Güncellemeler
8 ay
Güncel
Aşk İlişkileri
Bebek Bakımı
Cam Cilt
Üniversite Tercih
Gündem
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
Cinsel Yaşam
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Özel Günler & Hijyen
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
2Cevap
Öğretmen ataması mı merak ettiklerinizi sorabilirsiniz iyi biliyorum
Baya eşyalı kiralık ev var ve bir ilçeye göre cidden büyük hangi ilden taşınacaksınız buraya ona göre imkanları sizin için söyleyim bence arabanızda varsa Nizip ilk atama için güzel bir ilçe
Nizipten vazgeçtim gibi ama yazadabilirim. İslahiye nasıl?
Oralar daha kötü Nizip bir ilçeye göre cidden iyi hocam merkeze 40 dk baya cafe filanda var tüm merak ettiklerini sor bana yanlış tercih yapma
İslahiyede deprem konutları varmış oraya yakın okullar nasıl? Sosyallik aramıyorum. İşe gidip geleyim yakın olsun yeter.
İslahiyeyle ilgili çok şey bilmiyorum sadece depremde en çok hasar alan iki yerden biri Nizip öğretmenler için çok iyi derece yapmış insanlar bile yazıyor her şey elinin altında sosyallik dışında merkeze 40 dk bende burada memurum ama tabi sizin tercihiniz
Nizipte açılan okul sıkıntılı yoksa ben de tercih edecektim
Hangi okul hocam peki birde branşın neydi
Bence tercih olayını çok iyi düşünün hocam hayatı şekillendiren bir olay daha geçen konuştuk 25. sırada olmasına rağmen Nizip yazcaktı biri evet okul belli noktada sıkıntı olabilir ama okul sonrası size ait okuldaki hocalar iyi olur kafa dengi olur vb bunlar kader tabi
ziraat bankası 120. yıl
Valla hocam okulu bilmiyorum çok ama dediğim gibi iyi düşünün sadece okula yakın olsunla olmuyor bence yaşanılan ilçede önemli
öyle hocam haklısınız
Çünkü hayat cidden okul ve ev olmayacak okuldaki hocalarla anlaşıp kafanı dağıtma vb bu tür şeylerede insanın ihtiyacı var
Haklısınız hocam da yaşadığımız şehir olmayınca idare okul hakkında pek bilgimiz olmuyor maalesef. Bİraz seçim biraz da şans.
Sonuna kadar haklısınız hocam ama yerinde olmuş olsam ilçeye çok daha önem verirdim ben kaç yaşındasın mesela
25
Hocam daha gençsin dediğim gibi kötü bir ilçe yazma bence
Neresi oldu hocam
Memur falan mı
Evet
Öğretmen mi yoksa
Aynen
Meslektaş olacağız demek.
Nizip hakkında bilginiz var mı
Çok yok
Peki teşekkürler.
Yardımcı olurum ama yine de