şu an dünya üzerindeki tüm kadınların DNA’sına bakıyorlar bu kadınlara en yakın DNA’da kadın Mitokondiral Havva olarak geçiyor erkeklerin bakıyor aynı şekilde Y kromozomu adem diye geçiyor evrim ağacı gibi sayfalar her ne kadar bu ikisi aynı zamanda yaşamadı diyip kendi materyalist felsefelerine dayanak yapsalarda bu 2 insan Afrika rift vadisinde yaşadığı söyleniyor
Bakara 36 Derken, şeytan, onların ayağını oradan kaydırdı. Onları içinde bulundukları konumdan çıkardı. Bunun üzerine Biz de
"Birbirinize düşman olarak inin. Sizin için
Yeryüzünde
belli bir süre barınak ve yararlanma vardır," dedik.
2-36 ayet adem ve eşinin dünyaya indirilişinden bahseden ilk ayet 2-36 enlem koordinatları ve tam rift vadisine gelmesinin mükemmel uyumu

Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Dünya medyasının işine evrim gibi bir saçmalık gelir neden dersen geçmişteki kavimleri silip atabilir böyle kolayca bence yani en azından benim anladığım Allah direk insanları yeryüzüne indirdi bir topluluk indirdi hatta ama bu geçmiş silindi ve unutturuldu hatta göbekli tepe bulunmadan önce diyorlarmış mi biz 12 bin yıl önce neymiş mağarada yaşıyormuşuz falan filan ama bakıyorsun şimdi tapınak inşa etmiş adamlar o zaman 3d baskı gibi şekil çıkartmışlar kimi kandırıyorlar bunlar
Evrim var Y kromozomu ademle mitokondiral Havva Afrika rift vadisinde yaşadı Kuranda hz adem ve eşinin 2-36 ayetinde yer yüzüne indirilmesinin 2-36 enlem koordinatlarının Afrika rift vadisine gelmesi ile tam kusursuz uyumlu
Hm bilmiyordum
Senin dediğin noluyor yani 12.000 yıl önce göbekliyepede böyle bulgular bulunması evrimi çürütür mü
Evet yani birinden dinledim bana da çok mantıklı geldi çünkü bunların dediğine göre 12 bin yıl önce biz ateş yakıp avlanıyormusuz sadece aklımız yarimmis felan filan
Magarlarda yaşıyormusuz neymiste yerleşmiş ve tarım yokmuş
Numerolojiye devam, hatırladın beni değil mi 😂
Her yerde de karşıma çıkıyon, oğlum bırak bu numeroloji oyunlarını
Numeroloji mi 😂
Biz size Kuran’ın mucizelerini gösterdik sizde hep ağlamaya devam ettiniz gün kelimesinin 365 defa geçtiğini gösterdik onda bile ama 1 sene 365 gün 6 saat diye ağladınız 😂😂😂😂😂😂😂😂
Güzel, hatırlamışsın beni :D
Yanlız sana kötü bir haberim var. Mucize dediğin şeyler numeroloji palavraları :D
Numeroloji mi olum içinde Dna ve Rna bile geçen bir kitap var Numeroloji öyle mi
Aya çıkış tarihini bilen kitap
Uzaya çıkan ilk insanın sonradan adını alan doğduğu şehirin tam koordinatını 12’den vuran kitap Numeroloji öyle mi 😂😂
Gel sana meydan okuyorum hodri meydan gel bakalım nasıl çürütecen
Tüm non-teistlere hodri meydan hadi bakalım? ↗
Numeroloji ile meydan okumak da 😂😂😂
La olum o kadar aciz kalıyorsunuz’ki şartlanmışsınız cehennemde yanacam diye bu mucizeler bir kenara 19 karşısında’da böyle aciz kalıp gülüyorsunuz Numeroloji işe buyur benzerini yap 58 basamaklı sayı 19’a kalansız bölünüyor bir benzerini yapamadığınız için böyle aciz durumda kalıp komik hale düşüyorsunuz 😂
Kuranda 19 sistemi insanı hayretler içerisine düşürüyor haksız mıyım? ↗
Sonuna kadar ön yargısız izle 26 basamaklı sayı düz ve ters haliyle 19’a kalansız bölünüyor buyur benzeri bir yapı yaz yazamazsan iman ey iman etmezsen sonsuza kadar cehennemde yanacaksın kendini ateşten sakla Kuran’da Allah 1.400 sene önce söylüyor buyur ayetler
Bakara 23: Eğer kulumuz Muhammed'e indirdiğimiz Kur'an'ın Allah kelâmı olduğunda şüpheniz varsa, haydi onun bir sûresinin benzerini de siz getirin! Şayet iddianızda haklıysanız, Allah'tan başka bütün şâhitlerinizi yani dil ustalarını ve âlimleri de çağırın!
Bakara 24 Buna rağmen yapamazsanız, ki asla yapamayacaksınız, o halde yakıtı insanlarla taşlar olan ve kâfirler için hazırlanmış bulunan cehennem ateşinden kendinizi koruyun.
Bütün bu zırvalıklar bir yana ben sana şunu söyleyip soracağım :
Eğer cennet ve cehennemi yaratmasaydım, ben yine de ibadet ve itaat edilmeye layık bir İlah değil miydim?” (İhya, 4/297-98)
Bu Zeburda geçer, çok manidar bir ayettir
Sen sadece cehennemde yanmaktan korunmak için mi iman ediyorsun? O zaman bu çıkarcı bir bakış açısı değil mi?
Kızlardan ilk cevabı sen paylaş ve
3 Xper puan fazladan kazan!