Merhaba annem neden böyle yapıyor sizce?

Ben 25 yaşındayım ve benim sadece iki arkadaşım var bunlardan biri erkek biri kız yaşadığım şehirde pek gezip tozmadigim için yerleri pek bilmem dün erkek olan arkadaşım musaiti benim de bi belge çıkarmam gerekiyordu gidicem benimle gelir misin dedim oda tamam dedi neyse evden saat 2bicuk gibi çıktım belge varmamiz gereken yere 2saate anca gittik trafikten ötürü neyse belgeyi çıkardık sonra pek dışarı çıkmadığım için biraz gezelim hazır geldik dedi bana da iyi gelir diye düşündüm hani nefes almış gibi olurum gezdik falan kardeşim aramış tel sesizde olduğu için duymamışim üst üste aramış kaç defa sonra açtım dedim geziyom birazdan gelirim diye öyle böyle laf etiler bizde yol tarifinden baktık falan 11 de merkezde idim yürüdüm eve kadar eve geldim herkes fırça attı annem dedi yolun başında biri senle birlikte idi kim o halbuki yanımda kimse yoktu neyse ordanda bi ton fırça yedim annem şu an benimle konuşmuyor hayır kaç aydır işten eve evden işe gidiyorum bi yere de çıkmıyorum arada markete hani dicem aldığım maaşı kendime saklıyorum oda yok onlara veriyorum bana sadece 2-3 bin harçlık veriyorlar tüm ay onla idare etmeye çalışıyorum kötü biri de değilim neden böyle ya ben yaptım 😢

Merhaba annem neden böyle yapıyor sizce?