Aile & Toplum Haftanın son günü nasıl geçiyor ? masalimge Takip Et Bilge Yaş: 21 Takip Et FacebookTwitterWhatsApp 07 Yapay Zekaya Sor Ben müzik eşliğinde temizlikte geçiyor muhteşem bir gün oluyo 😂 Haftanın son günü nasıl geçiyor ? Cevapla Nasıl Soruları Beğen Paylaş Takip Et 7 kişi beğendi
nordun_gadasi Takip Et Efsane Yaş: 36 , eic 31% 7 ay Aile & Toplum konusunda 16b cevap paylaştı. Kolay gelsin hastanede işlerim vardı onları hallettim gadası 1 4 Yorumla masalimge 7 ay Çok geçmiş olsun inşallah iyisindir Yorumla nordun_gadasi 7 ay Şimdilik her şey yolunda Yorumla masalimge 7 ay Rabbım şifa versin hep iyi olun Yorumla nordun_gadasi 7 ay Amin Yorumla
u Barış_LonelyForever Takip Et Efsane Yaş: 26 , eic 100% 7 ay Aile & Toplum konusunda 149,1b cevap paylaştı. sıkıcı geçti 0 1 Yorumla masalimge 7 ay Neden peki
Asafdg Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 6 ay Kolay gelsin eline tırnağına kuvvet çorapsızmı temizliyon çoraplımı 1 1 Yorumla masalimge 6 ay Panduflarimla Yorumla
Gizli Üye (30-35) 7 ay Kolay gelsin.Benim de ofiste geçiyor, ama, pek fazla iş yok, boş boş oturmuş, zaman geçsin diye bekliyoruz🤷♂️ 0 10 Yorumla masalimge 7 ay Boş boş oturmayin müzik açın dans edin Yorumla Cevap sahibi 7 ay Ortam biraz kalabalık. Açıkcası çekiniyorum 🤷♂️😅 Yorumla masalimge 7 ay İçinden geldiğince davran boş oturma müzik dinle vs Yorumla Cevap sahibi 7 ay Sosyalde takılıyorum zaten. Zaman geçsin diye. Daha 1 buçuk saat var, başka türlü geçmez🤷♂️ Yorumla masalimge 7 ay Guzel istee Yorumla Cevap sahibi 7 ay Öyle. Hiç yoktan iyidir Yorumla masalimge 7 ay Aynenn Yorumla Cevap sahibi 7 ay Evet.Size de kolay gelsin tekrar Yorumla masalimge 7 ay Teşekkür ederim Yorumla Cevap sahibi 7 ay Rica ederim Yorumla
faqqbaadi Takip Et Bilge Yaş: 100 , eic 100% 7 ay hizmetçisin yani evinin hizmetçisi 1 4 Yorumla masalimge 7 ay Evimin hizmettcisi Yorumla faqqbaadi 7 ay bende onu dedim zaten Yorumla masalimge 7 ay Tamam teşekkür ederim Yorumla faqqbaadi 7 ay bende sana teşekkür ederim Yorumla
Darknessonshadow Takip Et Guru Yaş: 26 , eic 83% 7 ay Aile & Toplum konusunda 443 cevap paylaştı. Çalışarak klasik nolsun 1 4 Yorumla masalimge 7 ay Biraz renk kat ozaman Yorumla Darknessonshadow 7 ay Öyle olmuyor o iş tek başıma çalışıyom 😂😂 Yorumla masalimge 7 ay İstersen olur Yorumla Darknessonshadow 6 ay Nasıl olcak o Yorumla
Zakanaツ Takip Et Yoda Yaş: 26 , eic 100% 7 ay Aile & Toplum konusunda 403 cevap paylaştı. Süpürge makinesi aynısı bizde varr 1 0 Yorumla
Anlamınıbilmekkkkk Takip Et Yoda Yaş: 32 , eic 100% 7 ay Kolay gelsin :D 1 1 Yorumla masalimge 7 ay Teşekkür ederim Yorumla
Taylant34 Takip Et Guru Yaş: 38 , eic 100% 7 ay Sıkıcı 1 4 Yorumla masalimge 7 ay Ozaman tersine çevir Yorumla Taylant34 7 ay Nasıl olcak Yorumla masalimge 7 ay Negatifi pozitife çevir Yorumla Taylant34 7 ay Sen çevir cevrilirse de görelim Yorumla
3Valhalla4 Takip Et Guru Yaş: 31 , eic 100% 6 ay Aile & Toplum konusunda 1b cevap paylaştı. Şehvetli şekilde diyelim 0 0 Yorumla
u вshєldσn Takip Et Master Yaş: 37 , eic 100% 6 ay Aile & Toplum konusunda 3,6b cevap paylaştı. Çalışarak 1 0 Yorumla
omurcancan Takip Et Guru Yaş: 27 7 ay Aile & Toplum konusunda 654 cevap paylaştı. Kolay gelsin yorulacaksin belli 0 6 Yorumla masalimge 7 ay Yorulmak yok enerji ekip arkadaşlarım güçlü Yorumla omurcancan 7 ay Bitince görürüm seni 😀 Yorumla masalimge 7 ay Bitincede spora gidecem Yorumla masalimge 7 ay Alışkınım ben Yorumla omurcancan 7 ay Bu spor yerine geçmiyor demi Yorumla masalimge 7 ay Hayır tabiki Yorumla
ahhbukizlar Takip Et Master Yaş: 41 , eic 31% 6 ay Aile & Toplum konusunda 11,8b cevap paylaştı. Elektriksiz 0 0 Yorumla
u SilverBlooming Takip Et Master Yaş: 29 , eic 100% 7 ay Aile & Toplum konusunda 543 cevap paylaştı. Temizlik yaparak 0 0 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
20Cevap
Kolay gelsin hastanede işlerim vardı onları hallettim gadası
Çok geçmiş olsun inşallah iyisindir
Şimdilik her şey yolunda
Rabbım şifa versin hep iyi olun
Amin
sıkıcı geçti
Neden peki
Kolay gelsin eline tırnağına kuvvet çorapsızmı temizliyon çoraplımı
Panduflarimla
Kolay gelsin.
Benim de ofiste geçiyor, ama, pek fazla iş yok, boş boş oturmuş, zaman geçsin diye bekliyoruz🤷♂️
Boş boş oturmayin müzik açın dans edin
Ortam biraz kalabalık. Açıkcası çekiniyorum 🤷♂️😅
İçinden geldiğince davran boş oturma müzik dinle vs
Sosyalde takılıyorum zaten. Zaman geçsin diye. Daha 1 buçuk saat var, başka türlü geçmez🤷♂️
Guzel istee
Öyle. Hiç yoktan iyidir
Aynenn
Evet.
Size de kolay gelsin tekrar
Teşekkür ederim
Rica ederim
hizmetçisin yani evinin hizmetçisi
Evimin hizmettcisi
bende onu dedim zaten
Tamam teşekkür ederim
bende sana teşekkür ederim