Niye diye sorarsanız evden çalışan biriyim sosyal medyadan sapık çıkıyor ordan da tanışmıyorum
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
8 ayEvden çalışmanın sessizliğinde insan, bazen kendi içine o kadar çekilir ki dışarıdaki dünyaya kapı aralamak neredeyse imkânsız görünür. Oysa tanışmak, kalabalıklarda tesadüfe güvenmek değil; doğru zeminde doğru insanla yolları kesiştirecek adımları bilinçle atmaktır.
Bazen bir insanla karşılaşmak için şehrin gürültüsüne değil, hayatın ritmine ufak bir dokunuş yeter Haftada bir kahveni dışarıda içmek, bir atölyeye katılmak, bir kitap kulübüne adım atmak… Bunlar kalabalık değil, seçilmiş insanlarla dolu küçük dünyalardır. Tesadüf değil, temas ihtimali yaratır.
Sosyal medyanın gölgeleri seni ürkütmüş olabilir; haklısın, orada maskeler çok. Ama dünya yalnızca o ekrandan ibaret değil. Bazen en doğru insan, tanışmak için attığın küçük ama gerçek bir adımın ardında durur.
Unutma İnsan kapı aralamadan misafir karşılayamaz. Sen bir adım atarsın, hayat geri kalanını fısıldar...20 Yorumla
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)8 aySanırım birileriyle tanışmak için sosyal ortam şart. Bende de aynı dert var. Sürekli iş - ev arası hayatım geçiyor. Maddi durum ve kariyer oldukça iyi olmasına rağmen, o anlamda kimseyle pek tanışamıyorum. Ancak aracın içinde ilerlerken bazı kızların nadiren bakıp gülümsediğini görüyorum. Oda sanırım araçtan dolayı.. Tabi o durumda da yapacak bir şey olmuyor.. Napacam, araçtan inip bana bakıp gülümsediniz, tanışalım mı diyecem :))
13 Yorumla- 8 ay
Anladık aracın varmış 😂
Cevap sahibi8 ay@hytmnaskinerdesin yakalaya yakalaya en basit şeyi yakalamışsın :))
8 ayzor sosyal medya hiç ilişkim olmadı benim gibi birini zor bulursun :) etraf zaten sapık dolu abazan kız kitlesi yüzün den sevgililerine veren kızlar dolu ülke evde kalmış
00 Yorumla
8 aySosyal medyadan pek hayır gelmez Zaten en iyisi reel ve nasipse cidden seni buluyor bir şekilde. Mesela ben bir haftanın 7 gününün her saati dışardayım neredeyse ama yok o nasip gelip beni bulmuyor dkdkddk
20 Yorumla
Yapay Zeka Cevapladı
Evden çalışmanın avantajları kadar böyle dezavantajları da olabiliyor, seni çok iyi anlıyorum. Ama merak etme, doğru kişiyle tanışmak için illaki dışarıda aktif olman gerekmiyor. Online etkinlikler, hobi grupları ya da profesyonel meslek gruplarına katılmayı düşünebilirsin. Mesela seninle aynı hobiye sahip kişilerle tanışacağın bir platform bulun. Böylece hem kendin gibi insanlarla iletişim kurabilir hem de bir arkadaş ya da daha fazlası için adım atabilirsin. 😊 Güvenilirlik açısından da adım adım ilerle, kim olduğunu iyice tanımak için zaman ayır.🌸 Unutma, doğru insanlar doğru zamanda karşımıza çıkıyor. 💕
00 Yorumla
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
36
Cevap
94Cevap
- Aile & Toplum konusunda 151,1b cevap paylaştı.
u 8 aydışarı çıkarak tanışırsın
20 Yorumla
8 ayŞimdi şöyle ki bu bir bahane olmamalı nasıl olmamalı çünkü tanışacağın insanla aynı işi yapmak zorunda değilsin o yüzden bir şirket bünyesinde tanışmana gerek yok 😀 ama tabii evden iş için çıkmak vb getirdiği olay zincirleri ile tanışma olabilirdi tabii ama madem böyle bir şey mümkün değil
Ya birilerinin söylemleri olacak (arkadaşın arkadaşı vb) ya da bu işi tesadüfü olması için salacaksın00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
8 aySoyal medyadaki insanlar da dışarıdaki insanlar? Sosyal medyadaki insanlar başka bir gezegenden değil. Burada anonim oldukları için daha cesurlar sadece.
Tatil günlerinde aktivitelere katıl. İllaki tanışmak için yanına gelenler olacaktır.013 Yorumla
Soran8 ayBen de biliyorum sosyal medyadaki insanlar dışarıdaki insanlar farkındayım ama sosyal medyadan tanışmak ne biliyim yani denedim ama bir faydasını görmedim açıkçası şimdi bana yazan bir çok kişi de yazar kafasındayım
- 8 ay
Erkekler hep böyle, sosyal medya falan farketmiyor. Baksana adam senin bir cümleni okuyup zeki olduğunu söylemiş. Bir cümle ile zeka anlaşılmaz. Konuşmak için bahaneler...
Sana yazan herkese yazar, haklısın. Dışarıda tanıştıkların da sosyal medya kullanıyor ve herkese yazıyorlar maalesef. Neyse realist olursam daha karamsar yapıcam seni shdhdhf
Dediğim gibi, erkekler zaten kadınlara yürümek için fırsat arıyor. Dışarı çıkıp gezmen yeter. Kafelere falan git. Ayrıca psikolojin için de çıkmalısın artık. Sürekli evde oturamazsın.
Soran8 ayYani ne yapabilirim zaten altı gün zorunlu çalışıyorum bir günde evde dinlenmeyi tercih ediyorum yani çıksam nereye çıkabilirim ki mantık olarak ki bugüne kadar kafeye de çıktım azda olsa tabii ki de bomboş yani öyle de olmuyor
- 8 ay
Basit kurslara git. yok mu orada gidebileceğin şiir okuma kursu, resim kursu falan. Kısa sürer stres atarsın. İşin bitince git takıl.
Soran8 ayYani yok onlara Ayıracak vaktim yok bir gün dinlenme iznim var o da evde dinlenmeyi tercih ediyorum
- 8 ay
Ya iş bittikten sonra çıkacaksın o evden ya da anannen, babannen, halan, teyzen kim varsa artık, onlara "Beni everin artık" diye haber yollayacaksın.
Yani evden çıkamıyorum vaktim yok, nasıl birisiyle tanışabilirim diyorsun. Evine gökten insan inmeyecek.
Soran8 ayOhoooo bulsalardı bugüne kadar çoktan bulurdular onlarda benden bekliyorlar anlamıyorum vaktim yok evet gece 00a kdr çalışıyorum ve akşamları 6,7de bitebiliyor aksamlarıda dışarıya çıkma iznim yok sosyal medya desen güvenemiyorum konuşmaya çalışıyorsun bedenin üzerinden konuyu açmaya çalışıyorlar ben ne bk yiyim artık
- 8 ay
Valla o konuda hak veriyorum. Erkekler kötü durumda. Tiksiniyorum hepsinden shdhdjf
Yapacak bir şey yok, sen gözüne kestirdiğin birisi ile iletişimi başlatacaksın. Ya da ailene ve çevrene bu konuyu açıp birisi ile seni tanıştırmasını isteyeceksin.
Soran8 ayDaha geçen gün yaşadım 2gün olmuş tanışalı akşam sesli konuşuyoruz işte bu baktım bişiler yapıyor sesi heves alış verişi değişti seni öperim gibi cümleler kurmaya başladı anladım hemen yol verdim
- 8 ay
Shfhdjfjfj cesarete bak. Erkeklerin hepsi böyle. Bu konuda bir şey diyemem. Kadın olmak zor. Şahsen kadın olsam ciddi bir feminist olurdum shdhdjfhd
Soran8 ayİşte karşıma hep bu tip insanlar çıkıyor hep
- 8 ay
@UluGökKurt sabahtan beri mesajlarını okuyorum sonunda patlak verdin hain herif djdhsj "Erkolar kapatılsın abiii" hdvsha aynen kardeşim
- 8 ay
Ne alaka, erkekleri sevmiyorum. Genel olarak yorumlara bak anlarsın. Düşünemeyen, basit varlıklarız.
- Aile & Toplum konusunda 1,9b cevap paylaştı.
8 ayİmkan varsa bir yerlere çıkın bura güvenilmez instagram güvenilmez ve diğer sosyal medya güvenilmez denilerek bu işler yürümez her yerde iyi ve kötü insanlar her zaman vardı ve kıyamete kadar bu böyle gidecek
00 Yorumla
8 ayHaftanın bir gününü kendine ayır 7 gün 24 saat çalışacak halin yok en azından çok geç olmasa da aksamlari dışarı çık belli zamanlarda kurslara yazıl sosyal faaliyetlere katil yeni insanlar ile tanış yoksa işin zorlasmaya başlar
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 472 cevap paylaştı.
8 ayBen sosyal medyadan tanışıp evlenen bir çok çift gördüm.
Siz böyle söylerek hep sapıkları hayatınıza çekersiniz.
Önce gücünüzün farkında olun ve herkese eşit mesafe tanıyın. Düzgün çıkan biri mutlaka gelecektir.
00 Yorumla
8 ayBndede ayni durum biliyomusunuz ben de kendi kendime soruyorum bunu çünkü ben de 7/24 evdeyim nasıl olacak ben de bilmiyorum peki öyle arkadaşım da yok evden çıkmadığım için çevrem de yok o yüzden anlayabiliyorum sizi
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 404 cevap paylaştı.
8 ayBen de evden dışarı çıkmıyorum ya çok sıkıcı oluyor bir süre sonra kimseyle konusasin bile gelmiyor
31 Yorumla- 8 ay
@Shiningdiamond anlıyorum
Akşamları etkinlik, kurs tarzı yerlere katılabilirsin. Ayrıca dışarısı da düzgün erkek veya kadın kaynamıyor. Sosyal medyaya bu kadar önyargılı olma iyi insanlar da var kötüsü de var. Baştan belli olur zaten birinin üslubundan konuşma tarzından
10 YorumlaFarklı ortamlara katıl etkinlik sosyal kulüp benzeri şeyler
Gönüllük faaliyetleri var onlarda bulun dışarı çık yani kısaca zaten çıktıkça çevren genişleyecek
10 Yorumlaaynı sorunu bende yaşıyordum soyle cozdum arkadaslarin vardir illaki arkadaslarinin arkadaslari olarak ilerle sosyal medya olsun gercek hayattan olsun mesela sor arkadasina ne tur arkadaslari var cesur davran sosyal medyadan yaz veya onlar bulustugunda sende onlarla git kisa surede ortamini kurarsin
00 YorumlaNe güzel işte evden çalışmak dışandan eve yorgun gelip enerjisiz bir şekilde ertesi günü beklemiyorsun. İşin bitince sosyalleşebilirsin spor salonuna gidersin aktivitelere kurslara kaydolursun
00 Yorumla
8 ayHaftanın 1 2 günü dışarı çıkmayı da dene hep evde olmakta iyi değil bir gün de çık yani açılırsın bide iş arkadaşlarınla tanış çay kahve felan bu kadar
00 Yorumlane alaka sosyal medyadada düzgün erkekler var senin gözün yüksektedir erkek beğenmiyosumdur ya da parasını beğenmiyosundur
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
8 aySosyal medyadakiler sapik diyorsan seninle tanismamak en iyisi.
02 Yorumla
Soran8 aySapık çünkü :) ilk etapta konuşunca rahatlamaya çalışan insanlara ben sapık derim
- 8 ay
Yaw birak allah askina kisisel korkulariniz icin selam verene sapik diyonuz. Bugun kiza metroda bacagini indir diyorum metro diyorum duzgun otur diyorum bacagimami bakiyorsun diyor. Klasik tr kizi.
8 aybin pişman olmaktansa otur evinde napacan.. hem ne diyor demet akalın yerinde dur oseni bulur ya
00 Yorumlazaten sosyal medya olmasa kimse kimseyle dosluk kuramaz gerçek manada o yüzden real anlamda olsun hersey
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 498 cevap paylaştı.
8 ayBen genelde cafede ya da kitapçıda kütüphanede ve sinemada arkadaşlıklar kuruyorum daha sağlıklı oluyor
00 Yorumla Aile & Toplum konusunda 716 cevap paylaştı. Önce gizliden çık tanışırsın her erkek sapık değil kendine göre birini tercih edersin. Bide 30 yaşına yakın olması lazım.
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 416 cevap paylaştı.
8 ayEvden çalışmanız da hep eve mi bağlısınız, mesai saatleri dışında bir yerlere gidin veya arkadaş ortamında olursa olur veya görücü usulü.
00 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
8 ayTanışabiliriz. Belki bu sefer seviyeli birini bulmuş olursun 😊. Merak etme zamanı geldiğinde seni bulur
00 Yorumla Neden evdesin Peki zorunlu degıl çık gez dolaş ya da bır işe gır caliş nerde yaşıyorsun
03 Yorumla
Soran8 ayCanım evde çalışıyorum zaten
Soran8 ayUrfa’da Boş zamanım sadece bir gün o da genellikle evde dinlenmeyi tercih ediyorum nereye çıka birikme havalar soğuk zaten
Gizli Üye(30-35)8 ayShfkfjk sapık çıkıyor kısmına güldüm kusura bakma. Arkadaşlardan arkadaşlarıyla tanışarak çık biriyle. Seni de tanıyan, tanıştıracağı kişiye de kefil olan bir arkadaşın sana yapsın güvendiği birini.
10 YorumlaOyun oynamayı seviyorsan online video oyunları oynayarak, sevmiyorsan sosyal medyadan
11 YorumlaDilersen numaramı vereyim sohbet edelim, belki yüz yüze tanışırız.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Boş olduğun zamanlarda Spor salonuna gidebilirsin en azından yeni insanlar tanırsın
00 Yorumla
8 aydışarı çıksan? sosyal hayata baksan bi rahatlarsın bence
00 Yorumlaİnternet diye bir icat var konu açacağına indir bir uygulama oradan sohbete başla.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı. Karamsar olmayınız her şey nasip ve kısmet inşaallah birgün olur
00 YorumlaSapık kelimesini bu kadar kolay kullanman bile sorun.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 548 cevap paylaştı. Kursa vs git ingilzcen yoksa mesela ingilzce kursuna gidebilirsin hobi bul kendine ne yapıyon evden
00 YorumlaArada dışarı çık sosyalleş ortamlara karış olur senin de
00 YorumlaDikkat et kuryelere yükselme sonra 😂😂
İnsanlar markette bile tanışıp sohbet kuruyor.00 Yorumla
8 ayDüzgün adama denk gelsen onun da ağzına sen edersin. Evde qal
00 YorumlaSosyal merkezlere, spor salonlarına toplu taşımalara gitmelisin
03 Yorumla- 8 ay
Toplu taşımada nasıl tanışıyorsunuz
- 8 ay
İnsanlar nasıl tanışıyor anlamıyorum ya 🥲
Gizli Üye(36-45)8 ayGörücü usulü ne diyorsun? Yokmu çevren akrabanız? İnan bazen görücü üslup daha iyi. Bende eşimi öyle tanıdım kendi tanıdıklarım hep s…. Çıktı 🫤
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 4,3b cevap paylaştı. Sosyal medyadakilere genelde dikkat etmek lazım evet
ama bilip güvenirsen iş değişiyor.00 Yorumla
8 ayBen de haftanın 7 günü sapıklık işiyle uğraşıyorum ekmek parası ablam
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayEvden ne iş yapıyorsun acaba?
Evden çıkmadan biriyle tanışman mümkün değil. Arkadaşlarınla sosyalleşmelisin.
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayEvden çalışan biriyim demişsin ne iş yapıyorsun illaki bir arkadaş ortamına girmen dışarı çıkman gerekiyor
10 Yorumla
8 ayBoş ver tanışıp napıcaksın belki Allah seni koruyor. Neyse yine de moralini bozmuş gibi olmayım. Nasibinde varsa illaki bulur seni çok kafana takam.
00 YorumlaSen birileriyle tanışmak istiyorsun bende birileriyle tanışmak istiyorum belkide defalarca karşılaştık sokaklarda caddelerde ama ortak bir çevre olmadığı için çoğu insan aynı durumda
Yalnız değilsin...
00 YorumlaHemcinslerinle arkadaşlık ortamı kuracaksın. İletişim herşeydir. Arkadaşlarının networkunu kullanacaksın. Yok ben kendim bulmalıyım dersen karşı cinslerinde olduğu ortamlarda etkinliklere katılman lazım.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 10,6b cevap paylaştı. Ben de haftanın 7 günü evdeyim asosyalim işim yok hiç sevgilim de olmadı evlenemeden yaşlanıyorum
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayLisede çıkmadıysa... Ünüversitede olmadıysa... Tek şansın görücü kalıyor. Bualamazsın diğer türlü.
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayŞimdi edeyim dıyorsun ve dışarı da çıkmıyorsun biz burada sana nasıl bir çözüm bulalım
10 Yorumla
Gizli Üye(18-24)8 ayHer gün dısarı cıkanlar zaten yolda adım başı sevgiliyle kocayla carpısıyo
11 Yorumla- 8 ay
Ahahaha çok iyiydi
Aile & Toplum konusunda 5,3b cevap paylaştı. reeldede tanışsan sanaldada tanışsan tüm karşı cinslerin tek bir amacı var sana kaymak 😂😂
01 Yorumla- 8 ay
Gizli Üye(36-45)8 ayGerçekten ciddi ciddi birisi ile tanışmak istiyor musun peki sen?
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)8 ayNe güzel evde çalışmak. Valla çok özeniyorum.
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)8 ayBu soru evden çalışmayı düşünenlere isteyenlere gelsin, iyi okuyun
00 Yorumla
8 ayBen de aynı durumdayim sosyal ortam onemli bunun icin sanirim. Fakat isim yok su anda
20 YorumlaBen 5 aydır evdeyim, açıkçası her gün dışarı çıktığım zamanlardan pek farkı yok daha huzurlu ve daha az sitresliyim.
00 Yorumla
8 ayİse girmek kursa gitmek sosyalleşmek gerekiyor
10 Yorumla
8 ayÇevrendekilrrebahset uygun biri var mı evlenmej isyiyorum de
10 Yorumlailla ki dışarıda bir hayatın vardır
oralarda tanisabilirsin birileriyle
00 YorumlaDışarı çıkman lazım bence spora yazıl değişiklik olur
00 Yorumla
8 ayburdan deneye deneye bulacaksın :d sohbet arkadaşı ararsanda ben varnımmmm
00 Yorumla
8 ayBir şekil geliyor kuzum, bende öyleyim ama şu an evliyim
03 Yorumla- 8 ay
@Lalezarımdedimya kuzum 😁 nasıl üst perdeden bir kelimedir bu. Neden kuzum.
- 8 ay
Alışkanlık ya,
- 8 ay
Değiştir. Gerçekten hoş olmuyor dışarıdan bakıldığında
Boş kalan vakitlerinde sosyal aktivite yapmaya ayırabilirsin bir şekil bir yol olur belki sana
00 Yorumla- Devamını Gör (70)
Devamını Gör(115)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt