Yalnızım 18 yaşındayım ablamın bu zorbalık konusunda napmalıyım akıl verin lütfen?

Ablam Eskişehir'de okuyor (bölümü çok iyi değil sadece ortam icin) kendisi 19 yaşında ve 18 yaşına kadar hep yalnızdı üniversite ortamına girdikten sonra 50 tane arkadaşı oldu. Neyse ben liseyi 2 sene önce bitirdim yani ben de 19 yaşıma doğru ilerliyorum. Ablam dün ilk defa eskişehir'den geldi ve biz buluştuk sahile gittik ve yanımda böyle durmadan telefonla uğraşıyordu hep arkadaşlarıyla konuşuyordu arkadaşlarını bana gösteriyordu Ben de zaten yalnızım ya hani gösterecek hiçbir şeyim yok sadece konuşuyorum öyle onu dinliyorum işte o da geldi benim yalnızlığımdan vurdu dedi ki işte bak dedi senin şu an dedi hiç arkadaşın yok ama d ben dedi şu an dedi Bir yere gitsem bak Antalya'ya geldim hala eskişehir'den bana yazıyorlar gel gel diye. Sen de dedi seni bir arkadaşın olsun yalnız kalma illa dedi beklemek zorunda değilsin sen adım at. Neyse ben de zaten evde kalıyorum okulum yok bir şeyim yok işe girdim dayanamadım çıktım zaten minik bir engelim var o yüzden çok ayakta kalamıyorum dayanamadım yani. Üniversiteye hazırlanıyorum işte bana bunları dedi keşke okusaydın dedi kendisi Spor ve Lazere başlamış işte otururken böyle göbeğimi vurup dedi ki sen de anca oturup göbeğini şişirirsin dedi bir ara da Şu an yanımda o arkadaşım olsaydı şu an biz gülüşüyor eğleniyor olacaktık ama sen de hiçbir şey yok yalnızsın dedi anlatacak da hiçbir şeyin yok dedi sen hiç bir zaman mutlu olamicaksın benim gibi dedi bu hayatı yaşayamicaksın dedi çalışsanda.. Ben de ben memnunum vücudumdan dedim.. öyle yani nedense böyle 3 4 saatliğine buluşmamıza rağmen benimle hiç ilgilenmemesi.. bilmiyorum Ben halen ağlıyorum kalbim çok kırıldı hatta dün gece panik atak geçirdim stresten haklı mı bilmiyorum akıl verin
Yalnızım 18 yaşındayım ablamın bu zorbalık konusunda napmalıyım akıl verin lütfen?