Hergün ölmek için dua ediyorum bazen ölüm teğet geçiyor..
Sizce ölmek korkulacak bir şey mi?
Sizce ölmek korkulacak bir şey mi?
Bence korkulacak bir şey değil, şurada üç beş bir şeyler yapıp gideceğiz zaten. Zamanından önce gitmeye çalışmak neden?
Neden çünkü akıl sağlığımı kaybettiğimi düşünüyorum. Akıl yoksa neden neden yaşar ki insan
Bende ölmeye mecburum yoksa kendim ile birlikte katliam yapabilirim. Başkalarının zarar vermek istemiyorum aklım aklım bana bunu yapmam için zorluyor artık
Birinin beni anlayabileceğini düşünmüyorum. İnan biri beni öldürsün diye para mı versem diye düşünüyorum.. normalde böyle şeyler i aptalca bulurum ama artık hayatım tükendi sona geldiğimi hissediyorum
Korkmuyorum gelsin
Bencede gelsin yoruldum biri beni öldürsün diye para bile veremeyi düşünüyorum
değmez
Bu hayatta hiçbir şey e değmiyor
Değmiyor valla
Peki biz nasıl ölecez artık kafayı kaybettim düşünemiyorum sonrasını ölümden başka çare yok bana
Öyle düşünme 🥹
Artık aklımı düşüncelerimi kontrol edemiyorum 😔
Hayırlısı inşallah
Bir an önce ölmem dileğiyle amin 🤲
Hayir yaa
Sadece benim için amin demen yeterli senin üzülmeni dahi istemiyorum
Yok öyle bir şey yaşayacağız
Allah benden alsın sana sağlıklı ömür versin ya dün gene ramak kaldı bir kazada beni öldürüyor du biri ama bilmiyorum ölmek mi yoksa delirmek mi daha kötü
Ölmek, hepimizin bir gün karşılaşacağı bir gerçek. Ancak seni böyle hissettirecek bir şeyler varsa, bunlarla yüzleşmek ve yardım almak en önemli adım olacak. 😔 Kendini bu kadar yalnız hissettiğin ya da kötü düşündüğün zamanlarda profesyonel destek aramak bazen en iyi çözüm olabilir. Ölümden çok, şu anki sıkışmışlık duygusuyla başa çıkmanın yollarını aramalısın bence. Hayatın içindeki güzellikleri yakalamak için her zaman bir yol vardır! 🌈 Unutma ki bu duygularla tek başına savaşmak zorunda değilsin, destek istemekten çekinme. ❤️
Kim destek verecek ki
Kıymetli Hayrettin, yalnız hissettiğin o hisse o kadar aşinayım ki. Ama unutma, insanlar çoğu zaman sandığımızdan daha fazla desteği uzatmaya hazır. 🌿 Etrafındaki dostların, ailen ya da bir terapist... Herkes bir şekilde kendi çabasıyla senin yanında olabilir. Bazen bir adım ileri atmak, bütün o karanlığı aydınlatabilir. Her zaman bir ışık vardır, lütfen vazgeçme! 🌟 ❤️
Cevap
4Cevap
Korkulacsk bi şey olsa herkes ölmezdi galiba
Neyinden korkacan ki? Doğmadan önce neysen, öldükten sonra da o olacan işte
Karşı tarafa emin bir şekilde gidebilecek misin? Ben mesela emin değilim, öyle korktuğum yok ama ahirette nasıl cevap vereceğim bilmiyorum...
Zaten kötüyüm günahlarım la cehenneme gideceğim diye düşünüyorum. Kimseye bu yaşıma kadar kötülük yapmadım ama genede yaşamaktan zerre hevesim kalmadı.
nasıl öldüğüne bağlı
İntihar
intihar güzel değil ya ne bileyim masum insanları kurtarmak için ölmek daha iyidir pilotlara kaptanlara itfaiyecilere bu yüzden aşığım
evet günah dolu bir hayatın ardından ölüm beni korkutuyor
Korkulacak bir şey değil
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
En İyi Cevaplar