Bir kadın beni zinaya sürüklüyor biraz daha sabredeyim mi?

Hayatımda hiç sevgilim olmadı kız arkadaşım felan da olmadı üniveristede de olmadı hep hayırlı bir kısmet bekledim ama gerçekten kimse çıkmadı önüme bir defa hariç onda da kızın pek gönlü olmadı orta tipli biriyim kısa süreli çalıştığım bir yer var ofis tarzında bedelli askerlik parası çıksın diye çalışıyorum aslında bu zamana kadar kendimi muhafaza ettim ama bu işyerinde olgun bir kadın var bende 25 yaşındayım çok süslü bakımlı güzel hafifte balık etli bir kadın benimle çok ilgileniyor konuşuyor beni takdir ediyor övüyor özelini bana anlatıyor hatta bir kere o şeyi bile anlattı ben onunla konuşmadıkca benle zorla konuşuyor bende zaten kimseye yok diyemeyen biriyim ınstadan da ekledi beni hep benimle iletişimde elimden geldiğince uzak duruyorum ama nefsime hakim olamayacağım artık ne yapacağım akıl verin 6-7 ay daha burdayım bedelli parasını çıkarmak için karşıma da hiç birisi çıkmıyor çıksa ciddi düşünurum ama inanın sanki kız kıtlığı var anlamıyorum nerede bu kızlar şöyle güzel ahlaklı temiz bir kız bulsam hemen ama yok ne yapacağım kendimi kirletmek istemiyorum ama daha fazla dayanamıyorum
Bir kadın beni zinaya sürüklüyor biraz daha sabredeyim mi?