Nisanlimin davranislari?

nisanlimla aramda 14 yas var yasi sorun etmiyoruz onda hix sikinti yok ama nisanlim İstanbul'da yasiyor artik oturacagimiz evide yavas yavas kurmaya basliyoruz bende mersinden İstanbul'a gidiyorum surekli tabi ev isleri icin kuzenimgillerde geldi zaten kuzenimlerle can cigerizdir nisanlimin ayri kendi evi var ben orada kalicam kusenimler ve eside orada kalacak mecbur otelde mi kalin diyim nisanlim burada mi kalacaklar falan dedi kalacaklar tabi dedim ben onlaea buyudum gunun 1 2 saati onlarla goruserek grciyor ben buraya geldigimde de gelecekler elbette dedim bizde mi kalacaklar ben oyle borseyi kabul etmem demeye beni cok seviyor onu biliyorum bana laf soyletmekte istemiyor dayim bisey desin anneannem bisey desin ya da kardesleriminle kavga edeyim benim nisanlama bisey diyemezsiniz ben susturmasam konuyu kapatmasam uzayacak ben ona isterseler laf ederler isterseler doverler ben onlarin bana kotu bisey demiceklerinide biliyorum zarar vermiceklerine sen cok buyuk bisey olmasikca karisma dememe ragmen var buna beni rahatsiz etmeye basladi kuzenimin konusu da patlak verdi sen benim aileme karsi diklenebielxegini saygisizlik yapabilecegini mi dusunuyoesun kim verdi bu hakki diye kavga ettik en sonunda ben bu evlilik isini biraz daha dusunucem dedim ev isini de kesip dondum mersine ne yapayim kayinvalidem falan aradi kizim olur mu oyle diye

Nisanlimin davranislari?