Akıl vericek birilerine ihtiyacım var lütfen yardım eder misiniz?

Şimdi öncelikle berbat bir babam var ailede baba nasılsa ailenin durumu da o şekilde oluyor kötü bir çocukluk geçirdim şuanda da hayatım kötü ilk defa ciddi anlamda i#tihar etmeyi düşünüyordum sonra vazgeçtim pes etmek istemedim sevdiklerimi üzmek istemedim hayatımı yaşamak istiyorum ama çok baskıcılar dışarı çıkmama izin vermiyorlar tek dışarda görünce kızıyorlar liseyi birinci dönemde bırakmak zorunda kaldım okula ferace ile gitmeye zorluyorlardı psikolojim bozulmuştu bende bıraktım o günden sonra günlerim hep evde tek başıma günler kendini tekrar ederek geçti yakın zamanda 18 oldum beni uzun zamandır seven biri var imanlı gerçekten iyi bir insan sadık öyle değildir demeyin öyle ama ben onu sevmiyorum sevemiyorum kaybetmek istemiyorum ama onu oyalamak da istemiyorum iletişimde değildik ara sıra dayanamayıp yazıyordu şimdi evlenme teklifi etti ben evlilik istemiyorum hele bu yaşta evlenmek asla istemiyorum ama evdeki herkes üstüme çok geliyor evlen evden git kurtulalım artık diyorlar şakayla karışık ciddi bakışla diyorlar ama anlıyorum ben istediğim hayatı yaşayamıyorum kaçıp gitmeye cesaretim yok maddi gücüm yok çalışmama da izin vermiyorlar evlilik de istemiyorum sevmiyorum ama tek kurtuluş o gibi ne yapıcam lütfen akıl verin bana 🥹
Akıl vericek birilerine ihtiyacım var lütfen yardım eder misiniz?