Siz ne yapardınız nasıl tepki verirsiniz?

Lojmanda oturuyorum hemen hemen herkes birbirini tanır neyse geçen gün parka gittim 2 kişiler diğeri iyi niyetli bişey dedi olunca paylaştırıyor diğeri ise sadece samimi olduğu kişilerin çocuğuna veriyor kendi çocuğu da aynı kendisi gibi. Çocuğu çikolatalı kraker istedi çıkardı çantasından verdi dedi arkadaşlarına da ver şaşırdım ilk (çünkü daha öncesinden aynı bankta kendi de dahil üç kişi oturuyoruz çantasından bişey çıkarıp samimi olduğu kişinin çocuğuna verip benim çocuğuma vermemişti. Diğer kadın 2 ye bölüp kızıma da verdi geri. ) neyse kendi kızı arkadaşına veriyor benim garibana vermiyor paylaşmıyor bekliyorum annesinin demesini kadın çocuğunu uyarmıyor bile inanın aç gözlü biri değilim ama benim çocuğum onlardan daha küçük ister canı çeker allahtan tenezzül edip istemedi fakat ben eve gelip ağladım. Kadının çocuğu da kendi gibi samimi olduklarına başka diğerlerine başka 20-30 defa karşılaşmışızdır aynı binadayız her defasında ismi neydi diye gıcık gıcık soruyor ismi de çok basit Ece siz ne tepki verirsiniz
Siz ne yapardınız nasıl tepki verirsiniz?