haahaah içinden sövüyorsun karşındakine anlayış bayıldım :D bende kişiden kişiye değişir yakın arkadaşımsa bir sebebi olduğunu açıklaması olduğunu bilirim, çok umursamadığım insansa zaten pek tınlamam orta halli ise o an tepki vermesem bile sonrasında yüzüne muhakkak vururum feci şekilde hatta :D
02 Yorumla
Soran+1 yılTabiiki tinlamadgm birinin nesine sinirlenecm :))
En İyi Cevaplar
Erkek arkadasima artik bu konuda kizmakta yoruldum. Ararim mesgule atar yarim saat 1 saat gecmis bir bakarim orda burada dolaniyor. ya da mesaj atarim takmaz ben sinir oldugum icin arka arkaya daha cok atarim o daha da cevap vermez sonuc agzina sicilasi bir durum
03 Yorumla
Soran+1 yılSonr trippli dye biz suclanyruz
Soran+1 yılTamam sakin ol :)
Abi genelde ne arayanın geri arar ne de açarım. ama bu güne kadar kimse kusmedi bunun için bana tavır yaptılar ama hayatından silen olmadı kardeş dediğin adam böyle şeylere takilmaz. kasitli yapmıyorum unutuyorum ama saçma birini bu yüzden hayatından silmek istisnalar dışında.
00 Yorumla
Görüpte cevap vermeyenle bir daha işim olmaz, telefonumu meşgule alanla da aynı şekilde. Tüm yakın çevrem bilir.
109 Yorumla
Soran+1 yılIste samimi cevap budur :)
- +1 yıl
EIG için teşekkür ederim.
@maviekran Görüpte cevap vermeyenle dedim kardeşim. Görmeye müsait ama cevap vermeye değil. Bunu kabul edemem. Müsait değilim ben seni arayacağım yazması 3 saniye sürer. Telefonumu meşgule alabilecek kadar zamanı varsa müsaittir bence. Müsait olmayan cevap veremez. Yine dediğim gibi çalıpta açmazsa hiçbir şey söylemeye hakkım yok. Meşgule alıyorsa affetmem. :)
@pusat042 Üsteki cevabı oku. Sana cevap yazacak kadar müsait değilim ;)
Soran+1 yılSamimiytnizden dolayi ben tesekkur ederim :)
- +1 yıl
Böyle yapıyorsan bence yakın çevresi diye birşeyin kalmamıştır.
Toplantıda olabilir, akraba ziyaretinde olabilir, hastanede olabilir, belki yalnız kalmak isteyebilir.
Eğer böyle tepki veriyorsan ; Müslüman isen namazda bile telefonun çalarsa namazı bırakıp telefona cevap vereceksin demektir.
Bahsettiğin gibi bir hareketler yaptığını sanmıyorum.
Lakin yapıyorsan dediğim gibi 0 arkadaş 0 akraba 0 saygı görürsün.
Soran+1 yılOlayi abartmayin yerine gore nasl davranilacgni iyi biliyrz
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
130Cevap
Silerim numarasını da kendisini de... o değer vermediğini gösterir değersiz olduğun biriyle de görüşmek ne denli mantıklı olur... tabi bir iki defa durumdan rahatsız olduğumu da belirtirim açıkça... buna rağmen nato kafa nato mermerse ölüyorum dese işim olmaz...
00 Yorumla
+1 yılUlaşmam gerekiyorsa bir süre bekler tekrar ararım.
ya da mesajımı bir süre sonra yinelerim.
Eğer hala cevap vermiyorsa bu kez endişeleniyorum yakınında ki birini ararım veya ben yanına giderim kontrol ederim. Sağ mı yoksa Selasını okutalım diye.
:D00 Yorumla
+1 yıl03 Yorumla
Soran+1 yılOhhh be :)))
- +1 yıl
Ahahah ohh :D
Isin mi var diye sorarim gec cevap veriyosa -.- ya da konusmayalim gec cevap veriyosun derim -.- gorup cevap vermiyorsa daha fena oluyorum cildircak gibi -.-
12 Yorumla
Soran+1 yılSonra neden trip atyosun oluyrz ya
+1 yılBir insanın Sorduğu soruya veya attığı mesaj'a Özel istisnai bir durum yoksa Normal bir insanın cevap verme süresi maxiumum 2 ila 3 dakika arasında. Ben bir mesaj atıp soru sorduğumda cevabı 1 saati buluyorsa Bas tekmeyi gitsin.
00 Yorumla
+1 yılGörüp cevap vermemesini anlamak için elimdeki telefonda sürekli uğraşıyor olmam lazım. Böyle bir insan olmadığım için mesaj gelene kadar başka işlerle meşgul olurum.
02 Yorumla
Soran+1 yılTabii öyle ama okudgunu bildgnz halde diyorum
- +1 yıl
Fark etmez. Acil bir durum olmadıkça sorun etmem böyle şeyleri.
bir daha muhatap olmamaya çalışırım terbiyesizliğin lüzumu yok geç cevap atmak veya okuyupta tepki vermemek ego sorunsalıdır önce insanlara değer vermeyi öğrenmeli bu kişiler öğrenemediysler de hayat öğretir sabretsinler..
00 Yorumla
+1 yılgörüp cevap vermediğini biliyorsam bana mesaj atmasını ve aynı şeyi ona yapmayı beklerim. mesajıma geç cevap veriliyorsa da ben de geç cevap veririm ödeşiriz
00 Yorumla
+1 yılAçıkçası bana yaptığının aynısını yapmaktan büyük keyif alırım;10 dk geç yazdı mesela mesajı;15 dk geciktiririm ama gördüğüne ve yazmadığına emin olduğumda...
00 Yorumla- Aile & Toplum konusunda 644 cevap paylaştı.
+1 yılMesajlaşmak kadar zor bir durum yok benim için :)
Ha hızlı mesaj yazarım ama pek aram yok.
Arayıp konuşmak daha iyi mesajla sor sor sor sonra o sana sorsun bitmiyor :)00 Yorumla Tepki vermiyorum. Bana geç mesaj atan bir insan varsa ilk başta usulca ''Bak meşgulsen başka zaman konuşalım senin mesaj atma zamanını beklemektense yapacak tonla işim var'' derim baktım devam ediyor tekrardan mesaj atana veya arayana kadar buluşmayı\konuşmayı erteliyorum.
00 Yorumlagörüp de cevap vermemesine kıl olurum açıkcası ve itina ile bir daha da ben cevap vermem ama geç cevap verebilir işi vardır müsait değildir vs
06 Yorumla
Soran+1 yılAma bn gec cevap veremyrm tutamiyrm kndmi :))
Soran+1 yılIste bn oyle olamiyrm ya hemen cevap atyrm :)
Soran+1 yılBen de oluyrm zatn genel de cevap verince kizdgmi blirtmem :)
Önceleri kesinlikle tahammül edemezdim ama şimdi takılmıyorum o detaylara, takıldığım zamanlarda ben de belli etmiyorum :)
04 Yorumla
Soran+1 yılTakilmamak kolay tabii :))
Soran+1 yılYa tinlamamk en guzeli iste :)
Geç gelen mesaja tepkim beklettiği kadar bekletiyorum...
Bazen değer verdiğim insanlar varsa onlara kıyamam o ayrı ama ona da derim geç mesaj atma canısı diye..00 Yorumla
+1 yılKafasını kırasım geliyor cidden😔 özel durumları yüzünden bazen saatlerce yazmıyordu tam ben uyurken yazıyordu sinirimden bir ton laf söylüyorum darılıp gidiyordu sonra anca sabaha...:)
00 Yorumla
+1 yılerkek arkadasim yuzunden o kadar cok bu durumu yasiyorum ki artik tepki veremiyorum :) telefona yapisik yasa demiyorum arada beni unutma diyorum ona ama iste :)
10 YorumlaBen eig deki gibi değilim. Eğer önemli bir konu konuşuyorsak ne oldu geç cevap verdin derim onun dışında yok öyle bir trip atmalar falan.
01 Yorumla
Soran+1 yılAma zaten adami anlamamssiniz gercekten isi varsa bu onemli degil lakin bu surekli sebepsiz tekrarlanrsa durum belli..
+1 yıldeger verdigim biriyse ve bana boyle davraniyorsa sogurum yani baska aciklamasi yok. Bende ona ayni sekilde davranirim etkiye tepki sonucta
00 YorumlaSevdiğimse tartışma olur yani. Kızarım.
İşi olursa işim var desin ama umursamadığı için geç yazma durumunda çok sinirlenirim.00 Yorumla
+1 yılCok sinir oluyorum kavga bile ediyorum bazen ama bazende bişey olmamış gibi davranıyorum konuya bağlı..
00 YorumlaOzelikle cvo vermedgini anladysam bitmistr oda bebden cevap alamaz. Biri sormuyorsa hayatta yazmam bir daha. Msjima cevap vermediysede numarasini siliom umursamiyorum bir daha. Kimseyi cok onemli kilmiyorum :))
00 YorumlaAile & Toplum konusunda 2,4b cevap paylaştı. geç cevap veren bir sevgilim olmuştu sevgili olduktan 3 saat sonra ayrılmıştım.
Halbuki kızın telefonu bozulmuştu ama olsun tükürdüğümü yalamam =d01 Yorumla
Soran+1 yılSenden de bu beklenir :))
+1 yılİşi vardır herhalde diyorum.. Sonuçta kimsenin hayatı benden ibaret değil değil mi?
10 Yorumlagenelde facebooktan mesajlaşıyorum görüldü yapmadan mesajlarını okuyorum güzel oluyor farkedilmiyor :D
00 Yorumla
+1 yılDuruma göre değişir önyargılı olamam. Karşı tarafa söz hakkı vermek gerek aksi takdirde bu sizi çekilmez biri kılar
00 Yorumlaİşi olabilir..
Sürekli tekrar edilen bir durum değilse anlayışla karşılarım sorun değil.
Farklı bir nedeni olduğunu düşünürsem mesaj bile atmam.00 YorumlaKişiye göre değişiyor :) mesela en yakın arkadaşım geç yazsa kızarım ki o da geç yazmaz ben de :) gerisi önemli değil
00 Yorumla
+1 yılbence ayıp bir davranış yakıştıramıyorum. ben gördüğüm an cevaplarım.. kim olursa olsun..
04 Yorumla
Soran+1 yılIste olan bu..
- +1 yıl
hayır mesajı görmezsin cevap gelmez anlarımda neden görüpte cevaplamazsın.. neyin tribidir.. amaç nedir yani.. mesaja bakacak zamanın var bir he he demeye mi yok..
Soran+1 yılYa iste tam da dusuncelerime tercuman :)
- +1 yıl
tişikkirler :DD
+1 yılbir gün sonra karşısına geçip la şekilmi yapıyon beğenmiyon mu beni derim etceğim küfür varsa ederim :)
024 Yorumla
Soran+1 yılCok iyi ya :))))
- +1 yıl
ne arkasında sövüp gıybette girecem be :))
Soran+1 yılYapabiliyosan ne mutlu sana :))
- +1 yıl
yaparım kız erkek fark etmez :))
Soran+1 yılDevam et :)))
- +1 yıl
o yüzden yanlızım :))
Soran+1 yıl::))))
- +1 yıl
ölem ben ölem ben şans yok arkadaş bende facede kızın biri numarasını verecek ben çevrimdışıyım burada geziyorum şans yok bende :DD sonra girdim tabi kız çıkmış :)
Soran+1 yılOooi sanaldn kiz avlama :))
- +1 yıl
iyi bari numarayı verdi sonunda ben kız ayarlamam ki :))
Soran+1 yılHe sukur :)
- +1 yıl
ilk defa kızın biri istemeden numara verdi bende şaşırdım :))
Soran+1 yılHadi gule gule kullan nmrayi :))
- +1 yıl
yok ya mesaj atmadım o atsın boşver :))
Soran+1 yılPekii bakalm :)
- +1 yıl
numarayı veren mesaj da atar dimi :))
Soran+1 yılBen ne bileyim ilk adimi sen iste da :)
- +1 yıl
mesajlaştık gece boyuncada bilmiyorum bugün rahatsız etme uyuyacam dedi :)
Soran+1 yılTobe bismillah :))) ben bilemem artik
- +1 yıl
uyuması lazım işte 06 ya kadar mesajlaştık ahahaha :D
Soran+1 yılBiraz uyusan sen de iyi gelir :))
- +1 yıl
uyurum ya gün uzun :)
Soran+1 yılIste issizsin ondan :))) nyse bn de okula gdeyim bari iyi gunler
- +1 yıl
iyi günler :))
+1 yılOnu genelde ben yapıyorum:/ alışkanlık. Konuştuklarım bilir çünkü onlar da fazla bekletmemek kaydıyla canları istediklerinde. yazar. Takılmıyorum böyle şeylere.
00 Yorumla
+1 yılcevap vermiyoruz :D özellikle whatsapp ' da çok çıkıyo görüldü diyor cevap yok. kaç kişi gitti hayatımdan saymadım. işin varsa söyliceksin yoksa o iş yaş :)
12 Yorumla- +1 yıl
valla bnnm aklıma gelenler ya beni iplemiyo , ya da bişi var diyorum. işi varsa bizi adam yerine koysa dönüş yapar. dönüş yapmazsa ilk aklıma gelen doğru oluyor beni iplemiyor :D ipimde değil diyorm :D yazmıyrm bida hatta siliyorum direk kafa rahat :)
- Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı.
+1 yılkızların bu takıntısı çok tuhaf, anında ışık hızıyla cevap istiyorlar, aceleden de aklımıza ilk gelen şeyi yazıyoz, saçma sapan bir muhabbet oluşuyo ondan sonra :)
01 Yorumla
Soran+1 yılTaknti degil saatler snra cevap verrse felakt bslar
+1 yılEtkiye tepki meselesi geç cevap yazar ise karşılığında da geç cevap alır. illa ki karsidakinin de birgün mesaj beklediği gün gelecektir
00 Yorumla
+1 yılCevap vermiyorum o 2. Mesajı atacak öyle yoksa konuşma orda biter benim için :D
00 Yorumlatepkimi koyarim ama o cvb yazincada bn gec cvb veririm
04 Yorumla
Soran+1 yılSen gec o gec nereye kadar giderse artk :)
Soran+1 yılBen de uyarayim bari :))
Genelde tepki vermem aynı taktiği uygularım o anlar zaten ;)
00 YorumlaEğer görmüşse ve geç cevap veriyorsa zaten bence konuşmak istemiyordur zorlamaya gerek duymam biter benim için kim olursa olsun :)
00 Yorumla
+1 yılUğraşmaya değmez. Cevap vermeyene de, niye cevap vermiyorsun diye trip atana da...
00 Yorumla
+1 yılişi vardır kardeşim seninle mesajlaşmak zorundamı sonra döner bir ara sana
14 Yorumla
Soran+1 yılEvet zorunda bn nasl bekletmyosam o da bekletmemeli
- +1 yıl
çok önemliyse ararsın 5 dakikada çözersin olayı neden sürekli mesjlaşmak istiyosunuzki yok size mesaj bırak hayatınıda yaşasın demekki hayatını yaşamasına izin vermiyosun onuda bu durum boğar sıkılır herşeyinizi zaten biliyonuzdur herzaman lag lag olmaz yani
Soran+1 yılNe yapacgimizi iyi biliyrz
- +1 yıl
tamam işte o kadar buyuk sorun değil bencil olma biraz işi varsa atmaz raat ol ama seninde işin varken o atarsa ve beklerse senden mesaj tepkini koy tabi ozaman
Kıyamet kopar dahada işim olmaz görmemesi mümkün değil okur ve bana müsait olmadığını belirtmeli
00 YorumlaBenim sevgilim ayrılıyo satlerce acıklama yapıyorum oyle barısıyoruz
00 Yorumla
+1 yılErgenlerin cevabı hazır: ck msglsn glba.
Haa bir de : ok by00 Yorumlasamimiyetine güveniyorsam neden geç cevap verdiğini sorarım akşama kadar onu mu beklicem :)
00 Yorumla
+1 yılgec gelen mesaj sorun olmazda mesajıma bakan ama cevap vermeyen bırde gırıp ama bakmayanları varya yanımda olsa tekme tokat döverım o derecede deli oluyrm
00 Yorumla
+1 yılMesaja vermemek, değer vermediğinin görüntüsüdür. Eğer ben de birisine değer vermediğimi belli etmek istiyorsam bunu Yaparım. Ancak bunu çok az adama yapmışımdır.
00 Yorumla
+1 yılgeç cevaba geç cevap veriyorum :D cevap yazmadıysa da cevap yazana kadar hiç yazmıyorum. Tekrar konuşmaya başladığımızda da hiçbirşey yokmuş gibi konuşuyorum :))
00 Yorumlamesajın geciktiği dakika kadar vereceğim cevabın şiddeti de değişiyor :). çok gecikirse;geciktiği için olduğunu belirtmeden farklı bir duruma yönlenerek tepki veriyorum:)
00 Yorumlakızmam tepki vermem olabilir öyle şeyler sorgulama ihtiyacıda duymam.
00 Yorumlabeni takmıyor düşünürüm ve sinirlenirim sinirlenmekle de kalmam kavga çıkarırım.
00 Yorumla
+1 yılBen öylelerinden hep soğuyup ayrılmışımdır. Soğuma nedenim ise başkasının olduğunu düşünmemdir
00 Yorumlaişi vardır derim , neden dünyanın merkezınde sanıyor ınsanlar kendılerını, insanlık hali olabilir
00 YorumlaSEnin başka işelerin vard erim ve arasada açmam sabaha kadar gerisini o düşünsün :D
00 YorumlaBen pek önemsemem sürekli olmadığı şartıyla o kadar önemsemem herkesi sevgilim dahi olsa uyarırım yapıyorsa sorunu vardır görüşürüz derim
00 YorumlaYa hadi geç cevap vermek belki tamam da görüpte cevap vermemek neyin kafası oluyo acaba silerim ben o kişiyi..
00 YorumlaMesajlaşmayı sevmem ama her konuda dakik biriyimdir. Belkide 10 dakikada gelen bir mesaja 1 dakikada cevap verdiğinizden ekiliyoruzdur.
00 Yorumlaİlla sinirlenmek mi gerekiyor bir isi vardir, cevap bulamamisur. Bizim basimiza gelmiyor mu o. O
03 Yorumla
Soran+1 yılIsinin olmadgini bilsen?
- +1 yıl
Sorarim sebebini. Cunku bazen ben de yapabiliyorum. O an ruh halim iyi olmuyor mesaj atmak istemiyorum vs. O kisiyi sevmedigimden degil. Onunla ilgili degil bireysel skintilar yasiyor oluyorum. Ama tabi karsidakine bunu anlatmak zor. Ben sahsen saygi duyuyorum. Beni sevmeyene zaten mesaj atmam. Cevaplamiyorsa vardir bir sebebi.. nu anlatmak zor.
Soran+1 yılTabiiki bu konu da hemfikiriz..
Eğer karşımdaki kişi yaparsa ben de bir gün yaparım, inadına değil mi? :))
01 Yorumla
Soran+1 yılBen yapamyrm ya
+1 yılSadece sinirleniyorum yani. Başındasın işte cevap versene bee
01 Yorumla
Soran+1 yılDegil mi yaaaaa
+1 yılbir sefer mesaja küfür edeyim derken karşımdakine yazmılştım
02 Yorumla
Soran+1 yılFelaket :))
- +1 yıl
iyi niyetle ben küfür etmem ama ağzımdan kaçmıştı
Goruldu yapti. Sonra zaman gectikten sonra mesaj attiysa once bir tribimi koyarim ortaya sonra o anlar zaten ama bu sirada da moralm cok bozulur. Sonra o nedenini soyler zaten neden mesaj atmadiginin. Sebebi gecerliyse konusmaya dewm ederm
00 Yorumla- Devamını Gör (176)
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Dünya Kupası
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat