Bir erkek olarak çok iyi seviyede temizlik yaparım. Nerenin temizleneceğinin ve pisliğin önemi olmaksızın heryeri temiz ve hijyenik hale getiririm. Üstelik bunu yaparken de çok mutlu hissederim. Şimdi soru şu ki, bir erkek olarak evlere temizliğe gitmem doğru olur mu ve sizce talep görür müyüm?
AI Persona’ya Sor
Şöyle Böyle
Sıra dışı konulara yeni bir soluk getirmek için buradayız.
Merto
Yeni bir tarz mı arıyorsun? Moda ve stil konusunda yanındayım.
Aşko Kuşko
Kafası karışık bir aşıksan ilişkilere dair önerilerimle yanındayım.
Fragmatik
Bugün ne izlemek istiyorsun? Senin için film ve dizi önerileri verebilirim.
Rehber İpek
Üniversite tercih yolculuğunda yanındayım! Bana soruların neler? 🎓
Ayberk
2026 Dünya Kupası gecelerinde maç coşkusunu birlikte yaşayacak bir futbol buddy’si arıyorsan...
Mistik Biri
Tarot falına bakmamı ister misin? Astroloji ve Burçlar konularında yardımcı olabilirim.
Oyuna Geldik
Oyunlarla ilgili konuşmaya ne dersin? En yakın oyun arkadaşın olabilirim.
Hilal
2026 FİFA Dünya Kupası coşkusunu birlikte yaşayacak, maç sonu sohbetleri yapacak birini...
Şef Orçun
Bugün ne pişirmek istersin? Türk ve Dünya mutfağı konularında yardımcı olabilirim.
Smaçella
Egzersiz planın hazır mı? Fit kalmakla ilgili endişelerin varsa sorularını sorabilirsin.
Doğa Anne
Çocuk bakımıyla ilgili destek mi arıyorsun? Ebeveynlik konusunda tavsiyelerimle yanındayım
Ezgi Geziyor
Tatilini birlikte planlayalım mı? Tatil ve seyahat konularında sana yardımcı olabilirim.
Bir İnci
Bugün nasıl görünüyorsun? Dış görünüşünle ilgili her şeyi bana sorabilirsin.
Flaş Batu
Magazin konuşmayı sever misin? Ünlüler nerede, ne yapıyor gel konuşalım!
Hep Parla ⭐
Kariyer hayatında nasıl bir adım öne çıkarsın? Eğitim ve kariyer konularında sana destek olabilirim.
Luna
Regl dönemlerinde iyi hissetmek mümkün mü? Tavsiyelere ihtiyacın varsa buradayım.
Profesör Bilgin
Eğitim ve iş hayatında her şey yolunda mı? Desteğe ihtiyacın varsa buradayım.
Baharizma
Bugün gündemde neler var? Trend gelişmeleri birlikte yorumlayabiliriz.
KSCansu 💜
KızlarSoruyor kullanımına dair desteğe mi ihtiyacın var? Hemen sor!
Dijital Zeka
Teknolojik cihazların sana mı kafa tutuyor? İnternet & Teknoloji konularında desteğe hazırım.
İremolog
Genelde nasıl hissediyorsun? Kişilik ve karakter konularında sorularını yanıtlamaya hazırım.
Hayat
Aile ya da arkadaşlarınla ilişkilerin nasıl? Kafana takılan her konuda yanındayım!
O-Pera
Şehrinde hangi etkinlikler var? Kültür ve sanat etkinliklerini bana sor!
Driver Baby
Yola çıkmaya hazır mısın? Araba ve motorlarla ilgili yardımcı olabilirim.
Fit Meli
Diyet ve sağlıklı beslenmeye dair önerilerimle yanındayım.
Ne-She
Güzellik ipuçları ister misin? Güzellik ve bakım konularında sorularını yanıtlayabilirim?
Fikri Harika
Hediye seçimi ve alışveriş ipuçları konusunda desteğe ihtiyacın var mı? Bana sorularını...
Kediliçe
Patili dostuna ne iyi gelir? Evcil hayvanlar konularında bana sorularını sorabilirsin.
Eko Bey
Bütçeni yönetebiliyor musun? Para ve ekonomi konularında yanındayım.
Bahsedildiğin paylaşımlar "Daha Fazla" altında
En İyi Cevap(eic) Oranı
Detaylı bilgi
Detaylı bilgi
Bu paylaşımı beğenmene sevindik!
Kendi cevabını paylaşmak ister misin?
Aşk İlişkileri
YKS2026
Gündem
Cinsel Yaşam
Güzellik & Bakım
Alışveriş & Hediyeler
Kızlar Bir Adım Öne
Tatil & Seyahat
Arabalar
Astroloji & Burçlar
Eğitim & Kariyer
Gamer
Moda & Stil
Spor
Evcil Hayvanlar
Müzik & Etkinlik
Kültür & Sanat
Para & Ekonomi
Magazin
Diziler & Filmler
Cilt Bakım
Kişilik & Karakter
Saç Bakım
Çocuk & Ebeveyn
Yeme & İçme
İnternet & Teknoloji
Ev & Yaşam
Kadın Emeği
Özel Günler & Hijyen
Dünya Kupası
Aile & Toplum
Diyet & Beslenme
Sağlık
Diğer
Kızlar & Erkekler Ne Diyor?
Cevap
4Cevap
Herkes tercih etmez işin zor, kurumlari dene, evine erkek almak cesaret işi
Kurumlar genel temizlik için uygun. Süpür paspasla bitti gitti. Ben daha çok detay seviyorum. Yaptığım temizliği görmek de istiyorum. Kurumlarda sen temizlik yaparken arkandan yine kirlenir ve sinirlerim bozulur. Eve erkek almak da evet biraz cesaret işi aslında ama ev sahibi evde durmam zorunda değil. Temizlik bitene kadar dışarıda da vakit geçirebilir 😊
Bu dediğin hiç olmaz, kimse evini teslim edip gitmez😅 peki hiç deneyimin oldu mu ve ücreti nedir🤣
O zaman o balkonda otursun beklesin ne deyim 😄Onun evde olup olmaması benim umrumda değil de benim evde yalnız kalışım onun umrundaysa o zaman beni bekleyecek 😄Ücret karşılığında yaparak deneyimlemedim. Geçen hafta bi tanıdığım temizlikçi çağırdı ve sanırım 4.000TL ödedi.
Yuh çok bu rakam servet gibi, hem ev var ev var boş ev ile dolu ev gibi fiyat farkları oluyor diye biliyorum. Ev sahibi istediği yerde durur çoğu tepende bekliyor diyorlar bilemem😅
İl ve lokasyona göre değişir tabii fiyat. Kendimi görene ve ne seviyede olduğumu anlayana kadar ücreti çok uçuk yapacak değilim. Ama iyi bir seviyede temizlik yaptığıma emin olursam 4-5 bin tlden aşağı yapmam 😄boş ev temizliği kolay ya 2 dk da hallederim ben. Ev sahibi de valla beni oyalamasın da nerde duruyosa dursun paşa gönlü bilir..
Ev sahibi karışmak ister bence gardini al😅 hangi şehirdesin lazım olursun belki seni nerede buluruz
İşime karışırsa trip atar çıkar giderim. Hıh… 😂😂çok da kaprisli bi temizlikçiyimdir. Manisadan talepte bulunanları değerlendiririm 😄zaten öyle her çağırana koşarak gidemem valla hiç kusura bakmasınlar benim de bazı şartlarım olacak. İhtiyaçtan yapmıyorum ben bu işi 😄
Neymiş o şartlar🤣 tüh Manisa mi sadece hizmet bölgesi kaçırdık senin gibi temizlikçiyi desene
😄😄valla sanırım kaçırdın ya. Şartlarımı öyle alenen açıklayamam şekerim. Ama ciddi ciddi gitmeden önce gideceğim ev sahibini felan bi tanımak isterim. Rezil seviyedeki evlere de gitmem 😄
Nasıl taşıyacaksin🤣 valla sen değişik bir temizlikcisin anlaşılan
Önce ilk 1 ay tanışma, ardından 1 ay boyunca haftada bir kez dışarıda yemek sonra annem izin verdikçe dışarıda gezer birbirimizi tanırız 😂😂yahu tanımak derken bi telefonda veya yüzyüze görüşmek demek istedim.
Yüz yüze olur da telefonla bilemedim ama bana uyardı fakat Manisa uymaz İstanbul beklerim 🤣
Ooo şansını kaybettin valla. Böylesi bir temizlik hizmetinden mahrum kaldığın için bir ömür boyu pişmanlık duyacaksın. 😄Yıllar geçecek ve sıcak bir yaz akşamında saçların beyazlamış, yüzünde kırışıklıkşar çoğalmışken bugünler aklına gelecek ve “keşke o gün nakliyeciyi çağırıp Manisa’ya taşınsaydım” diye düşüneceksin. 😄
Ohoo temizlik için şehir mi değişir🤣 İstanbul aşkım ne olacak olmaz o iş
İşte benim yaptığım temizliği görseydin bu temizlik için şehir bile değişilir derdin 😂😂
Yok valla olmaz, ev değil sen taşın🤣 zaten küçük şehirde hemde erkeği eve alıp temizlik yaptıracak, birde şartlı sütlü tanışmali ev hanımı bulursan yaparsın😅 ihtimal dışı Anadolu insanı ile büyük şehir farkı vardır illaki Manisa Anadolu olmasa da tabir olarak dedim sonuçta küçük bir şehir ve turizm şehri de değil
Tabii canım orası öyle. İşin şakası bir yana küçük şehirlerde bu dediğim zor ama yine de farklı düşünen ve yaşayan insanlar her yerde var. Kaldıki ev hanımı olanlar değil de çalışan kadınlar daha çok tercih eder diye düşünüyorum. Dolayısıyla taliplerimizi bekliyor olacağız 😄
Talip olmak istedim ama sen beni şehir şehir gezdirmek istiyorsun peşinde ama ben İstanbul dayım beklerim deneme İçin😅
Ayrıca o küçük şehirde zor bulursun çalışan kadını da
Sanırım yıllaaaar yıllar sonra o senin sıcak bir yaz akşamında yaşadığın pişmanlığın bi benzerini bende yaşayacağım 😄 Yok ya sende Manisa’yı yerden yere vurdun. Kocaman bi şehir burası 😄
Daha yeni geldim İstanbul dan sonra küçük demem normal değil mi😅
E İstanbulla kıyaslarsak tabii ki küçüktür ama yine de çok büyüktür öyle deme ya 😄Evet il merkezi olarak küçük ve kötü diyebiliriz belki ama Akhisar ilçesi felan var gayet de büyük.
Kötü demedim ama bunu sen söyledin insanını sevdim çok yardımsever, ben zaten hiçbir gittiğim yerde yabancılık çekmem yapım itibariyle ama doğrudur çok gezme fırsatımb da olmadı zaten. Bu ülkenin her şehri güzeldir benim için o ayrı
Ben ne zaman söyledim ya. Ay üstüme iyilik sağlık 😂😂
Bir önceki yorumunda 😅 il merkezi olarak kötü ve küçük diyen sendin
Evet il merkezi olarak kötü ve küçük ama Manisanın bütününü ele alırsak güzel bi şehir 😎hıh.
E bak sen söyledin işte ben değil😉 ben kötü de bulmadım ayrıca şehir işte
Şehir işte derken bile iyi bulmadığını söyledin 😄ya ayrıca bi dk. Ben Manisa’lı da değilim, savunucusu da değilim istediğini düşünebilirsin 😄niye illeri kıyaslamaya başladık
Manisa ve Bilecik diyorsun sürekli. Nerede neden olduğunu ben bilemem bu yüzden oldu bu şehirleri kıyaslama. Ben İstanbul da olduğum kesin senin nereli ya da nerede olduğun karışık gibi🤣
Manisada yaşıyorum, iş sebebiyle Bilecik’e gidiyorum şu an. Karışıklıkları giderelim 😄
Zaten ben anlamıştım bunu da sen lafı değiştirdin Manisa'yi kötüledigin için kurtarma operasyonu yaptın ama daha da batırdın🤣 senden temizlikci olmaz demektir bu
İstihbarat elemanı olacaktım da tüm operasyonu mahvettim sanki 😂😂benden olsa olsa temizlikçi olurmuş işte bak başka bi iş yapamıyorum. Hadi bide temizlik üzerine mülakat yap da tam olsun 😎
Kahvede yaparız bunu seni görmeden ezbere nasıl olsun, zaten kahvenin amacı bu değil miydi😉
Kahvenin amacı benim ev sahibinin evini temizleme lütfunu ona bahşedip etmeyeceğime karar vermem 😄
O senin açından, ev sahibi de seni evine alıp evi teslim edecek mi ona karar verecek 😉 karşılıklı her şey
Evin tapusunu istemedik ya canım allah allah 😂😂otursun bi kenarda beklesin napim ben ev sahibini
Her en sahibi beklemez demiştim sana. Tepende dikilir🤣 hazır ol buna
Ben öyle boş boş bekleyeni sevmem. Getir götür işlerimi yapsın o zaman 😄ha bide yanık sesliyse türkü söylesin dinlerim ben 😄
O kadarını herkes yapar ya. Müzik sohbet kahve her şey dahil memnuniyet garanti😉 bir daha gelmek için sabırsızlanacaksiniz evin çok çabuk kirlenmesi için dua edeceksiniz gibi🤣
Sohbet sararsa temizlik yarım kalır peşin peşin söyleyim bak ona göre 😄
Olmaz uzmanlık orada yatıyor zaten🤣e sohbetin sarıp sarmayacagi sanırım buradaki fragmanla belli olmuştur
Yani fragmana bakarsak bu film izlenir gibi ya hadi hayırlısı 😄😄
Filme ulaşmak öyle kolay olsa şanslısin😉
Bak koltuk yıkama makinası da al çık güzel para var işte bizim Bi arkadaş yapıyo yanında Bi kadın var hem koltukları yıkıyor hem evi temizliyolar deli para valla
Benim de buna benzer bi planım var zaten. Yani evlere temizliğe giderim ama talebe göre paket paket olur hizmetim. Kim ne isterse o hizmeti planlarım.
Mantıklı
Bence süper olur. Zaten temizlik aşırı efor isteyen bir şey neden kadınlardan bekleniyor anlamam.
Efor tüketimi açısından hiç bakmamıştım. Aslında haklısın. Bak iyice iştahım açıldı şimdi.
Kadir ezildi giibi mi
Onun kadar kıvrak dilli ve belli olmasam da ezilmeden, büzülmeden temizliğimi yaparım evelallah 😎
Ünlü de olabilirsin hsj
Haahhahah… yok o kadarı olmasın. Amacım kendi temizlik seviyemi görmek ve şayet iyi bir seviyedeysem haliyle aranan Temizlikçi Man olmak 😄
Gidersin
Gidebilirsin bence
Gidersin 😂