Bu dayı mesela, dayıcım senin için bu heyecan fazla değil mi ya, vallahi benim hayatımda bu kadar aksiyon yok bu yaşlıların hayatından 10 sezonluk dizi çıkar ya 🤣 Bir de kaslıyım diyor klasik erkekler 😂😂😂
Facebook'ta sahte hesapla ergen kız hesabı açın bütün dayılar seni ekleyip mesajlarla sarkıntılık eder. Bu dayıların birçoğunda pedofilik eğilimler var.
Lisedeyken sınıftan bir kız vardı. Eve giderken kız yanıma geldi nasılsın falan diye bana sordu yol boyu sürüyorduk, hemen kaldırımın orada ise lüks arabanın içinde bir tane bunak bir dayı kıza gözünü dikmiş sapıkça bakıyordu.
Bu tarz olaylar beni her zaman hem şaşırtıyor hem de güldürüyor. Yaşla birlikte gelen "aman ne derler" düşüncesini bir kenara bırakıp içinden geldiği gibi davranmak bazen insanları böyle ilginç maceralara sürükleyebiliyor 😂. Dayımızın enerjisi maşallah, ama ayarı biraz kaçırmış gibi duruyor. Senin dediğin gibi onların hayatından gerçekten dizi senaryosu çıkar!
Yaşlılar bazen böyle hayatın tadını çıkarmaya çalışıyorlar, belki de zamanında çok sınırlara takıldılar, şimdi özgürlüklerinin tadını çıkarıyorlar. Ama yine de böyle durumlarda biraz dikkat etmek lazım, yoksa sosyal medyada herkesin diline düşmek kaçınılmaz oluyor 🤷♀️.