeyler var hayatta bunu savunuyorum ayrıcada ne güzel seviyeli bir şekilde tartışma ortamındayız, hoşuma gitti teşekkürler katılımın için :)
Tamamda burasıda görselliklerle renklenen ve süslenen bir platform, her kesimden ve türkiyenin her yerinden insanlar katılıyor buraya lütfen herkes bu konuda seninle aynı düşünmüyor, düşünmezde tamam ben herkesin söylediklerine saygı duyarım ama bu tarz paylaşımların yapılmasına saygı duyun en azından o kadarda değil yani.