Monoton Bi Hayat İnsanı Gerçekten Bitirirmi?

Henüz 18 yaşındayım Çalışma Hayatına Erken Girdim Okul Zamanları Akran Zorbalığı Yaşamış Biriyim Kaale Alınmadığım Zamanlar Daha Yolun Çok Başındayım şu an Yüksek Bi Maaşım Var Aylık 90000 Lira Para Alıyorum Dağ Başında Aile İçinde 4 Kişi Çalışıyoruz Ve Bu 5 Aydır Devam Ediyor Asosyal Bi İnsanım Bu Hayat Beni Bitiyor Çalışırken İş Beni Hiçbir zaman Yormuyor Beni Düşünceler Yoruluyor Çok Düşünen Bi İnsanım Her günüm Monoton Her Zaman Aynı Şeyler Bunu Yazma Sebebim Artık Diğer Günü Yaşamaktan Korkuyorum Her gün Aynı Geçiyor Ama Son Zamanlar Bi Korku Sardı Hep Sesiz Yalnız Susmayan Bi Kafa Ve O Düşünce Gün Boyu Devam Ediyor Bitiyorum Ölüyorum Nefes Alamıyorum Hayatın En Güzel Zamanlarındayım Para Hiçbir Zaman Hayatımda Bir Yere Sahip Olmadı Geçen Herkes Yüklü Miktar Para Aldı Bende Aynı Şekilde Hayatımda İlk Defa O Gün O Para Bana hiçbir şey Hissetirmedi Yine Düşündüm Para Bana Mutluluk Vermiyor Dedim Bu Hayat Bana Mutluluk Vermiyor Dedim Sosyal Bi İnsan Değilim Dediğim Gibi Mental Acılar Gerçekten Fiziksel Acılardan Kat Kat Daha Ağır Nefes Alamıyorum Bu Hayat Beni Çok Boğuyor Çok Yalnızım Derdimi Anlatacak Kimsem Yok Bi Derdimde Yoktur Belki Yarın Olmasın İstiyorum Aynı Şeyler Yaşanacak Aynı Saatlerde Aynı Şeyler Bu Beni Geriyor Bu Beni Çok Korkutuyor Artık Neden Böyle Bir İnsanım Bilmiyorum Değişmek İstiyorum Kendime Moral Veriyorum Ama Olmuyor Aile İşi Olduğu İçin Mecbur Çalışıyorum Yaptığım İşi Aralarında En İyi Ben Yaptığım İçin Bütün Yük Her Zaman Omzumda Ve Buna Rağmen Onlar için Bu Bişey İfade Etmiyor Bu Beni Hiç Üzmüyor Benim İçin Bir İfade Etmiyor Sadece Onlarla Aram Bozulmasın Diye Kalıyorum Yarın Birgün Kötü Gözle Bakmasınlar Diye Bu Yazdıklarımı Çok Büyük İhtimalle Yine Sadece Yapay Zeka Cevaplayacak Bunuda Biliyorum Yalnızlık Çok Zor Dolu Bir Kafa İle Monoton Bir Hayat Yaşamak Çok Zor Bitmiş Bir Haldeyim Bana hiçbir şey Mutluluk Vermiyor Mutlu Olmak İstiyorum Beceremiyorum Günlük Tutuyorum O Zamandan Beridir Yazmak Az Nebzede Olsa Kafamın İçini Rahatlatıyor
Monoton Bi Hayat İnsanı Gerçekten Bitirirmi?