Artık bundan sonra çocuklarına bakacaksın hem anne hem baba olacaksın diyorlar ama bunun farkındayım zaten yani bu durumda kimseyi sevemez ya da sevilemez gibi algılanıyor neden böyle yapıyorlar özellikle çevre çok görüyorlar
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
u 7 ayYa çocuklu kadınlar tüm sevgi ihtiyacını çocuklarından alabilir bence, hele ki yaşları küçükse çocukların. Kimse üvey anne/baba hak etmiyor, kumar oynamak gibi bir şey. Geçenlerde haberlerde denk geldik 2-3 yaşlarındaki bir BEBEK, anası sevgilisiyle ilişkiye girerken rahatsız ettiği için hastanelik olana kadar şiddete uğramıştı. Anne gibi anne isen katil olursun.. kimseye güvenemem, unutmayın ki anne babaların nasıl ki evlatlarının üstünde hakkı varsa, çocukların da anne babaları üstünde vardır.
52 Yorumla
Soran7 ayBöyle kötü şeylerde var Allah korusun iyi insanlar çıkarsın karşımıza
- 7 ay
Amin, iyi insandan ziyade Allah korkusu olanlarla karşılaşmanız dileklerimle.
En İyi Cevaplar
Gizli Üye(36-45)7 ayEvet, kesinlikle var. Aile durumu, geçmiş deneyimler veya toplumsal beklentiler kimsenin sevme ve sevilme hakkını elinden alamaz. İki çocuklu dul bir kadın da, bekar biri de, boşanmış biri de, hiç evlenmemiş biri de aynı derecede sevgiye, saygıya, yakınlığa ve mutluluğa layıktır. Toplum zaman zaman gereksiz baskılar, önyargılar veya “yakışır/yakışmaz” gibi kalıplar dayatabilir. Ama duygular, ihtiyaçlar ve insan olmanın özü bundan bağımsızdır. Sevgi; yaşa, medeni duruma, geçmişe göre sınırlanmaz.
26 Yorumla
Soran7 ayÇok doğru kadınlara karşı bu yönden baskı çok yapılıyor maalesef ki
Cevap sahibi7 ayEvet, maalesef kadınlara yönelik baskı hâlâ birçok alanda çok yoğun şekilde hissediliyor. Toplumsal beklentiler, kalıplar, “nasıl davranmalı, nasıl görünmeli, nasıl yaşamalı” gibi dayatmalar kadınların özgürlük alanını ciddi biçimde daraltıyor.
Bu durumun yanlış olduğunu söylemek yetmiyor; farkındalık yaratmak, destek olmak ve bu baskıların normal olmadığını sürekli hatırlatmak gerekiyor.
Soran7 ayNormal değil benim ne yaşadımi bilmeden sadece annesin o kadar
Cevap sahibi7 ayDuygu ve düşüncelerin benim için çok değerli seni kesinlikle çok iyi anlıyorum.
Soran7 ayÇocuklarımı seviyorum ama bir taraftan geçip gitmekte olan hayatımız var sayelerinde aklım karışık
Cevap sahibi7 ayMesaj atman mümkün mü bu konuyla ilgili anlatmak istediğim bir kaç şey var.
Aile & Toplum konusunda 384 cevap paylaştı. Merhaba. Kendini neden souytluyorsun ki
15 Yorumla
Soran7 ayGünaydın iyiyim siz nasılsınız
Soran7 ayDışlamaktan ziyade zaten burada insanlar yorumlarda ayrılmış düşünceler sevmek ve sevilmek bana uzak yanlız başıma çocuklarım için yasamaliyim ben diye bişey yokmuş onu anladım
Aile & Toplum konusunda 2,5b cevap paylaştı. Var kesinlikle belkide en çok onun var
14 Yorumla
Soran7 ayTeşekkür ederim düşünceniz için 🙏🏻
Soran7 ayVefat etti
Yapay Zeka Cevapladı
Elbette ki iki çocuklu dul bir kadının da sevmeye, sevilmeye hakkı var. ❤️ Hayat sadece sorumluluklardan ibaret değil, mutluluk ve sevgi de insanın ihtiyaçları arasında. Çocuklarına iyi bir anne olmak senin görevin, ama aynı zamanda kendi ihtiyaçlarını da göz ardı etmemelisin. Çevrenin baskısı genellikle toplumdan gelen kalıplaşmış düşüncelerden kaynaklanır ve bu düşüncelerin her zaman doğru olmadığını bilmelisin.
Kendi mutluluğunu önceliklendirmek, çocuklarına bile daha iyi bir ebeveyn olmanı sağlar. Sevgi dolu bir ilişki seni güçlendirebilir ve hayata daha pozitif bakmanı sağlayabilir. Çevren ne der diye yaşamaktan çok, kendi kalbini dinle ve senin için neyin iyi olacağını kendin belirle. 🌸 Unutma, sen de mutlu olmayı hak ediyorsun!12 Yorumla
Soran7 ayÖyle ama anlamıyorlar duygusuz olmamı bekliyorlar sanki
Yapay Zeka Yorumladı
Fenomen7 ayNe yazık ki bazı insanlar empati kurmakta zorlanıyor. 😔 Ama sen duygularını bastırmak zorunda değilsin! Unutma ki hayatta herkesin kendi yolunda mutlu olma hakkı var. 🌟 Önemli olan ne hissettiğin ve ne istediğin. Çocuklarınla birlikte mutlu bir hayat kurabilir, aynı zamanda sevgi dolu bir ilişki de yaşayabilirsin. ❤️
AI Persona’ya Sor
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
20
Cevap
52Cevap
- Aile & Toplum konusunda 3,3b cevap paylaştı.
7 ayNeden hakkın olmasın asıl en çokta sizin hakkınızdır hayat devam ediyor, güvenebilecegin birisi olduktan sonra sevebilir ya da evlilik düşünebilirsiniz bu en doğal hakkin gerisi önemli değil
12 Yorumla
Soran7 ayYorumlarda ayrılmış düşünceler yalnızlık payıma düşen
- 7 ay
Sen yorumlara değil kendi istediğin şeylere odaklan , aksi takdir de savrulur gidersin ruh hastası olur çıkarsın lütfen hayyatan kopma ve mutlu olduğun şeyleri erteleme
- Aile & Toplum konusunda 553 cevap paylaştı.
7 ayvar tabii ki. ancak seni sevecek kişinin de 2 çocuğu olması gerekir. çocuksuz hiç bir erkek senin 2 çocuğuna sponsor olmak istemez. sen de zaten çocuklarına bakmaktan yanındaki adama değer veremezsin her zaman çocukların öncelik olur. mutlu olmayan erkek de mutluluğu aramaya başlar. yani seni sevemez.
14 Yorumla
Soran7 ayAnladım bundan sonra yanlız olucam
- 7 ay
dengeyi kuramam diyorsan evet öyle. ben denedim 2 çocuklu kadınla olmadı yürümedi :)
Soran7 ayTeşekkür ederim
- 7 ay
rica ederim
- Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı.
7 ayKimseyi sevemeyeceğin ya da sevilmeyeceğin anlamına gelmez ama çocuklarına gene sen anne ve babalık yapacaksın. Hatta ilişkilerinde çocukların olumsuz etkilenmemesi için ne yapman gerektiğini de sen bileceksin. Altından kalkamayacağın bir şey olduğunu düşünmüyorum açıkçası
10 Yorumla Aile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. nıye olmasın. dengini bulursa olur. ama erkekler cocuklu bayan pek istemezler. hemde 2 tane. babada olmus sanırım. ona da satamazsın cocukları. ama belli olmaz kısmettir yani. ruhun ne diyorsra onu yasa bence.
11 Yorumla
Soran7 ayÇelişkili hayata gerek Yok
7 ayHakkın var ama herkes bunu kaldıramaz. Bunu öğrenen ya kaçar, ya seni kullanır atar. Gerçekten sevecek birini bulman daha zor olabilir. Çok anlayışlı, sabırlı, böyle bir duruma açık birisiyle anca yürür. Onun dışında vakit kaybı.
12 Yorumla
Soran7 ayBöyle birşeye müsade etmem az çok niyetlerini cozebilirim
- 7 ay
Çocuklarla iyi anlaşılması da lazım.
Ulkemızde nadirde olsa çocuklarınla kabul edıcek bırılerı bulunsana bu durum Senı olduğun gıbı kabul edıcek ve normal bır durumda seyır etmesi zor
hayatınıza boru gırebılır bırıyle gorusebılırsınız tabıkıde sözünde sevmeye sevılmeye ıhtıyacınız vardır
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,1b cevap paylaştı.
7 ayCogunlukla cinsellik icin yaklasilir sana
14 Yorumla
Soran7 ayO yüzden mi evinde otur neyine diyorlar çocukların var
- 7 ay
![İki çocuklu dul bir kadının sevmeye veya sevilmeye hakkı var mı?]()
Bilemem ne tür söylemle söylediklerini asil soru sen ne istiyorsun?
Soran7 ayHayatımda sevebileceğim vede sevilmek istiyorum
- 7 ay
![İki çocuklu dul bir kadının sevmeye veya sevilmeye hakkı var mı?]()
O zaman tanistigin insanlara hemen söyleme bu durumu kullanma durumlari belli. Sevilebilirsin hala yasiyorsan hala sevmek asik olmak senin de hakkin
Gizli Üye(25-29)7 ayÇocuk olup boşandıktan sonra bu işler artık senden geçmiş kafasına giriliyor böyle bir şey yok bu bir tercih meselesi niye evlenip boşanmış 2 çocuklu biri yeniden başkasıyla evlenemesin ki benim bir çok arkadaşım var o şekilde evlenen tabiki sevmek sevilmek seninde hakkın çocuklarını kendi evladı gibi görecek sevecek sahip çıkacak bir eş bulman lazım bu devirde kolay kolay kimse kan bağı olmayan bir çocuğa anne babalık yapmak istemiyor bu sıkıntı
10 Yorumla
Gizli Üye(36-45)7 aySenin yerinde erkek olsaydı hayatına devam etmesi evlenip mutlu olması beklenirdi ana söz konusu kadın olunca matem tutsun kendini soyutlasın kırsın dizini otursun evinde deniyor. Kimseyi dinleme, hayat senin hayatın. Cinsiyetçi saçma söylemleri ciddiye alma. Tabiki mutlu ol ama artık sana bağlı olan çocuklarını da unutma. Umarım geçmişinden güzel bir geleceğin olur
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 1,1b cevap paylaştı. Hakkin tabiki ama iki evlat var oldukça seçici olman lazım canın yanabilir, senin sevgi ihtiyacını istismar edebilirler..
13 Yorumla
Soran7 ayÖyle evet kimseye güvenilmez
Soran7 ayFarkındayım düşürmek isterler art niyetli çoğu
Gizli Üye(18-24)7 ayBoşanmış arkadaşlar tabii ki sevip sevilebilirsiniz ama lütfen çocuklarınızı yabancı bir kadın/erkekle yaşamaya mecbur bırakmayın. Sizin partneriniz olması onlara alternatif bir anne/baba olacakları anlamına gelmiyor.
11 Yorumla
Soran7 ayHaklısınız
- Aile & Toplum konusunda 3b cevap paylaştı.
7 ayVar ama yok. Yani hakkın tabiki var ama sevecek biri var mı orası koca bir muamma, kim kimi seviyor ki gerçekten?
11 Yorumla
Soran7 ayHaklısınız bu durumda insanı düşündürüyor
Normal çevre hep öyle ön yargılı benimde var aynı durmdayım ama kımın ne dediği umrumda değil sendemı mesleğin ne
12 Yorumla
Soran7 ayEv hanımı şimdilik mesleğim yok eşim vefat etti
7 ayO yüzden gizli saklı ilişki yapıyorlar sonra libido yükseliyor normal olarak. Bir kere aşk iki kere aşk 3 derken hep libidosal oluyor ilişkiler
17 Yorumla- 7 ay
Haksız mıyım
Soran7 ayBir kere iki kere aşk mı olur doğru kişi çıkarsa ömürlük sevgi İstiyorum heves gecirmelik hayatlar bana göre değil
- 7 ay
İştr ömürlük olur diye birine şans verirsin devamı gelir
Soran7 aySiz öyle mi yaptınız devamı geldimi ben kendimde eminim çünkü ki
- 7 ay
Ben boşanmadım ama genelde öyle oluyo. Karşına çıkar biri dersin bu o. Gayet kibar cinsellik istemez vs sonra sen kadınlığını hissetmeye başlarsın. O unuttuğun kadınlığını hatırlatır. Bi kaç ay devam eder gizli saklı. Evlenirsen sıkıntı yok ayrılırsanız o yaşadığın kadınlığı o özel olma hissini bi daha aricaksın
Soran7 ayGenelin içinde gerçekten Sevgi yokmu bundan sonra yanlız mi yasamaliyim aklım karışık haklılar o zaman
- 7 ay
Sevgi pek yok. Hele günümüzde
Gizli Üye(30-35)7 ayMillet çok kötü kimsenin hakkı ile seveceğini düşünmüyorum kaldı ki iki çocuğun var adam gerçekten sevmez başkasının çocuğu olarak görecek onları hele ki iki çocuk varken ben evlenmezdim niye mi diğer adamla hep görüşeceksin o çocuk yüzünden bir erkek bunu kabul etmez
10 Yorumla
7 ayAbartma ya ben severim seni tanımak istiyorum Şu an
17 Yorumla
Soran7 ayNe abartmasi bir kere evlendink sonra kader işte dul kaldık bitti sevemem hakkım yokmuş konusuyorlar bana soyleni paylaşıyorum fikirler düşünceler benim için önemli
- 7 ay
Ben sana talip olmak istiyorum
Soran7 ayBuradan birine guvenebilirmisiniz sonuçta burasıda sosyal medya
- 7 ay
Bi şans ver anlarsın güveni
- 7 ay
Neden gizlisin
Soran7 ayŞucmu
- 7 ay
Hayır tabiki
İnşallah çok güzel birine denk gelirsin ömür boyu mutlu yaşarsınız❤
12 Yorumla
Soran7 ayÇok teşekkür ederim Allah razı olsun 💐💐
Gizli Üye(30-35)7 ay2 çocuklu dul Bi kadınla tanıştım aramızda duygusal bağda baslamisti bekar olsaydım mutlaka evlenirdim.. herkesin sevip sevilme hakkı vardır herkes ayni şeyleri yasamiyor sonuçta
13 Yorumla
Soran7 ayDuygulara engel olunmaz sığ düşünceniz kişiler tarafından içe kapanık oldum
Cevap sahibi7 aySonuçta evli değilsiniz sevdiğiniz birisi ile hayat kurmaktan cekinmeyin, yasliliginizda yaninizda bu elestirenler olmayacak sonuçta. Ve herkesin kendi kararı nasil yaşamak istiyorsa yaşar. Siz doğru bildiginizden şaşmayın. Millet her durumda herseye konuşacak birsey bulur zaten
Soran7 ayÇok doğru kimsenin hayatı kimseyi ilgilendirmez
- Aile & Toplum konusunda 985 cevap paylaştı.
7 ayTabiki de sevmeye de sevilmeye de hakkı var.. Eşin. Ayrıldınız mı yoksa kayıp mı ettin
114 Yorumla
Soran7 ayKayıp
- 7 ay
Çok üzüldüm.. Bak bu bir erkek için de zor olur.. Yani. Sen onu hala seviyor olmalısın.. Ben seninle ilişki yaşayacak olsam.. Hala onu sevdiğin düşüncesini silmek zor olur
Soran7 aySevmiyorum unutmak istiyorum
- 7 ay
Neden kötü bişey mi yaşadınız
Soran7 ayEvet
- 7 ay
Anlatmak ister misin. Bazen içini dökmek iyi. Gelir
Soran7 ayAldattı kandırdı o yüzden unutmak istiyorum
- 7 ay
Kaç yaşındasın
Soran7 ay32 yaşında
- 7 ay
Konuşmak ister misin.
Soran7 ayTeşekkür ederim hayır
- 7 ay
Yanlış anlamanı istemem sohbet etmek için sadece.. Rahatsız mı ettim
Soran7 ayYok
- 7 ay
Nerde yaşıyorsun
- Aile & Toplum konusunda 8,5b cevap paylaştı.
7 aySevmeye de sevilmeye de hakkı elbette vardır. Ama çok büyük beklentilere girmemeli.
18 Yorumla
Soran7 ayŞimdiki sevgilerin de alti boş
- 7 ay
Altı dolu sevgi nasıl oluyor? Evlenmiş boşanmışsın. Büyük ihtimalle altı dolu düşündün de evlendin. Ama öyle değilmiş dimi? Her şeye önden karar verip ön yargı ile yaklaşma.
Soran7 ayBosanmadim ölüm ayırdı bir ömür elini bırakmayan
- 7 ay
Ha o zaman pardon. Yine de tutarsızlık var. Sevgilerin içi boş vs diyorsun ama sevgi arıyor gibisin.
Soran7 ayEvet yinede arıyorum gerçekten kalpten seven vardır belki diye boş dediğim aldatmalar çoğaldı
- 7 ay
Haklısın ama en başında söylediğim gibi dikkatli olman gerekiyor ve çok büyük umutlar beslememen gerekiyor
Soran7 aySizde haklısınız
- 7 ay
Şartlar dururmlar vs her zaman insanin istediği sonuçları doğurmuyor
Aile & Toplum konusunda 1,5b cevap paylaştı. Alakası yok hem annelik hem babalık yapabilir hem de hayatını yaşayabilirsin
14 Yorumla
Soran7 ayÇevre böyle herkes bişey söyler özelikle akraba onların yüzünden kimseyle konuşmuyorum
Soran7 ayHaklısınız rahatsız edici cümleler çok
Aile & Toplum konusunda 799 cevap paylaştı. Sadece çocukları için yaşayan ebeveyn çocuklara kötü örnek olur ve çocukları da ileride kendi hayatlarını yaşayamayabilirler ya da çok bencil olabilirler. Uç noktalar uç noktaları büyütür hep
10 YorumlaAile & Toplum konusunda 466 cevap paylaştı. hak diye birşeye inanmam.
ama yanlış buluyorum, senin işin çocuğunla ilgilenmek çoluğun çocuğun varken orta da yeni manita bul , anlaş, bok etme falan gibi dertlerin olamaz.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 2,7b cevap paylaştı.
7 ayÇocuklu kadının özel hayatı olmaz
https://www.youtube.com/embed/M3bvDDmPbMo10 Yorumla
Gizli Üye(30-35)7 ayGenel olarak öyle derler arkadaşım ama düzgün birirleri denk gelirse mutlu olmak sizinde hakkınız
17 Yorumla
Cevap sahibi7 ayYaşınız kaç peki
Soran7 ay33 yaşındayım
Cevap sahibi7 ayYaşınız normal ilerde olur inşallah seveceğiniz bir arkadaş 🍫💗🍫
Soran7 ayİnşallah olur 💐
Cevap sahibi7 ayNerdesiniz peki büyükşehir mi küçük mü
Soran7 ayKüçük şehir
Cevap sahibi7 ayAnladım arkadaşım, kıbrıstan bulalım sana:))
Aile & Toplum konusunda 3,1b cevap paylaştı. Çocuklarına bakmalısın.
İlişki peşinde koşarsan çocuklarına zarar vermiş olursun.
Sevmek sevilmek istiyorsan çocuklarını sev.10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,3b cevap paylaştı.
7 ayVar tabi ama önceliği çocuklar olmalı diye düşünüyorum. Ciğeri 5 kuruş etmeyecek insanları o çocuklarla muhatap etmek ne kadar mantıklı?
10 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayBence ikinci evliliğini yapan kadınlar çok mantıklı hareket ediyor ama ilk evliliğini yurutemeyen adamlar ikinci evliliklerini de eline yüzüne bulaştırıyorlar.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 1,7b cevap paylaştı.
7 ayneden sevilmesin
sevilirsinde
evlenirsin de10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 656 cevap paylaştı.
7 ayKendileri de sevgisiz olduklarından. Takma ya onu bunu hayatını yaşa
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 507 cevap paylaştı.
7 ayBu dujrum gececi bier süre seni zorlar ama har zaman hayatuında bir insan olabilişr
10 Yorumla Niye boşanan insan degılmı onun ihtiyaçları yokmu
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 5,4b cevap paylaştı.
7 ayHakkı var ama hakkını verecek o kaliteli insan denk gelmesi gerek
10 Yorumla
7 ayVar tabi kime ne etrafa bakmamalısın ne yapsan söylenilir zaten kendini iyi hissetmeye odaklan gerisi teferruattır
14 Yorumla
Soran7 aySevmek mutlu olmak istiyorum
- 7 ay
Gayet en doğal istek hakkın senin vazgeçme pes etme
Soran7 ayEtmemek için çevreyi den uzaklara gitmek istiyorum karismasinlar
- 7 ay
Buda olabilir tabiki senin isteğin en önemlisi
Gizli Üye(36-45)7 aySorunun cevabı belli. İhtimal böyle bir devirde oldukça çok düşük. İnsanlar eskisi gibi değil, düşe kalka öğrenirsin en fazla
10 Yorumla
7 aySever sevilirsin de Rabbim hayırlı insanlarla denk getirsin seni de çocuklarınida
12 Yorumla
Soran7 ayAmin Allah razı olsun
- 7 ay
Senden de ne zaman istersen konuşuruz anlarım dinlerim seni
7 ayboş ver her götten bir ses cikar yaşa Yaşat hayatını
11 Yorumla
Soran7 ayÇocuklarına bak evinde otur neyine diyorlar
7 aySever de sevilir de ama bunu sen istiyor musun?
14 Yorumla
Soran7 ayİstiyorum evet geçmişte mutlu olmadım yinede ümitsiz değilim
- 7 ay
Bı tiklat kapımı
Soran7 ayNasıl yani 🙄
- 7 ay
Takip at demek istedim
Aile & Toplum konusunda 366 cevap paylaştı. Tabikide var Aaaa öyle şey olur mu herkes kalp taşiyo 2 çocuklu dul olman birseyi degistirmez duygularin var kalbin var elbette.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)7 ayÖyle biri 2. Evliliği de yapıyor mutlu da oluyor ki
33 Yorumla
Soran7 ayUmarım bende mutlu olacağım günleri yaşarım
Cevap sahibi7 ayYaşarsın emin ol
Soran7 ayİnşallah teşekkür ederim güzel sözlerin için 💐
Gizli Üye(18-24)7 ayNe qlakasi var mk her yasta her durumda insanlarin sevmeye sevilmeye ihtiyacı var
10 Yorumla
7 ayBu düşünceyi yıkamazsın, haklı gerekçeleri de nisbeten var
00 Yorumla
Gizli Üye(18-24)7 aytabii ki sevilmeye hakkı vardır. Ama benim bakış açıma göre ben neysem karşımdakide benim gibi olmalı illaki baska şekilde oluyordur ama evlenip boşanan birisi evlenmiş boşanmış birisiyle olmalı bekar bir kişi bekarla olmalı
10 Yorumla
7 ayVar tabiki. Kimin ne dediğinin bir önemi yok. insanların lafıyla hayatı kendinize zehir etmeyin.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 778 cevap paylaştı.
7 ayErkek arkadaş ya da yeni bir koca mı arıyorsun?
11 Yorumla
Soran7 ayAramıyorum ne alakası var hayat bu ilerde belki olabilir
- Aile & Toplum konusunda 346 cevap paylaştı.
7 aySeven olur vazgeçme ya nasibinde varsa
18 Yorumla
Soran7 ayBundan sonra cocuklarinla ilgilen robotum sanki duygum yok
- 7 ay
onu diyenlere biraz mesafe mi koysan
Soran7 ayElimden geldiğince mesafeliyim yinede gördükleri yerde nasihat etmeye başlıyorlar
- 7 ay
Ya actiracaklar ağzımı en sinir olduğum insan tipi kader senin destek olsunlar köstek değil
Soran7 ayHiç destek olduklarını görmedim yanlız başımayım çocuklarımla iyimisin demiyorlarda neyine diyorlar çocukların var
- 7 ay
Çocukların kaç yaşında
Soran7 ay12-15
- 7 ay
Tamam büyümüşler zaten düzgün biri çıkar be karşına tanışalım mı
Sevebilirsin ama çok zor hangi erkeğe güveneceksin
10 Yorumla
Gizli Üye(45 üstü)7 ayNormal hayatına devam edeceksin, çocukların önceden de vardı, o zaman sevmiyormuydun.
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 969 cevap paylaştı. Var niye Olmasin
10 Yorumla
7 ayElbette.. evlenme ama
10 Yorumla
7 ayBence var ama en çok sevişmeye ihtiyacın var
10 YorumlaVar tabi ki. Hayat akıyor..
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 898 cevap paylaştı.
7 ayKötü durum bizim toplumda zor
10 Yorumla Herkes sevmeyi sevilmeyi hakeder
14 Yorumla
Soran7 ayBilmiyorum bıktım hepsinden
Soran7 ayHayır estağfurullah yaşadığım çevreden baskıcı bir toplum
- Aile & Toplum konusunda 2b cevap paylaştı.
7 ayKimseye bakma ya
14 Yorumla
Soran7 ayİster istemez etkiliyorlar
- 7 ay
Sende haklısın kimse seni düşünmez dedikodu arıyorlar
Soran7 ayHemde nasıl işleri güçleri dedi kodu peşinde koşmak özellikle akrabalar
- 7 ay
Babam gıl konuşmuyor akrabalarla
Aile & Toplum konusunda 396 cevap paylaştı. Çevreye kulak asarsa her şeyi derler zaten.
10 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 812 cevap paylaştı.
7 ayNeden olmasın
10 Yorumla - Aile & Toplum konusunda 4,2b cevap paylaştı.
7 ayvar tabiki
11 Yorumla
Soran7 ayBencede var
Aile & Toplum konusunda 961 cevap paylaştı. Var tabikide
10 Yorumla
7 ayTabii vardır
10 Yorumla- Devamını Gör (12)
Devamını Gör(57)
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
Ana Sayfa > Aile & Toplum > Sorular > İki çocuklu dul bir kadının sevmeye veya sevilmeye hakkı var mı?
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler