Merhaba bir sorum var?

Daha önce konuştuğum 21 yaşında çocuk vardı 8 ay boyunca sevgililik dönemi yaşadık bende 18 yaşındaydım çocuğun amacı ne bilmiyorum ama sürekli yakın temas istiyordu bende bundan rahatsızlık duyuyordum tabii ki onu seviyordum onun sevdiğinden de emindim ama sürekli yakın temasta bulunmak istiyordu yakın temas derken de sevsmk gibi ben bunu çocuğa defalarca anlatmama rağmen istemiyorum diyorum ayrılıyordum sonra pişman olup grti geliyordu özür diliyordu ağlıyordu bende akillanmistir diye affediyordum böyle belki on defa yapıp ayrıldık en son ailem öğrendi onu falan ablam konuştu çocukla dedi ki eğer amacın kullanıp çekip gitmekse kız kardeşimle konuşma yoksa pişman ederim seni falan dedi ağladı yok ben seni çok seviyorum sadece kendimi senin yanında tutamıyorum falan dedi barıştık 2-3 gün içinde bir şey demedi ama o zaman da ben dedim ki boş ver yine eski haline döner o yüzden ben ayrıldım ben onu engelledim o beni engelledi daha sonra 3-4 ay geçti engelini kaldırdığını gördüm hiçbir şey yazmadım hiçbir şey yazmayınca engel atti tekrardan sizce bunun amacı nedir 8 ay boyunca bana sevgililer gününde bir kar küresi aldı ne bir çiçek ne değerli hissettirecek bir şey almadı

Merhaba bir sorum var?