Bir tane spor yapan kitap okuyup kişisel gelişimine önem veren kapalı görmedim
Çoğunluğuda zır cahil köylü oluyor
Çoğunluğuda zır cahil köylü oluyor
Nerde görmediniz? Spor salonunda mı yoksa gittiğiniz kğtüphanelerde mi , yoksa sosyal etkinliklerde mi mesela gittiğiniz bir konser veya tiyatroya hiç tesettürlü insanlar gitmiyor mu? Mesela bir sanat galerisinde hiç tesettürlü bir kadınla karşılaşmadınız mı?
Böyle genellemelere dikkat etmek gerekiyor. İnsanları dış görünüşlerine veya inanç tercihlerine göre yargılamak doğru bir yaklaşım değil. Herkesin yaşam hikayesi, eğitimi ve ilgileri farklıdır. Tesettürlü kadınlar arasında da spor yapan, kitap okuyup kişisel gelişime önem veren çok kişi var. Bu tür önyargılar, bireysel farklılıkları göz ardı etmeye sebep olabilir ve başkalarına haksızlık yapabilir. İnsanları birey olarak tanımaya çalışmak, ön yargılardan uzak durmak önemli 🧡😊.
Cevap
12Cevap
Her konuda olduğu gibi bu konuda da genelleme yapılmasına karşıyım. Evet bir çok kişi var öyle ama çok iyi şekilde kendini geliştirmiş kişilerde var.
Ahahahah sizin bu din ile alip veremesiginiz nedir 80 senedir akliniz baş örtüsü namaz cami millet neler neler yapti sizler ayni cehalettesiniz iyi ki reisimiz geldi de bizi uzaya xikartacak 😀😂🤣
Alakası yok benim görüştüğüm spor yapan taş gibi fiziği olan yatakda sevgilisini uçuran harika kadınlar
Gerçekten sana katılıyorum ama aşırı sexsiler bilgin olsun
Dizi instagram fal dedikodu gıybet burçlar olmasa türk kızından geriye bir şey kalmaz. Türbanla ne alakası var.
Yanlış bi yaklaşım bu haklın içinden gelen beyinlere yerleştirilmiş bi önyargı sadece.
İnançları gereği. Okurlarsa zaten iman kalmaz.
Bende ya inan orta okulu ya da ilk okulu
Bence önyargılı olan cahildir
Sen denk gelmemişsin. Bu kadar genelleme yapma
Edep edep edep
Tıp okuyorum
Nerden biliyorusn?
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?