Günümüz erkekleri bunu yapar mı sizce?

Instagramda bir kadın gordum. Daha tanisali bir ay geçmeden adam kadinla sevgili olmak istemiş. Kadin tamam demiş ama bir gün arabasını satması gerekmis. Telefon gelmiş gitmek zorunda kalmis. Sadece iki saat sonra adama kadının öldüğünü haber vermisler. yabancı bir ülkenin yaptığı saldırının ortasında kalmış. Eli yüzü hep yanmış aylarca hastanede kalmis heryeri alçı tabi. Kadinin sürekli alcisini çıkarıp derisini yuzmus sonra yeniden alçıya almışlar yüzünü kollarını falan. Daha tanisali bir ay dolmamisken adam hastanede her gün kadinin başında beklemis ona bakmis. Hatta hastanede kadinin her yeri alçıyken ve hastane yatağında yatiyorken adam kadina evlenme teklifi etmis. Sonra kadın hastaneden çıkmış ama her yeri yara bere iz tabi. Doğal bitkisel yağlar kürler kullana kullana iyilesmis hatta çocukları olmuş. Bu olay Türkiyede yaşanmış ve Türk bir ailenin başına geliyor. Şimdi günümüz erkeklerine bakiyorum da genelleme yapmak istemiyorum en nefret ettiğim seydir. Bence şu an türk erkeklerinin yüzde 90 ı bir kadina böyle yapmaz. Sadece yüzde onluk kisim var belki onlar yapar sadece.
Günümüz erkekleri bunu yapar mı sizce?