Bir erkek nasıl görünürse görünsün veya nasıl isterse giyinsin istediği saate kadar dışarıda olsun bir kadının tacizine uğraması neredeyse imkansız gibiyken biz hemn hemn her gün muhakkak taciz ediliyoruz. Laf atmalar önünü kesmeler telefondan rahatsız etmeler gözüyle yemeler dokunmaya çalışmalar vs. Korkuyorum her gün tecavüze öldürülmeye kadar varacak sonunda.. abartıyor muyum bilmem diğer kızlarda yazsınlar ama beni saplantı yapmış bir çok kişi tanıyorum. Haberlerde olup bitenleri görünce irkiliyorum. Beyler genelliycem ama niye bunu yapıyosunuz?
Cevabın nedir?
Çok Süper Cevap
- Cinsel Yaşam konusunda 6,1b cevap paylaştı.
+1 yılBunun sınavını çok verdim bu yüzden sessizleştim hayatım mahvoldu ama dediğim gibi oda iyiliğime oldu evet çok kötü sessiz olmak çünkü kötülere yarıyor bu durum öncelikle küçükken çok mutlu çok neşeli konuşkan gezen biriyken birden bire komşum beni çağırıyor ilk evimizin bir yeri var konuşma yerleri herhalde kimse yok önce bakışma oluyor sonra şeyini çıkarıyor diyor ki çok cici dimi elimi alıp elletmeye çalışıyor sonra amımı açıyor Allah'tan çaycı geliyor kurtarıyor beni kapatıyor orayı sonra kuzenim 17 18 yaşındayım oda 15 16 bence kardeşi bizi bir araya getiriyor oyun oynamak için evcilik sonra uyuyakalmışım kardeşi gitmiş yine yanlızsız şeyini sürtüyor ben bunu hissediyorum uyanıyorum sonra telefonunu görebilir miyim diyor tamam diyorum o olaydan ne zaman sonra hatırlamıyorum sonra gidiyorum bekliyorum verir diye vermiyor ver artık ya diyip yine yanlızsız alırken telefonu tutuyor kollarımı bırakmıyor ilk gözlerime bakıyor ben başımı çeviriyorum bir kolumu bırakıp sağ bacağıma dokunuyor ve kardeşi giriyor içeri görüyor beni bırakıyor sonra ben ağlıyorum tokat atıyorum ve korkmaya başladım dua ettim sonra dedim seni dicem dedi ki sen kimseye diyemezsin ki sonra rahmetli kuzenimin yanında yanlız olmayı kolluyor ben rahmetli kuzenimle oynardım hep o yüzden arkadan sırtıma sonra bel çevremi tutup arkadan kollarımı tutup bacağıma dokunuyor yere düşüyorum bakın bunlar 17 18 yaşında sonra bu sene aynı şeyi yapıyor çünkü arzuluyor geçen sene bize geldiğinde süzmüştü hissettim hareket yapıyor o zorladığı şeyin yakın durmaya çalışıyor göz teması çok fazla oluyor rahatsız oluyorum ilk ayağıma ikinci gün galiba sonra en son ayağıma çarpıyor bunlar nasıl yüzsüz arsız empati yoksunu görgüsüz sonra turda biri aynı şekilde bakıyor ben sınırlı bakıyorum sinirle aşık oluyorum gece beni izliyor sonra yine kuzenin arkadaşı yol kesiyor beni istiyor göz teması kuruyor çok yakın temasda bulunuyor bunların hepsinin niyeti yatağa atmak bunun farkındayım sezgilerim çok kuvvetlidir kuzenim beni korkutuyor aklınca bana bir şey olursa öbür tarafta başına geleceklere hazır ol çünkü çok günah niye yapıyorlar tatmin olmak için elde etmek için bakireliği alma niyeti
00 Yorumla
En İyi Cevaplar
+1 yılBen de korkmaya başladım
13 Yorumla
Soran+1 yılakşam okulu çıkışı yolları koşar adım gidiyorum ya ne hakları var bize bunu yapmaya:/
- +1 yıl
Tiksiniyorum bu ülkeden
- +1 yıl
Birtek bu ülkede olmuyor bütün ülkelerde olan birşey bu
toplum olarak yetersiz eğitim ve bilinçlendirmeler, baskılar sonucunda yaşadığımız acı bir durum bu emin olun ruhsal ve davranışsal bozukluklar yalnızca erkeklerde değil, kadınlardada var ne yazıkki yaşamım boyunca başıma gelen olaylar ve şahit olduklarımı bilseniz hayretler içerisinde kalırsınız..
unutmayalımki toplum olarak kendimiz kadar topluma yeni katılan breylerin yetişmeside bizim sorumluluğumuzda, yani kötülüğüde iyiliğide yaratıp şekillendiren bizleriz, bu konuda aileme çok şey borçluyum, namus, cinsellik ve insan ilişkileri konusunda mükemmel bir bilinçle yetiştirildiğimi düşünüyorum..
sevgisini yüreğimde ve bakışlarında hissetmediğim bir karşı cinse hiç birşey hissetmedim..
toplum olarak bu illetten kurtulmamızın tek yolu yetiştirdiğimiz nesillere bilgili sağlıklı ve onurlu yaşamı öğretmekle mümkün..00 Yorumla
Abartmıyorsun. Artık öyle bir hal aldı ki biz erkekler de korkmaya başlayacağız taciz edilmekten. Sapıklık aldı yürüdü ve durmuyor. Bizim de anamız bacımız arkadaşlarımız var. Kız arkadaşım dışarıdayken 5 dakikada bir haber almaya çalışıyorum. Sapkınlığın sınırlarını zorluyorlar. Otobüste minibüste, insanların orasına burasına sürtünerek, bir taraflarını elleyerek zevk alan şerefsizler yüzünden güven kalmadı içimizde. Erkekliğin adı lekelendi. Bu herifleri idam etmeyeceksin, hadım edeceksin. Malum yerlerini kesip zorla onlara yedireceksin. İbret-i alem yapacaksın. Bak bakalım bu olaylar yaşanıyor mu daha. Ama nerede? Neredeyse şerefsizleri masum çıkaracaklar. Adalet falan yok. Klişe bir laf var ya "Adalet sadece saray ismi" diye. Doğru işte. Sonumuz hayır olsun ne diyeyim.
60 Yorumla
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
0
Cevap
33Cevap
Çok sıkışık bir otobüs ya da minibüste iken mümkünse bir bayanla yan yana durmamaya bile çekinirim. Kendimden eminim. Aklımdan bile geçmez. Ama olur da o sıkışıklıkta bayana kolum bile çarpsa oda yanlış anlar ve kendini kötü hisseder. Yolda yürürken direk önüme bakarım. Yalnız yürüyen bir bayana adres bile sormam. Geceleyin ıssız bir kaldırımda yürüyorsam ve karşıdan gelen ya da önümde giden bayanla aynı kaldırımdaysak değil 10 metre 50 metreden görsem direk bulunduğum kaldırımı değişirim. Sırf o bayana bu adam bana zarar verir mi düşüncesini yansıtıp onu zor duruma sokmamak için. Korkmayın hanfendi duyarlı erkekler halen daha var.
20 YorumlaGenellemende yaptığın bu kadar erkek arasında hiç iyiye denk gelmemek kötü olmuş. Ne yasadigiysan geçmiş olsun. Dileğim kadınlarımız bir cinsel obje değil insan olduğu tüm erkeklerin beyinlerine girsin
45 Yorumla
Soran+1 yılEvet burada da görülüyor işte. Vallahi her gün muhakkak bir şeyler oluyor. Dün sabaha kadar uyuyamadım sinir krizi geçircektim neredeyse. En son bir grup erkek laf attı hemde üniversite öğrencileri. Koşarak uzaklaştım. Rahat yok yani
Soran+1 yılİstanbul. Çok bilindik iyi üniv
Soran+1 yılVar da yapılmıyo:/
Varya kardeşim insandan insana değişiyor bu.. bizim ofiste 35 yaşlarında bir bayan arkadaş var.. durmadan geli gidip sırtımı okşuyor.. Son zamanlar ofise girdiğimde öpücük atıyor.. İlkten dedim heralde tatlı buldu kardeşi gibi hissediyor felan.. niyeti başka.. evli olmasa eve atardımda.. evli barklı kadın uzak tutmaya çalışıyorum kendimde.. Şimdi birden reddedersem gider bu beni taciz etti der al başına bela..
20 YorumlaCinsel Yaşam konusunda 5b cevap paylaştı. Erkek arkadaş ortamında ise o gazla taciz edebilir çok gördüm. Kalabalık ortamda yalnız olsa bile kalabalığa güvenip temas tacizi yapabilir. Nedenine gelirsek nefis işte kendini tutamayanlar var. Buna eğitim düzeyi, aile yetiştirme şekli, kültürel yapı, IQ gibi faktörler etki eder. Çevresel faktörlerde buna dahil.
00 YorumlaBen tamamen toplumdaki bu bozulmanın dinsizlikten çıktığına inanıyorum dinimiz sarhoş eden herşeyi yadaklamoştır bütün kötülüklerin anası içkidir dikkat ederseniz taciz eden kişilerin hep kafası güzel ya da serseri kesim ve bunun hakkında herkeslede tartışmaya hazırım
02 Yorumla
Soran+1 yılDinsizliği bilmem ama insanın kendine ve diğerlerine biraz saygısı varsa içmez huzursuz da etmez. İçki bencede her şeyin başı
- +1 yıl
Alakası bile yok, başakşehirde yıllarca yaşadım, lisedeyken defalarca tacize uğradım peşimden takip edenler oldu çoğu sabah ya da öğle saatlerinde oldu, kibrista kaç yıl yaşadım çoğu kişi alkol kullanmasına rağmen buradaki kadar taciz yaşamadım.
Gizli Üye(30-35)+1 yılgenelleme yapma bı kere herkez tacız etmıyo. bıde bazen oyle bı gıyınıyo kı bazı kızlar gelde benı tacız et der gıbı erkeklerın dıkkatını çekmek ıcın oyle gıyınıyolar tacız edılıncede adam oyle de böyle karsındakıde hatalı tamam ama once kendıne de bakmalı boylelerı bnce. gözle tacız ayrı bıse nefsine yenık düşen bakıyo yanı bı anlıkda olsa
24 Yorumla
Soran+1 yılYa ama giyimi onun problemi. Bakarsın geçersin. İllaki tacize tecavüze kılıf aranmamalı.. kimsenin hakkı yok buna
Cevap sahibi+1 yılnormal gıyınenlere tecavüz edenlere de azmış psıkolojık sorunları var der gecerım ama yanı
- +1 yıl
Gözle tacizse, bakmasınlar o zaman. Bakmak zorunda değiller
- +1 yıl
Nefsine yenik düşüyorsa bakmasın o zaman kardeşim. Aynı şey kadınlar içinde geçerli... Bakmak zorunda değillir
+1 yılvalla cehalet mi dersin aç gözlülük mü dersin hayvanlık mı dersin bilemiyorum.. belkide hepsi bir arada.. güzellikleri kirletmeyi iyi biliyoruz sanırım sadece kadın veya insan olarak değil.. doğa olarakta aynıyız.. güzelim koyları ne hale getirdiğimiz ortada
10 Yorumla
+1 yılben kendi şahsıma öyle şeyleri sevmem. ama kızlarda mesala hepsi deģilde bazılari cok fena giyiniyorlar erkekleri baştan çıkarmak icin. mesala bu tayt giyiyorlar icine bisey giymiyorlar arkada çikıyor karpuz gibi. gelde erkeklere suc bul nasıl oluyorsa
02 Yorumla
Soran+1 yılSen tayt giysen bir kız en fazla bakar örneğin. Gelip sana dokunmaz seni sıkıltırıp tecavüz etmez.
- +1 yıl
tabi onda haklısin ama erkek acısındanda bakarsan erkeğinde bir nefsi var bunuda biliyorsun demi. tabi bir kızı sıkıştırıp taciz etmesi hoş bişey deģil ona bende karşıyım.
- Cinsel Yaşam konusunda 2,7b cevap paylaştı.
+1 yılGenellemeyin efendim!
Kasıklarının arasındaki ile yaşayan, düşünen, dolaşan ve seçim yapan insan kırıntıları yüzünden bizim gibi azınlıkta kalanların suçu günahı ne? Yapmayın lütfen...23 Yorumla
Soran+1 yılGenelledim çünkü çoğunluk böyle bir durumda. Üzerine alınan bana açıklasın. Bıktım artık tacizlerde. Okulada mı gitmiyim napiyim yani. Öyle bakacak olursak bakkala dahi gitmiyim hatta
- +1 yıl
Ben size suçlusunuz demedim ki...
Sizi anlıyorum ve haklısınız! Yolda, minibüste, otobüste, okulda hatta iş yerinde bile tacize uğrayan kadınlarımız var, Bu acı bir Türkiye gerçeği...
Soran+1 yılAynen öyle
Bu söylediklerini kızlarda yapıyor artık bilmem farkındamısın. Dışarı çıkıpta laf yemediğim gün yok denecek kadar azdır. Otobüste dayamaya çalışanları bile gördüm bu erkeklikle alakalı birşey değil sadece sapığın erkeği kadını olmuyor malesef.
10 YorumlaKadınlar neden tecavüzü sever asıl soru bu şimdi beni tecavüzcü diye yargılayacaksınız biliyorum ama açın da cinsel sorular bölümüne bir bakım onlarca kadın gördüm fantezisi sorulduğunda tecavüz diyen?
02 Yorumla
Soran+1 yılEmin ol hiç biri istemediği biriyle olmak istemez. Bunlar hep lafta. Fantazi olarak belki ciddiler ama başlarına gelmesini hiç biri istemez. Emin ol
+1 yılciddi misin ben hiç bir ez denk geldim. otobüste ayaktaydım göbekli bir adam karşısında da bir kadın vardı. üst direklere tutunmuşlardı. adam habire göbeğini ileri tarafa savuruyordu. gördüğüm tek taciz bu.
00 YorumlaKadının vücudu daha tahrik edici ondan olabilir. Bir de kadınlar üzerinde toplum baskısı var, ve güçsüzler. Ondan cesaret edemiyorlardır. Yoksa karakter olarak erkek ve kadın birbirinden o kadar da farklı değil.
00 YorumlaTacizin cinsiyeti yok. kadınlar da erkekleri Taciz ediyor hatta tecavüz ediyor örnekleri cok
13 Yorumla
Soran+1 yılOranlara bakarsak arada uçurum söz konusu
- +1 yıl
AYNEN 👍👍
- Cinsel Yaşam konusunda 1,4b cevap paylaştı.
+1 yılinsan olan bunları yapmaz. geceleri sokaklarda dolaşmayın sizin iyiliğiniz için. ortalık pislik kaynıyor. bazen ben bile gaspçılarla karşılaşmaktan korkuyorum...
00 Yorumla
+1 yılNe kadinlar da var taciz de ediolar laf da atiıolar ama erkeklerde biraz daha fazla.. bunn sebebi bnce psikoljk rahtszliklar olabilir.. küçükken bastirlmiş duygularin dişa birşklde vurmasi
01 Yorumla
Soran+1 yılOlabilir:/
+1 yılKendi anneleri bacılarına aynılarını yapsalar görürler hatayı.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılValla ben yapmıyorum... Yapan arkadaşlarımdan da ilişkimi kestim. Ayıp bir şey.. Herkesin annesi bacısı var...
30 YorumlaÇeşme gibi yerlerde kadınlarda aynısın yapıyor aç adamın hırsızlık yapması gibi.
00 Yorumla- Cinsel Yaşam konusunda 1,1b cevap paylaştı.
+1 yılo erkeği yetiştiren anasından gelen bir gelenek bu anası böyle örnek olduysa
00 Yorumla
Gizli Üye(36-45)+1 yılhepsi değil ama birazı kadınların bunu istediğini düşünür... kadın neden taciz eder peki?
111 Yorumla
Soran+1 yılKadın bakıştığı hoşlandığı kişiyi ister diğer erkeklerde beni taciz etsin kafasında değildir
Cevap sahibi+1 yıldemekki kadın bir çok kişiden hoşlanıyor..
Soran+1 yılErkekler üstlerine aşınıyo... kezban mı olalım zaten doğanıza ters kadınlar cilvelidir güleçtir şımarıktır.. erkek gibi olmamzı beklemeyin artık yeter
Cevap sahibi+1 yılartık yeter...
Soran+1 yılDalga geçme
Cevap sahibi+1 yıldalga geçmedim bende bitsin istiyorum... ama bu tek taraflı olmaz...
Soran+1 yılGeçtin. İstediğini sanmıyorum
Cevap sahibi+1 yılgeçtim gittim... istediğimi sanmamakda özgürsün ben sanıyorum
Soran+1 yılAnlamadım :))
Cevap sahibi+1 yılyaşın 25-29 değil dimi?
- +1 yıl
Sapık olduğu içindir. ya da abaza Başka bir nedeni yok 🙄
+1 yılTabi canım hep erkekler taciz ediyor zaten. Heryer KARAKTERLİ kadınlarla dolu anasını satim.
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılpis sapıklar adına özür dileriz, ama genelleme yapmayın.
00 YorumlaValla karakter yoksunlugu başka birşey degil
00 Yorumlaabartmıyorsun...
bende yapıyorum şahsen :/02 Yorumla
Soran+1 yılNiye?
Gizli Üye(36-45)+1 yılGözleriyle yiyorlar resmen :)
00 Yorumla
+1 yılben oyle degilim iste :D
00 Yorumlaherkesi aynı kefeye koymamakta fayda var
00 Yorumla
+1 yılKadin olmak gercekten zor
10 Yorumla
+1 yılUçkuruyla düşünenlere söyle bize değil.
00 Yorumla
Gizli Üye(30-35)+1 yılaciz ve kısılıgı oturmamıs cahıller
00 Yorumla
+1 yıleden ruh hastasıdır
00 Yorumla
Gizli Üye(25-29)+1 yılSonucta ihtiyac bence ama yinede cirkin
00 Yorumla
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
"{0}" için yorum yaz
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi