23 yaşındayım, köydeyken, annemin halası mutlaka büyü koymaya çalışırken, bu işlere çok meraklıdır da, hamile olabilir diye adımı çıkarmış, hamilelik testi ve ertesi gün hapı bulmuş cantamda, oysa test annemindi 🙄daha önce de çat diye bana geldiklerinde sevgilimle beni apartmanın kenarında konuşurken görmüşlerdi, onlara konuşurken görmek yeter kafada gerisini kurarlar, evlenirsem de aday o sevgilim. annem de evlen de şunların ağzı kapansın, olmadı boşanırsın demeye başladı, ya da git bu köye birdaha gelme diyor, ama hasat yaptığımız şeyden deli para geliyor, arada bir hasat yerlerine bakmam lazım.
Ailem bunlar gibi olsa beni çoktan vurmuslardı, köyümüzde kaçarak evlendiği için vurulan çift de var, başka da kaçan olmamış köyde o derece bagnazlar. evlensen mi acaba sırf bu yüzden? ailem bize ömür boyu kıs kıs gülerler diyor. ama ben bu köyde kalmıyorum, memurum başka yerdeyim, ailem de arada bir gidiyor, gene de ailem çeker gıcık gıcık lafları. onlar genelde burada. sirf bu yüzden evlensem pişman olur muyum? evlenmezsem ailemi rencide ettigimle kaldigima pişman olur muyum acaba. sevgilim evlenmeye dünden razı. Ama evlenmeye hiç niyetim yok, aileme ayıp etmem umarım
Ailem bunlar gibi olsa beni çoktan vurmuslardı, köyümüzde kaçarak evlendiği için vurulan çift de var, başka da kaçan olmamış köyde o derece bagnazlar. evlensen mi acaba sırf bu yüzden? ailem bize ömür boyu kıs kıs gülerler diyor. ama ben bu köyde kalmıyorum, memurum başka yerdeyim, ailem de arada bir gidiyor, gene de ailem çeker gıcık gıcık lafları. onlar genelde burada. sirf bu yüzden evlensem pişman olur muyum? evlenmezsem ailemi rencide ettigimle kaldigima pişman olur muyum acaba. sevgilim evlenmeye dünden razı. Ama evlenmeye hiç niyetim yok, aileme ayıp etmem umarım
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer